سلام برهمه
من مرحله ایکه یک هواپیمای دوملخه بزرگ میده و روی نقشه یه جایی نزدیک سد را نشون میده نمی دونم چه کنم
اگه میشه وکمکید خیلی ازتون ممنونزجولنزج
سلام برهمه
من مرحله ایکه یک هواپیمای دوملخه بزرگ میده و روی نقشه یه جایی نزدیک سد را نشون میده نمی دونم چه کنم
اگه میشه وکمکید خیلی ازتون ممنونزجولنزج
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-نوشته شده توسط farid007
لينك اووردن اين ماشينو رو مي خواستم هم لينك فالي كه سانسور شو برميداره رو مي خوام
لطفا![]()
Goal جان شما بايد در ارتفاع بالا پرواز کنی. وقتی نزديکِ سد رسيدی يه دايره قرمز ميبينی. از داخل دايره رد شو. بعد کليدِ enter رو بزن که با چتر بپری پايين
اشتباه شد اين متن رو برای mez_medad نوشتم
MER30نوشته شده توسط AmirArdawan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام ماشين ها را از سايت GTAGAMING.COM دانلود كنيد لينك زير :نوشته شده توسط GOAL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش اضافه كردن ماشين به GTA رو هم خودم گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز من لينك فايل ضد سانسور رو ندارم ...
موفق باشيد
Last edited by farid007; 11-11-2005 at 20:11.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-نوشته شده توسط farid007
خيلي خيلي ممنون اميدوارم جبران كنم
------------------
اگه كسي لينك ضد سانسور را داره لطفا بده
ممنون مي شم
سلام دوستان
من جی تی آی 5 دارم من اصلا نمی دونم هدف از این بازی چیه؟باید قول بکشم که نه؟جنگی هست که نه کاملا؟باید چه غلطی بکنیم تو این بازی؟مرحله ای هست که نمی دونم؟باید چه کار کنیم
ممنون
بای
سلام دوست عزيزنوشته شده توسط valizadeh4
GTA 5 بر خلاف نسخه هاي پيشين كاراكتر بازي از كسي دستور نميگيرد و استخدام كسي نيست
عزيز قرار نيست كه همه بازيها غول داشته باشند اما تا دلت بخواد جنگ داره اما نه به سبك دلتا فورس
بازي داراي 100 مرحله اصلي و تعدادي فرعي است كه مكان مرحله مورد نظر به صورت حرف و شكل
روي نقشه مشخص شده و تنوع مراحل واقعا زياد است
GTA بهترين بازي چند منظوره اي هست كه در اون نقش راننده - دزد - جاني - پليس - دكتر و ...
رو ميتوني عهده دار بشي
موفق باشي ولي زاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)