اکتیو جان یک دنیا ممنونم ازت![]()
اکتیو جان یک دنیا ممنونم ازت![]()
اكتيو جان اگه بخواهيم با فار تغييرات رو w810 انجام بديم اين فايل رو بايد فلش كنم w810_p3k_dcu.49R.ssw؟؟؟ فرقي نداره درسته جهت اطلاع ميپرسم.
1- اين پست هاي منو پشت هم گذاشتم جواب بدي ممنون ميشم
2- بعد تو آموزش phone xs ياد نداده چطوري تغييرات انجام بديم مثلا چطوري فايل رو بفرستيم داخل گوشي يا پاك كنيم فار معلومه بايد چيكار كنيم fs داره و Ifs تو phone xs چطوريه دقيق؟؟؟
آقا من درایور دوربین رو عوض کردم و 16x رو جایگزین کردم.
ولی زوم هیچ فرقی نکرده و تو همون 4X مونده.
توش یه فایت نوت پد هست که یه چیزایی در این مورد نوشته.
من که چیزی سر در نیاوردم اگه شما چیزی متوجه شدید لطفا کمکم کنید تا فعالش کنم.
متن اینه:
خیلی ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
توضیحات 16x زوم
با کدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در حالت افقی وقتی که دوربین فعاله میتونید وارد قسمت حرفه ای بشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که طرز کارش هم اینه که مثلا مطابق آموزشش میزان نور رو میزارید روی +0.7 و در این حالت میتونید سرعت شاتر رو با دکمه ولوم تنظیم کنید و بعد اینکه سرعت شاتر تنظیم شد ثابت میمونه
و بعد مثلا میزان نور رو میزارید روی -1.0 و روشنایی با دکمه ولوم تنظیم میکنید و ...
اکتیو جان جواب من رو ندادی ها؟؟؟؟![]()
اكتيو جان پست هاي 674 - 675- 676 كه من گذاشتم بي زحمت جواب ميدي چون گوشي همينجور مونده ممنون ميشم عزيزم
اکتیو جان من با اون کد سرعت شاتر رو تنظیم کردم ولی چطور ثابتش کنم.؟
فیلم که ور میدارم با کلید ولوم نورش کم و زیاد میشه و زوم نمیشه .
من مشکلم با بعد اون سه نقطه ای هست که شما گذاشتید.
اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید.
در ضمن منظور از حالت Normal و Super mode چیه؟
خیلی ممنون![]()
دوباره سلام اکتیو جان:من با نرم افزارهای فعلی که الان موجوده نتونستم گوشی خودمو(k610) رو هک کنم ولی بالاخره تونستم تمام عقده هام رو روی k750 رفیقم خالی کنم تغییر منو ومنو فارسی ولی برای افزایش اس ام اس وتعویض درایور دوربین نصب پچ موفق نشدم حالا چند تا سوال:
1-من با xs++1.2کار کردم واتفاقا خیلی راحت ودر فاصله کمی تونستم مین واف اس وکاستومایز رو فلش کنم و...
حالا به من بگو فایلهایی مثل درایور دوربین وانواع پچها ولایوتها رو باید کجا اپلود کنم توی filse-to-upload
یاfilse-to-phon
2-]چرا بعضی از فریمورها با G.slide قابل اسلاید نیستندو بلوکه نمیشن
3-اگه میشه یه توضیهی هم درباره منوهای 3D بده
با سلام
من امروز گوشيم رو (k750i CID49) به w800i تبديل كردم، براي اينكار از Phone XS استفاده كردم . بعد از اتمام كار وقتي گوشي رو روشن مي كنم بعد از آمدن آرم "سوني اريكسون" يه صفحه مياد كه بالاش نوشته "Please Wait" حدود 30% خط load پايينش پر ميشه بعدش در همون وضعيت مي مونه(يه جور مثل اينكه هنگ كرده باشه)
يه مرد اينجا هست منو دقيق راهنمايي كنه و بگه بايد چيكار كنم؟!
دوست من يه W810 داره كه Cid 49 و Red هست و شماره سريال توي گشوي و پشت گوشي باهم
مطابقت ندارن .
اگه ما بخواهيم با اونو هك كنيم چون Red هست بايد كه اول روي Flash تغييرات اعمال كنيم و بعدش فايل هاي
Fs رو تغير بديم و دوباره روي Flash تغييرات ايجاد كنيم تا گوشي روشن بشه .
حالا بعد اين كارها مشكلي واسه رجيستر گوشي بوجود نمياد كه !!!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)