برای شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شما
میشه برای من تازه کار از نقطه شروع یعنی ازgoogleبه من توضیح بدیدچطوری دانلودکنم.فیلم
به صفحه یاول مراجعه کنید.
بابت لینک ممنون.![]()
سلام،
آقا مشکل حل نشد
با اون برنامه اررور زیرو میده:
راستی اگه 30% دان بشه گفتید حل میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه اینطوری که نمیصرفه هر فیلمی کلی خودش دان شه کلی هم باید اینجوری از درصدش بگذره
یه راه حل ندارید؟![]()
پیشنهاد من اینه که K-Lite Mega Codec Pack 3.3.5 رو نصب کنی چ.ن این Erore که میده یعنی کدک لازم برای پخش اون فایل رو نداری!
برای مطمئن شدن از فایل دریافتی هم بهتره عضو سایتهای خصوصی تورنت بشیم که هم سرعت بالایی دارن هم مطمئن هستند بشین و از اونها دانلود کنید.
میشه چندتا ازین سایتهارو بدین؟برای مطمئن شدن از فایل دریافتی هم بهتره عضو سایتهای خصوصی تورنت بشیم که هم سرعت بالایی دارن هم مطمئن هستند بشین و از اونها دانلود کنید.
این سایتها پولی هستن یا فیری؟
فایل ها تو تورنت به صورت تیکه تیکه دانلود میشن واسه اینکه بتونی یه فیلم رو با پلیر باز کنی باید قسمت ابتدای فیلم دانلود شده باشه ( حتی اګه 99٪ رو دانلود کرده باشی ولی ابتدای فیلم دانلود نشده باشه نمیتونی فیلم رو با هیج پلیری باز کنی) هر پلیری هم نمی تونه فیلم ها رو باز کنه بهترینش vlc player هستش که من خودم از استفاده میکنم
از gom player هم استفاده کردم ولی قدرت vlc رو نداره
فیلم های axxo رو خیلی ها به صورت فیک میزارن رو تورنت شاید اینی که شما دانلود کردین هم فیک باشه که در این صورت اصلا با هیج پلیری باز نمیشه و اګه از شما خوات تا یه پلیر مخصوص رو دانلود کنین هم این کار رو نکنین چون اون چیزی که به شما میګه دانلود کنین ویروس و تروجان هست
بهتره قبل از دانلود فایل تورنت کامنت های افرادی که اون تورنت رو دانلود کردن رو بخونین تا از سالم بودن تورنت مطمهن شین
راستی اون چراغه هنوز یا نارنجی میمونه یا قرمز با ارور زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعلامت فیلمه فیک چیه؟فیلم های axxo رو خیلی ها به صورت فیک میزارن رو تورنت شاید اینی که شما دانلود کردین هم فیک باشه که در این صورت اصلا با هیج پلیری باز نمیشه
این فیلمه چنین چیزی نخواستهاګه از شما خوات تا یه پلیر مخصوص رو دانلود کنین هم این کار رو نکنین چون اون چیزی که به شما میګه دانلود کنین ویروس و تروجان هست
از کجا بفهمم که اولشو دان کرده یا نه؟( حتی اګه 99٪ رو دانلود کرده باشی ولی ابتدای فیلم دانلود نشده باشه نمیتونی فیلم رو با هیج پلیری باز کنی)
من برا دانلود از ای لینک استفاده کردم:
Last edited by 125; 07-09-2007 at 23:09.
پورت رو جای 30000 بزن 55894 بعد رو test if port is forwarded properly کلیک کن browser رو باز میکنه و پورت رو تست میکنه اګه جواب رو با سبز نشون داد ایرادی نداره بعد از مدتی درست میشه اګه قرمز نشون داد باید قایروالت رو چک کنی ببینی utorrent رو بلاک نکرده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)