من عید میام تهران یه دست دوتا باهم میزنیم:ِ
من عید میام تهران یه دست دوتا باهم میزنیم:ِ
اون موقع اونم براش یه رفلش میسازه 6 رفلش 6 اونموقع
بای بای
قدمتون روی چشم فقط قبلش یه خبر به من بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین ترکیب برای (oblivion (pugna چیه ؟ hit point خیلی کمی داره
باسلام خدمت تمام دوستان وارکرافتی![]()
![]()
![]()
من حدود 1ماهه که می خوام مپهای Ddayرو توی خونه بازی کنم ولی نمیشه من سی دی های وارکرافت3 و فورزن رو دارم تاحالا از این سی دی فروشها انواع واقسام مختلف این بازی رو خریدم ولی هرکاری می کنم این مپهارو توی نمیتونم
اجرا کنم یکی گفت وارکرافت 3 رو بریز بعد یه پچ رو نصب کن بعد مپهای رو توی پوشه ی مپ تو پوشه ی نصب بازی کپی
کن که من این کارو کردم که پچ رو که میخواستم نصب کنم پیغام های زیادی درمورد کم بودن یه سری فایل توی پوشه ی
نصب بازی میداد![]()
![]()
![]()
بعد یکی دیگه گفت فورزنم نصب کن بعد دوباره امتحان کن که ایندفه بازی مپهارو میشناخت ولی زمانی که روشون کیلیک میکردم تاوارد بشم یه صفحه سیاه میومد و می رفت ودوباره همون
صفحه ی بازی که مپ رو انتخاب کردم میومدبعد یه پچ دیگه ریختم که اونم یه پیغام به اسم( فاتال ارور)میومد و دوباره یه پچ دیگه ریختم که بازی درخواست سی دی میکرد در صورتی که سی دیه بازی توی دستگاه بود
![]()
از دوستان خواهش میکنم اگر میتونند من رو راهنمایی کنند یا اصلا بگید شما خودتون چجوری این بازی رو نصب واجرا می کنید باتشکر ازهمه ی دوستان موفق باشید
![]()
![]()
![]()
حالا چرا عصبانی میشی![]()
اول که شدین جایزه اش نفری چند بود؟
راستی game net شما چند تا سیستم داره؟
aghanim یا داگون آبی
veno رو در کناره lich .magnator و WITCH DOCTOR تصور کن اون وقت متوجه میشی چقدر گروهیه
خطای دید نیست.من امتحان کردم.ولی باگم نیست
مهدي: پست پشت سر هم ندين!
اون وقت این همه gold از کجا میاری . حتما جلوی یه له ترکیده بازی میکونی یا داری dota AI بازی میکنی![]()
vano نمیتونه snipero بزنه بعد میخواد centaur رو بزنه![]()
cantaur o من قبول دارم ولی sniper o نه.
sniper له میشه. یه shodow با level 6 همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)