تاييد ميشه شيوه كار دقيقا همين طوره![]()
تاييد ميشه شيوه كار دقيقا همين طوره![]()
سلام به دوستان عزیز خوشحالم که تایپیک دوباره راه افتاد .
فقط لطفا کلن رو زود تر تشکیل بدید .
انجمن تخصصي فارسي Counter Strike راه اندازي شد:
w w w . cheater . ir (بدون فاصله)
دوستان چرا کسی عضو نمیشه ؟
کلا تاحالا 5 نفر عضو شده !
agha shoma 1.6 bazi mikonin ja source? age source bazi mikonin manam mitonam biam
نه عزیز سورس سرعت بالایی برای آنلاین میخواد .
ولی 1.6 با دایل آپ هم میشه .
سلام به گیمر با حال
ایول, Unreal بازیه خسته به حساب میاد.
متاسفانه 2004 من بازی نکردم شما قدیمی هستید حتما شوتینگ بالایید الان وقتشه بیاین 2007
Unreal 2007 هم گرافیک عالی داره هم سرورهای انلاین زیاده
سرورهای Gamespot و بعضی ها از TV gamespot پخش میشه و جایزه های نقدی هم کم نیست.
خوشحال میشم هم وطن ها زیاد بشن![]()
سلام به دوستان عزیز
من امیر هستم از آشنائی با شما دوستان و این سایت بسیار خوشحالم و خوشحالتر میشم در مورد بازی شبکه ای کانترمنو راهنمائی کنید و همینطور آیا هنوزم هستید یا دیگه منحل شده ؟ امید وارم هنوزم باشید
خوشحال میشم کمک کنید تا منم بتونم با شما ها باشم و ...
چند تا سوال هم داشتم که بعد از پاسخ شما به این تاپیک میپرسم ولی الان با اجازه یه کمی در مورد مشخصات خودم میگم تا جواب شما در خصوص این اطلاعات باشه
1. از آمریکا میشه وصل شد یا فقط مختص ایرانه و یا شهرهای خاصی داره
2. من از کانتر استریک ورژن Condition Zero و یا همان Counter bot pot استفاده میکنم ، در واقع چون مورد علاقهء بنده هست ، آیا فرقی میکنه یعنی با این ورژن میتونم لن بشم ، مشکلی داره - نداره و یا شما کدام رو صلاح میدونید
3. من از ADSL استفاده میکنم یکم سرعتش پائین هست یعنی 64 ولی میتونم بیشترش کنم آیا این مشکلی ایجاد میکنه لازمه که از 124 به بالا استفاده کنم یا همین کافیه .
4. آیا نرم افزار خاصی رو باید نصب کنم یا همینجوری هم میشه
بازی من در مقابل شما دوستان شاید ضعیف باشه ولی حتماً سعی میکنم شایستهء شماها باشم ، و ای کاش یکم زودتر با شماها آشنا میشدم ، خیلی به این بازی و مخصوصاً به صورت لن علاقمندم
خیلی خوشحال میشم منو راهنمائی کنید تا من هم بتونم در جمع شما باشم .
با آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان . امیر
دوست عزیز به انجمن ما خوش اومدی .سلام به دوستان عزیز
من امیر هستم از آشنائی با شما دوستان و این سایت بسیار خوشحالم و خوشحالتر میشم در مورد بازی شبکه ای کانترمنو راهنمائی کنید و همینطور آیا هنوزم هستید یا دیگه منحل شده ؟ امید وارم هنوزم باشید
خوشحال میشم کمک کنید تا منم بتونم با شما ها باشم و ...
چند تا سوال هم داشتم که بعد از پاسخ شما به این تاپیک میپرسم ولی الان با اجازه یه کمی در مورد مشخصات خودم میگم تا جواب شما در خصوص این اطلاعات باشه
1. از آمریکا میشه وصل شد یا فقط مختص ایرانه و یا شهرهای خاصی داره
2. من از کانتر استریک ورژن Condition Zero و یا همان Counter bot pot استفاده میکنم ، در واقع چون مورد علاقهء بنده هست ، آیا فرقی میکنه یعنی با این ورژن میتونم لن بشم ، مشکلی داره - نداره و یا شما کدام رو صلاح میدونید
3. من از ADSL استفاده میکنم یکم سرعتش پائین هست یعنی 64 ولی میتونم بیشترش کنم آیا این مشکلی ایجاد میکنه لازمه که از 124 به بالا استفاده کنم یا همین کافیه .
4. آیا نرم افزار خاصی رو باید نصب کنم یا همینجوری هم میشه
بازی من در مقابل شما دوستان شاید ضعیف باشه ولی حتماً سعی میکنم شایستهء شماها باشم ، و ای کاش یکم زودتر با شماها آشنا میشدم ، خیلی به این بازی و مخصوصاً به صورت لن علاقمندم
خیلی خوشحال میشم منو راهنمائی کنید تا من هم بتونم در جمع شما باشم .
با آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان . امیر
نخیر ! این انجمن همیشه برپا هست . این تاپیک هم هیچوقت نمیخوابه !
به ترتیب به سئوالاتون جواب میدم :
1.بله از هرجای دنیا میشه به سرور ها وصل شد . مختص جای خاصی هم نیست .
2. دوست عزیز این ورژنی که شما دارید ، فقط مخصوص کامپیوتر خانگی هست . چون با Bot های مجازی بازی میکنید .این ورژن قابلیت Lan یا Online نداره . یه ورژن کانتر هست به این اسم Counter Strike 1.6 که سه سیدی هست و قابلیت Lan و Online رو داره . برای لن هم باید از اون استفاده کنید .
3. دوست من شما اگه سرعتش رو 128 ( نه 124 ) بکنید خیلی بهتر میشه . سرعتتون بیشتر و گیر بازی کمتر میشه . البته بازم هرچی بیشتر باشه خیلی بهتره . چون تو سرورهای شلوغ خیلی به درد میخوره .
4. برای چه کاری ؟ Online یا Lan ؟
من و دوستان هم خیلی به این بازی علاقه مندیم .
منم تقریبا بازیم خوبه ولی نه زیاد . چون یه مدت از کانتر دور بودم و وقت تمرین نداشتم .
خوشحال میشم بتونم باهم آنلاین بازی کنیم .....
مگه سرعت دايل آپ تو آمريكا 2mbps نيست چرا adsl 64 گرفتي؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)