من fedora و ويستا رو با هم نصب کردم
بعدش اومدم دوباره ويستا رو نصب کردم بدون اينکه به فدورا کاری داشته باشم
ولی حالا ديگه منوی بوت برام نمياد که بتونم داخل فدورا بشم بايد چيکار کنم تا دوباره بياد؟
من fedora و ويستا رو با هم نصب کردم
بعدش اومدم دوباره ويستا رو نصب کردم بدون اينکه به فدورا کاری داشته باشم
ولی حالا ديگه منوی بوت برام نمياد که بتونم داخل فدورا بشم بايد چيکار کنم تا دوباره بياد؟
باید از سی دی بوت استفاده کنی. من هم این سوال رو قبلا پرسیدم همینقدر دوستان گفتند. ممنون می شم منم راهنمایی کنید که بعد از بالا اومدن با سی دی live چه کاری باید انجام داد. آیا برای هر توزیع دستوراتش فرق دره چون برای ابونتو تو اینترنت هست
دوست عزیز از راهنمایی شما ممنونم. اما من در مورد فراوانی می خوام بدونم. معمولا از کدامیک از این توزیع ها روی سرور استفاده می شه. بله حرف شما کاملا عقلانی هست که هر کدام ضعف هایی دارند و امنیت بر میگرده به ادمین اما شاید بهتره سوالم رو اینطوری بپرسم کدامیک ابزارهای بهتری برای سرور ارائه کردند؟ و ادعا می کنند برای سرور بهتر هستند. و در کل اگر خود شما می خواستی انتخاب کنی کدام توزیع رو انتخاب می کردی؟
ممنون
يعنی برای برگردوندنش بايد با cd بوت ويندوز بيام بالا؟
من از فدورا استفاده ميکنم
باید گراب ( مدیر بوت لینوکس ) رو دوباره نصب کنید . برای این کار باید از سی دی زنده ی فدورا استفاده کنید . بعد از این که با سی دی فدورا بالا اومدید دستورات لینک زیر رو اجرا کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ceramic; 28-08-2008 at 12:31.
يعنی فقط با cd لايو فدورا ميشه اين کارو کرد؟
آخه من cd لايو فدورا ندارم ولی cd live ubantu دارم
با اون نميشه؟
سلام. بدون دیسک زنده هم امکانش هست ولی شما باید بدونی که فایل بوت گراب در کدوم شاخه قرار داره! به طور مثال :
شما دیسک فدورا رو بگذارید داخل دستگاه و بوت دستگاه رو روی سی دی تنظیم کنید تا در هنگام بوت وارد محیط نصب فدورا شوید. در گزنیه های موجود Rescue mode رو انتخاب کنید.
chroot بدید، بعد دستور زیر رو وارد کنید:
man grub-install
یه همچین چیزی رو مشاهده میکنی بعدش:
--root-directory=DIR
install GRUB images under the directory DIR instead of the root directory
--grub-shell=FILE
use FILE as the grub shell
باید با گزینه هاش کار کنی تا بتونی نصب کنی.
من تا اينجا که شما گفتی اومدم ولی بعدش نفهميدم بايد چيکار کنم؟
منظورتنو از نفهميدم؟chroot بدید
اون دستور man grub-install هم نفهميدم کجا زدم![]()
شاید chroot هم نیازی نباشه.
شما بزن man grub-install
اگر نتیجه ای نداد :
این رو بزن : /sbin/grub-install /dev/hda
خب اين دستور man grub-install رو که ميزننم همون چيزا هايی مياد که شما ميگی ولی بعدشو نميدونم بايد چيکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)