تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 212 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز فکر میکنم بر همه واضح و مبرهنه که دلیل قفل شدن تاپیک قبلی و به قول شما مشکلات پیش آمده از چی بوده.

شما وقتی نمیتونید قوانین یک مجموعه کوچیکی مثل انجمن رو رعایت کنید ، در جوامع بزرگتر هم نمیتونید اینکارو بکنید.

این تاپیک قفل میشه و تاپیک قبلی بررسی میشه و اگر لازم بشه دوباره باز میشه .
    ///
    لطف بفرمایید اول بخونید کی شروع کرد بعد بیایید به من قوانین اجتماع رو یاد بدید .
    من تاپیک جدید زدم چون چندتا اسپمر اومدن به گند گشیدنش بعد شما اومدی به صورت توهین امیزی تاپیک جدید رو بستی ، موندم چجوری به خودت اجازه میدی به دیگران قوانین اجتماعی رو متذکر میشی .
    در کل من به شحصه بی خیال محیط افتضاح اینجا شدم که کسی حتی نمی تونه حرفش رو درست بزنه و باید همه چی طبق نظر یه سری آدم تگ دار مثل شما باشه .
    پستایی که پاک کردی توهین هاشو به من بخون اون شحصی که به من گفت بی بند وبار بعد بیا حرف از قانون بزن
    لطف کنید اکانت بنده رو ببندید بره .

2. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

این تاپیک به کار خودش ادامه میده .
    1- لطفا در صورت مشاهده تخلف ، پست مربوطه را با استفاده از دکمه مربوطه ( دکمه اخطار در کنار علامت تشکر ) به مدیریت اعلام کنید.
    2-هر مبحثی رو در تاپیک خودش دنبال کنید.
    3-از خطاب قرار دادن افراد برای هرگونه توهین یا تفهیم خودداری کنید .
    4- با هم دوست باشید
    من و خیلی از دوستان و کاربران قدیمی انجمن بارها دکمه اخطار را برای اعتراض و تخلف و توهین کاربر مذکور اعلام نمودیم ولی متاسفانه هیچ اقدامی صورت نپذیرفت و به جای ان شاهد ممنوع شدن افراد بی گناه بودیم. مستندات هم بسیار ارسال شد ولی هیچ عدالتی رعایت نشد.

4. 7 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این تاپیک به کار خودش ادامه میده .
    1- لطفا در صورت مشاهده تخلف ، پست مربوطه را با استفاده از دکمه مربوطه ( دکمه اخطار در کنار علامت تشکر ) به مدیریت اعلام کنید.
    2-هر مبحثی رو در تاپیک خودش دنبال کنید.
    3-از خطاب قرار دادن افراد برای هرگونه توهین یا تفهیم خودداری کنید .
    4- با هم دوست باشید

سلام
    ممنون بابت بازگشايي تاپيك
    لازم ميدونم چند مورد رو بهتون بگم تا بدونيد مشكل تاپيك چطور اغاز شد!

١- مشكل تاپيك از زماني شروع شد كه همين كاربري كه بيش از ١٢٩٠ پست داره (و همين الان هم پست داده و شما رو خطاب قرار داده ) شروع به متلك انداختن به كاربران شاتل كرد
    ٢- بعد از متلك انداختن چند نفري جوابش رو دادن ولي متاسفانه يك نفر اون وسط اخراج شد
    ٣- بعد اخراج خيلي قشنگ و مجلسي اومدن بقيه رو هم خطاب قرار دادن و گفتن كه كاري كردم طرف اخراج شده
    ٤- پست هاي تكراري ايشون از سرعت و كيفيت شركت شون و تحريك كردن بقيه براي جواب دادن بهشون
    ٥- در همون پست هاي تكراري ايشون با لحن خاصي باز هم متلك هاي خودش رو ادامه داد و سعي ميكرد بقيه رو به سمت اين شركت بكشونه و بارها كاربرها بهشون گفتن كه اين شركت همه شهرها خوب نيست و بقيه رو تحريك به تخليه نكنيد ولي گوش ندادن
    ٦- تعدادكساني كه از ايشون ناراحت هستن يك نفر نيست و تشكرات زير پست هاي پاك شده اين رو نشون ميده
    ٧- فكر ميكنم تعداد زياد پست ايشون باعث شد بر قوانين انجمن و نحوه عملكرد مديري كه اخراج كننده بود تاثير بگذاره و همه اين ها دست به دست هم داد تا به يك نفر ظلم بشه
    Last edited by CasT!el; 15-05-2018 at 12:16.

6. 10 کاربر از CasT!el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

از این بحث ها جدا, دیدبان نت هنوز خوبه؟
    داتک تمام طرخ های پر حجم تموم کرده, شده مثل بقیه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

لطف بفرمایید اول بخونید کی شروع کرد بعد بیایید به من قوانین اجتماع رو یاد بدید .
    من تاپیک جدید زدم چون چندتا اسپمر اومدن به گند گشیدنش بعد شما اومدی به صورت توهین امیزی تاپیک جدید رو بستی ، موندم چجوری به خودت اجازه میدی به دیگران قوانین اجتماعی رو متذکر میشی .
    در کل من به شحصه بی خیال محیط افتضاح اینجا شدم که کسی حتی نمی تونه حرفش رو درست بزنه و باید همه چی طبق نظر یه سری آدم تگ دار مثل شما باشه .
    پستایی که پاک کردی توهین هاشو به من بخون اون شحصی که به من گفت بی بند وبار بعد بیا حرف از قانون بزن
    لطف کنید اکانت بنده رو ببندید بره .

دوست عزیز مخاطب گفته های شما من نیستم ، کاربرانی هستن که دارن از این صفحات استفاده میکنند. مدت زیادی هست که ما هیچ برخوردی رو با هیچ کاربری انجام ندادیم ( مگر خیلی خاص بوده ) واسه جذب بیشتر و راحتی بیشتر کاربران ولی می بینیم که بازده خوبی نداره . بحث فقط شما نیستید ، افراد دیگه ای هم هستن که با مباحث واقعا کوچک حاشیه سازی میکنن . الان پست هاش شما خیلی هاش بی ربط بود به این تاپیک. بحثای بی ربط که فلان شرکت فلان کارو کرده و سرعت من اینقدره. فکر میکنم این موضوع در عکس العمل مخاطبین کاملا مشهوده . لازم نیست من یا مدیران دیگه این موضوع رو اعلام کنن.

من و خیلی از دوستان و کاربران قدیمی انجمن بارها دکمه اخطار را برای اعتراض و تخلف و توهین کاربر مذکور اعلام نمودیم ولی متاسفانه هیچ اقدامی صورت نپذیرفت و به جای ان شاهد ممنوع شدن افراد بی گناه بودیم. مستندات هم بسیار ارسال شد ولی هیچ عدالتی رعایت نشد.
    خیلی وقتها ممکن هست که گزارشات تخلف ارسال نشه بخاطر تاخیری که تو تایید انجام میشه . بهتره گزارشات مهم رو دوبار ارسال کنید

9. 6 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از این بحث ها جدا, دیدبان نت هنوز خوبه؟
    داتک تمام طرخ های پر حجم تموم کرده, شده مثل بقیه
    بله خوبه . من دوتا خط تو خونه دارم که یکی دیده بانته یکی دیگه هم البته من باهاش کار نمی کنم ولی چند روز پیش شاتل بستن برای کار های شرکتی و.... اونم خوبه ...البته پینگ شاتل و دیده بان هردو در استیم خوب هست فقط نکته نویز خط هست که تجهیزات دیده بانت که از پیشگامان هست برای ما حساستر می باشد ولی شاتل با همون نویز کمی بهتر عمل می کنه ...سرعت تک کانکشن هم هر دو خوب هستن ......این اینترنت ها خیلی جدا از هم نیستن همه از یه منبع میاد فقط رنج ایپی ها فرق داره .....

اگر پر مصرف هستین حتما دیده بانت بگیرین ....در مورد فیلتر شکن هم دیده بانت کمی بهتره ....شاتل انگولکش بیشتره ....در مورد پارس انلاین هم که قبلا داشتم اینترنت خوبی می داد و با فیلتر شکنا هم خیلی سازگار بود ولی متاسفانه پشتیبانی بسیار بدی داره پارس انلاین و خیلی بی حوصله و با منت با ادم حرف می زنن در حالی که دیده بانت از همه خوش رفتار تر هستن !! شاتل هم که انفورماتیک شرکت راضی بود گفت برخورد بدی نداشتن .....
    در استریم توییچ هم دقیقا مثل هم هستن شاتل 1% بهتره !!!دقیقا 1% پارس هم همینطور بود .....ولی دیده بانت ارزش بیشتری داره خصوصا اگر تجهیزات خوبی داشته باشه تو مخابرات محل شما

در کل با توجه به منطقه مخابراتی به نظر من
    1- اگر پر مصرف شدید هستین دیده بانت راضیتون می کنه (خصوصا اگر از این گروه های دانلودر های خاص باشین )
    2-اگر دنبال گیم هستین دیده بانت در حد خوب هست ولی حساس به نویز (ممکنه تایم اوت بگیرین در یه زمان هایی از بازی - اونم احتماله بیشتر)
    3-اگر کم مصرف ولی استریم و توییچ اهمیت داره براتون شاتل و پارس بهتر وضعیتشون البته انقلابی هم نیستن .....
    4- قند شکن ها در دیده بانت سازگار تر هستن تا شاتل و...مشخصه شاتل یه سیستم هوشمند داره که با پورت های قند شکنا بازی می کنه
    5-شاتل برای شرکت های مناسب تر است خصوصا که طرح های کم مصرف هم دارد .
    6- سرعت تک کانکشن شاتل و پارس بهتر هستن ولی بازم میگم انقلابی نیستن اونا هم ....
    نتیجه : نظر من استفاده از دیده بانت با یه اینترنت بک اپ می باشد .
    Last edited by f_s10224; 15-05-2018 at 17:22.

11. 6 کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مناسبترین طرح ب بیشترین حجم کدومه ؟

جشنواره خاصی نداره مثل شاتل و صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مناسبترین طرح ب بیشترین حجم کدومه ؟

جشنواره خاصی نداره مثل شاتل و صبانت
    چرا الان یه طرح ویژه رمضان داره که 6 ترا برای 6 ماه رو حدود 160 فکر کنم میده .....(سرعت 16 مگ)
    کلا دیده بانت جشنواره خریدش برای مشترکین جدید و قدیم یکیه یعنی فرقی نمی کنه مشترک قدیمی باشین هم می تونین از طرح های جدید بگیرین

14. 2 کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2018

پيش فرض

سلام من امروز سفارش دادم چند روز طول می‌کشه که وصل بشه؟

داره خودمونی میشه ninpo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من هم امروز طرح 6 ماهشو سفارش دادم
    وصل بشه یک گزارش کامل ازش میدم.
    من های وب بودم که اصلا ازش راضی نبودم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •