دوستان من از ایرانسل به رایتل ترابرد کردم . چه قدر زمان می بره تا کامل بشه ؟
+ اگر هم کاری میشه کرد که زودتر انجام بشه و رد نشه لطفا بگید
![]()
دوستان من از ایرانسل به رایتل ترابرد کردم . چه قدر زمان می بره تا کامل بشه ؟
+ اگر هم کاری میشه کرد که زودتر انجام بشه و رد نشه لطفا بگید
![]()
تجربه من از چند تا ترابرد و چند نکته که حتما رعایت کنید مشکلات ترابرد حداقل 50 درصد کم میشه :
اول اینکه اصلا اینترنتی ترابرد انجام ندید یا اگر هم انجام دادید گزینه مراجعه به یکی از دفاتر و دریافت حضوری سیم کارت رو انتخاب کنید ( البته اگه این گزینه در همه اپراتورها وجود داشته باشه) .
دوم - قبل ترابرد از فعال بودن سیم کارت و به نام خودتون بودن سیم کارت و وجود حداقل 200 تومان شارژ برای فرستادن پیامک تایید ترابرد ( علی رغم اعلام رایگان بودن ولی اگه شارژ صفر باشه اس ام اس تایید ارسال نمیشه ) و نبود بیش از 9 سیم کارت به نامتون در اپراتوری که قصد ترابرد به اون رو دارید . مطمئن شوید .
سوم - سعی کنید ساعات اولیه صبح تا نزدیکای 11 ظهر به دفاتر و نمایندگی ها مراجعه کنید تا روال کار زودتر و بهتر انجام بشه و موکول به بعد از ظهر نکنید .
چهارم - سعی کنید به یک نمایندگی مراجعه کنید و هی به این و اون نمایندگی مراجعه نکنید تا وقتی مشکلی پیش اومد راحت بتونید پیگیری کنید . قبل درخواست ترابرد از نمایندگی حتما بپرسید که سیم کارت جایگزین از نوع 4G و جدید باشه چون بعضی نمایندگی ها از سیم کارتهای نوع 3G و قدیمی برا جایگزینی استفاده میکنن . به همراه خودتون فتوکپی و اصل کارت ملی رو داشته باشید .
پنجم - بعد ترابرد و باطل شدن سیم قبلی و دریافت سیم جدید حداقل بعضی موارد 48 ساعت طول میکشه فعال بشه و بعد فعال شدن وقتی رو گوشی انداختید مثل روز اول که سیم کارت خریدید بسته به هر اپراتور باید کارهایی انجام بدید که سیم فعال بشه . اونم با مراجعه به وب سایت اپراتور موردنظر و خواندن کدها و راهنمایی های موجود بر روی پوکه سیم کارت و یا تماس با مرکز تماس اپراتور جدید . بسته به نوع اپراتور هدیه هایی هم در نظر گرفته شده که با فعال شدن سیم جدید و شارژ سیم کارت و فعال سازی کامل به صورت پیامک براتون ارسال میشه مثلا همراه اول : با شارژ اولیه که انجام میدین ( حداقل 1000 تومان ) براتون 5000 ت اعتبار داخلی و 800 مگابایت اینترنت نوترینو هدیه میده . برا پیامک های تبلیغاتی هم باز مثل روز اول بجزء پیامک های خود همراه اول و پیامک های بانکی الباقی بسته هستن و باید دوباره فعال سازی بشن . در مورد شبکه های اجتماعی مانند تلگرام و وایبر و غیره .... هم دیده شده حتی بعد گذشت 48 ساعت و فعال کردن تمامی پیامک ها باز هم پیامکی دریافت نمیشه برای این مشکل بنده هم هنوز نتونستم راه حلی پیدا کنم .
موفق باشید .
خیلی جالبه همه بعد از ثبت نام و انتظار جهت فعالسازی به مشکل میخورن من اصلا نمیتونم حتی ثبت نام کنم!
امروز از رایتل مجدد زنگ زدن که یه اسکرین شات از برنامه همراه من که تو پروفایلت نشون بده خط بنام خودته بگیر.
منم گرفتم براشون تلگرام کردم، باز خوبه خودشون پیگیرن.
Sent from my iPhone 6s+
ممنون دوست عزیز از توضیحاتت
از کجا میشه مطمئن شد که سیم کارت فورجی هست فقط ؟
بپرسید سیم کارت دو پانچ هستش یعنی در اندازه نانو و میکرو . اگه اینطوری باشه 4G هستش . رایتل که کلا 4G هستش ایرانسل هم تقریبا 95 درصد 4G هستش الان . ولی همراه اول بیشتر از سیم کارتهای 3G استفاده میکنه تو این مورد باید بیشتر دقت کنید . یعنی ترابرد به همراه اول .
من به رایتل کردم
فقط الان وضعیت رو زده در حال ارسال دقیقا چه قدر طول میکشه تا بیاد ؟
من از رایتل برگشتم به همراه اول اما پس از دو هفته هنوز نمی تونم به تری جی همراه اول رجیستر بشم و همچنین اس ام اس از شماره هایی مثل 990009 8989 8080 و کلا از تمام شماره هایی که خدمات همراه اول هست اصلا به من نمیاد برای تایید سرویس ها....
اپراتور تشکیل پرونده داده گفت بدلیل ترابرد این مشکل ایجاد شده باید صبر کنید درست بشه
Sent from my SM-P555 using Tapatalk
خدا لعنت كنه به زور اين پيام ترابرد بايد برگرديم
مخصوصا زور داره به همراه اول برگرديم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
آره فقط بدلیل همون پیام مزاحم برگشتم وگرنه رایتل خوب بود
Sent from my SM-P555 using Tapatalk
طبق قانون 3 روز برای قبولی با ترابرد برا سیم کارتهای اعتباری و 5 روز برا سیم کارتهای دائمی و بعد دریافت سیم جدید 48 ساعت طول میکشه تا کامل فعال بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)