تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 181 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان من از ایرانسل به رایتل ترابرد کردم . چه قدر زمان می بره تا کامل بشه ؟

+ اگر هم کاری میشه کرد که زودتر انجام بشه و رد نشه لطفا بگید

2. این کاربر از Click 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تجربه من از چند تا ترابرد و چند نکته که حتما رعایت کنید مشکلات ترابرد حداقل 50 درصد کم میشه :

اول اینکه اصلا اینترنتی ترابرد انجام ندید یا اگر هم انجام دادید گزینه مراجعه به یکی از دفاتر و دریافت حضوری سیم کارت رو انتخاب کنید ( البته اگه این گزینه در همه اپراتورها وجود داشته باشه) .

دوم - قبل ترابرد از فعال بودن سیم کارت و به نام خودتون بودن سیم کارت و وجود حداقل 200 تومان شارژ برای فرستادن پیامک تایید ترابرد ( علی رغم اعلام رایگان بودن ولی اگه شارژ صفر باشه اس ام اس تایید ارسال نمیشه ) و نبود بیش از 9 سیم کارت به نامتون در اپراتوری که قصد ترابرد به اون رو دارید . مطمئن شوید .

سوم - سعی کنید ساعات اولیه صبح تا نزدیکای 11 ظهر به دفاتر و نمایندگی ها مراجعه کنید تا روال کار زودتر و بهتر انجام بشه و موکول به بعد از ظهر نکنید .

چهارم - سعی کنید به یک نمایندگی مراجعه کنید و هی به این و اون نمایندگی مراجعه نکنید تا وقتی مشکلی پیش اومد راحت بتونید پیگیری کنید . قبل درخواست ترابرد از نمایندگی حتما بپرسید که سیم کارت جایگزین از نوع 4G و جدید باشه چون بعضی نمایندگی ها از سیم کارتهای نوع 3G و قدیمی برا جایگزینی استفاده میکنن . به همراه خودتون فتوکپی و اصل کارت ملی رو داشته باشید .

پنجم - بعد ترابرد و باطل شدن سیم قبلی و دریافت سیم جدید حداقل بعضی موارد 48 ساعت طول میکشه فعال بشه و بعد فعال شدن وقتی رو گوشی انداختید مثل روز اول که سیم کارت خریدید بسته به هر اپراتور باید کارهایی انجام بدید که سیم فعال بشه . اونم با مراجعه به وب سایت اپراتور موردنظر و خواندن کدها و راهنمایی های موجود بر روی پوکه سیم کارت و یا تماس با مرکز تماس اپراتور جدید . بسته به نوع اپراتور هدیه هایی هم در نظر گرفته شده که با فعال شدن سیم جدید و شارژ سیم کارت و فعال سازی کامل به صورت پیامک براتون ارسال میشه مثلا همراه اول : با شارژ اولیه که انجام میدین ( حداقل 1000 تومان ) براتون 5000 ت اعتبار داخلی و 800 مگابایت اینترنت نوترینو هدیه میده . برا پیامک های تبلیغاتی هم باز مثل روز اول بجزء پیامک های خود همراه اول و پیامک های بانکی الباقی بسته هستن و باید دوباره فعال سازی بشن . در مورد شبکه های اجتماعی مانند تلگرام و وایبر و غیره .... هم دیده شده حتی بعد گذشت 48 ساعت و فعال کردن تمامی پیامک ها باز هم پیامکی دریافت نمیشه برای این مشکل بنده هم هنوز نتونستم راه حلی پیدا کنم .

موفق باشید .

4. 6 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من الان رفتم سیمکارت دایمی همراه اول رو به رایتل ترابرد کنم
    مشخصات فردی را که وارد کردم میزنه مشخصات هویتی با شماره هماهنگی ندارد!
    حدودا ۳ هفته پیش شماره را بنام خودم کردم و از بابت این موضوع اطمینان دارم
    رفتم تو برنامه همراه من اونجا مشخصات را که میزنم نام خودم رو میاره که نشون میده انتقال درست انجام شده
    الان مشکل از کجاست چکار کنم؟

Sent from my iPhone 6s+
    خیلی جالبه همه بعد از ثبت نام و انتظار جهت فعالسازی به مشکل میخورن من اصلا نمیتونم حتی ثبت نام کنم!
    امروز از رایتل مجدد زنگ زدن که یه اسکرین شات از برنامه همراه من که تو پروفایلت نشون بده خط بنام خودته بگیر.
    منم گرفتم براشون تلگرام کردم، باز خوبه خودشون پیگیرن.

Sent from my iPhone 6s+

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

تجربه من از چند تا ترابرد و چند نکته که حتما رعایت کنید مشکلات ترابرد حداقل 50 درصد کم میشه :

اول اینکه اصلا اینترنتی ترابرد انجام ندید یا اگر هم انجام دادید گزینه مراجعه به یکی از دفاتر و دریافت حضوری سیم کارت رو انتخاب کنید ( البته اگه این گزینه در همه اپراتورها وجود داشته باشه) .

دوم - قبل ترابرد از فعال بودن سیم کارت و به نام خودتون بودن سیم کارت و وجود حداقل 200 تومان شارژ برای فرستادن پیامک تایید ترابرد ( علی رغم اعلام رایگان بودن ولی اگه شارژ صفر باشه اس ام اس تایید ارسال نمیشه ) و نبود بیش از 9 سیم کارت به نامتون در اپراتوری که قصد ترابرد به اون رو دارید . مطمئن شوید .

سوم - سعی کنید ساعات اولیه صبح تا نزدیکای 11 ظهر به دفاتر و نمایندگی ها مراجعه کنید تا روال کار زودتر و بهتر انجام بشه و موکول به بعد از ظهر نکنید .

چهارم - سعی کنید به یک نمایندگی مراجعه کنید و هی به این و اون نمایندگی مراجعه نکنید تا وقتی مشکلی پیش اومد راحت بتونید پیگیری کنید . قبل درخواست ترابرد از نمایندگی حتما بپرسید که سیم کارت جایگزین از نوع 4G و جدید باشه چون بعضی نمایندگی ها از سیم کارتهای نوع 3G و قدیمی برا جایگزینی استفاده میکنن . به همراه خودتون فتوکپی و اصل کارت ملی رو داشته باشید .

پنجم - بعد ترابرد و باطل شدن سیم قبلی و دریافت سیم جدید حداقل بعضی موارد 48 ساعت طول میکشه فعال بشه و بعد فعال شدن وقتی رو گوشی انداختید مثل روز اول که سیم کارت خریدید بسته به هر اپراتور باید کارهایی انجام بدید که سیم فعال بشه . اونم با مراجعه به وب سایت اپراتور موردنظر و خواندن کدها و راهنمایی های موجود بر روی پوکه سیم کارت و یا تماس با مرکز تماس اپراتور جدید . بسته به نوع اپراتور هدیه هایی هم در نظر گرفته شده که با فعال شدن سیم جدید و شارژ سیم کارت و فعال سازی کامل به صورت پیامک براتون ارسال میشه مثلا همراه اول : با شارژ اولیه که انجام میدین ( حداقل 1000 تومان ) براتون 5000 ت اعتبار داخلی و 800 مگابایت اینترنت نوترینو هدیه میده . برا پیامک های تبلیغاتی هم باز مثل روز اول بجزء پیامک های خود همراه اول و پیامک های بانکی الباقی بسته هستن و باید دوباره فعال سازی بشن . در مورد شبکه های اجتماعی مانند تلگرام و وایبر و غیره .... هم دیده شده حتی بعد گذشت 48 ساعت و فعال کردن تمامی پیامک ها باز هم پیامکی دریافت نمیشه برای این مشکل بنده هم هنوز نتونستم راه حلی پیدا کنم .

موفق باشید .

ممنون دوست عزیز از توضیحاتت

از کجا میشه مطمئن شد که سیم کارت فورجی هست فقط ؟

7. این کاربر از Click 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از توضیحاتت

از کجا میشه مطمئن شد که سیم کارت فورجی هست فقط ؟
    بپرسید سیم کارت دو پانچ هستش یعنی در اندازه نانو و میکرو . اگه اینطوری باشه 4G هستش . رایتل که کلا 4G هستش ایرانسل هم تقریبا 95 درصد 4G هستش الان . ولی همراه اول بیشتر از سیم کارتهای 3G استفاده میکنه تو این مورد باید بیشتر دقت کنید . یعنی ترابرد به همراه اول .

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بپرسید سیم کارت دو پانچ هستش یعنی در اندازه نانو و میکرو . اگه اینطوری باشه 4G هستش . رایتل که کلا 4G هستش ایرانسل هم تقریبا 95 درصد 4G هستش الان . ولی همراه اول بیشتر از سیم کارتهای 3G استفاده میکنه تو این مورد باید بیشتر دقت کنید . یعنی ترابرد به همراه اول .
    من به رایتل کردم

فقط الان وضعیت رو زده در حال ارسال دقیقا چه قدر طول میکشه تا بیاد ؟

10. این کاربر از Click 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من از رایتل برگشتم به همراه اول اما پس از دو هفته هنوز نمی تونم به تری جی همراه اول رجیستر بشم و همچنین اس ام اس از شماره هایی مثل 990009 8989 8080 و کلا از تمام شماره هایی که خدمات همراه اول هست اصلا به من نمیاد برای تایید سرویس ها....
    اپراتور تشکیل پرونده داده گفت بدلیل ترابرد این مشکل ایجاد شده باید صبر کنید درست بشه

Sent from my SM-P555 using Tapatalk

12. این کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خدا لعنت كنه به زور اين پيام ترابرد بايد برگرديم
    مخصوصا زور داره به همراه اول برگرديم

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

14. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

خدا لعنت كنه به زور اين پيام ترابرد بايد برگرديم
    مخصوصا زور داره به همراه اول برگرديم

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
    آره فقط بدلیل همون پیام مزاحم برگشتم وگرنه رایتل خوب بود

Sent from my SM-P555 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من به رایتل کردم

فقط الان وضعیت رو زده در حال ارسال دقیقا چه قدر طول میکشه تا بیاد ؟
    طبق قانون 3 روز برای قبولی با ترابرد برا سیم کارتهای اعتباری و 5 روز برا سیم کارتهای دائمی و بعد دریافت سیم جدید 48 ساعت طول میکشه تا کامل فعال بشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •