مرگ بر اینترنت این کشور از هر جا میگیری ایراد داره![]()
مرگ بر اینترنت این کشور از هر جا میگیری ایراد داره![]()
فعلا که این توافق ها کامل عملی نشده و معلوم هم نیست کی عملی میشه دقیقا مثل رایتل که قبلا فقط رو همراه اول شروع کرد به سرویس دادن ( شهرهایی که خودش دکل نداشت ) و رومینگ ملی رو با همین همراه اول شروع کرد و بعد با ایرانسل هم قرارداد بست تا جایی که همراه اول نباشه بره رو ایرانسل و بعد کلا رومینگ خودش رو در بیشتر نقاط ایران رو هر دو اپراتور همراه اول و ایرانسل باز گذاشت و الان میشه هم رو ایرانسل رفت و هم همراه اول ولی این های وب معلوم نیست چیکار میکنه و کلا معلوم نیست کی به رومینگ ملی کامل و دقیق وصل بشه و شایدم اصلا نشه چون این برا اهداف دیگری ( اینترنت روستایی و کلا مناطق دور دست اپراتورهای اصلی ) راه اندازی شده و باند این اپراتور ( 20 ) هم گویای همه چی هست .
های وب روی شبکه ایرانسل با سیگنال ضعیف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ سرعت هیچ تفاوتی با سیم ایرانسل نداره
سلام دوستان من تو گوشی که سرچ میکنم برای شبکه های موجود یکیش نوشته tkc ایا این همون های وب هست ؟ آخه وقتی میزنم با سیم رایتل وصل شه نمیشه و اینکه باید حتما یک کد پستی روستا داشت ؟ انتن ۴جی ایرانسل و همراه اول اینجا داغونه رایتل بدکش نبود اما اونم سرعتش اومده پایین راستی توی نقشه سایت های وب منطقه مارو قرمز تیره نشون داده یعنی انتن گوشی میگیره .
های وب روی شبکه ایرانسل با سیگنال خوب
درود.
شبکه های وب 43212 هست و تو برخی گوشی ها هم همون مینویسه Hiweb.
حتماً باید با کدپستی روستا ثبت نام کنید و با کد پستی شهری به شما سیم کارت نمیدن.
من چندی پیش با کدپستی روستا خریدم ولی تو شهر فعال نمیشد ولی وقتی رفتم خارج شهر فعال شد و آنتن داشت. بعد که برگشتم شهر باز آنتن پرید!
به همین دلیل درخواست قطع سرویس و سلب امتیاز سیم کارت رو دادم.
مگه اینکه شانس بیارید و رو همراه اول و ایرانسل رومینگ کنه.
خیلی ممنونمبابت پاسختون . بد بختی همیشه نقطه کورم ایرانسل و همراه اول یک انتن فورجی بیشتر ندارم کیفیت پایینه. شاتل موبایل هم دارم به دکل رایتل وصل میشه خوب نیست باز همون رایتل یکم بهتره فکر کنم باید با همین رایتل بسوزمو بسازم .
نیاز به کد پستی نیست قبلا توضیح دادیم چند صفحه عقب تر گفتیم که علاوه بر راه خرید با کد پستی راه خرید با انتخاب مکان یا روستا هم اضافه شده خود بنده راه دوم بدون کدپستی خریدم
جواب قطعی رومینگ های وب بر روی دیگر اپراتورها بعد کلی شکایت و سوال جواب و رفتن به پی وی مدیرعامل ایرانسل و خود اقای وزیر و تماس تلفنی از سوی وزارت با یکی از دوستان :
![]()
توجه :دوستانی که از این به بعد دنبال خرید سیم کارت های وب هستن حتما توجه داشته باشند خبری از رومینگ نیست و فعلا نخواهد بود پوشش و سرعت های وب هم چنگی به دل نمیزنه اگر مجبور نیستید کلا سمت این سیم کارت و این اپراتور نرید و متضرر نشید . بهترین جایگزین این سیم کارت و این اپراتور . مبین نت 360 هست که با دکل های همراه اول کار میکند و تعرفه مورد قبولی دارد . سرعت هم تا 40 مگابیت ازاد هست . بیشتر نقاط کشور هم همراه اول بر بستر 4g پوشش داره همیشه اول این مورد رو بررسی و اگر در پوشش نبودید برید سراغ های وب روستایی . اینم در نظر داشته باشید مبین نت 360 هم مانند های وب فقط 4g و بدون تماس و پیامک میباشد و فقط با دکل های 4g کار میکند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)