تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 115 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

سوال آخر از دو راه میشه:
    اول team management --> contract renewal و بعد بازیکن مورد نظر بعد انتخاب place on transfer list و یا place on loan list که loan قرضی هست.
    دوم my team info --> squad list و بعد بازیکن مورد نظر بعد انتخاب place on transfer list و یا place on loan list که loan قرضی هست.

16 نفری که در سه بازی آخر بهترین نتایج رو گرفته باشند.گاهی به 4 بازی هم میرسه بستگی داره که بتونید به بقیه راحت وصل بشید و اینکه طرف مقابل هنگام باخت دیسی نکنه
    مطمئنی اینطوریه؟
    رده بندیش یه جوریه کلا / من که قانع نشدم هنوز تیم ها بر چه اساس میرن.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

حالا که هایپ اولیه بازی توسط فن ها فروکش کرده امتیازات هم داره افت میکنه هم اینکه نکات منفی بیشتر خودش رو نشون میده سایت های انگلیسی فیس بازیکنان لیگ برتر مخصوصا آرسنال رو گذاشتن که کوچکترین دقتی در طراحیشیون نشده یعنی در حد دو نسل قبل هم نیستند. اومدم لینک بزارم دیدم فیلتره خودتون خواستید سرچ کنید جالبه.
    من ویدیویی رو از مقایسه چهره بازیکنهای تیم آرسنال در دو بازی دیدم .

منتظریم تا لینک مقایسه چهره بازیکنهای تیم آرسنال رو برای دوستان بزاری هستیم تا خودشون مقایسه کنند !.

امتیازات PES فعلا از FIFA بالاتر هستش . شما هم مجبور نیستی بازی کنی .

3. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مقایسه .

5. 10 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

محمود جان در مورد عکسای بالا نظراتمو بگم و شما هم بخونید

1- عکس واقعی که درج شده تا حد امکان سعی شده عکسی گذاشته بشه که به فیسی که توی فیفا بکار رفته شبیه نباشه
    2- توی همون عکسای واقعی که گذاشته شده اگه خیلی به ریز و جزئیات دقت کنید فیس های فیفا شونزده دقیق تر طراحی شدن و بزرگ نمایی یا کوچک نمایی نشده برای درک بهتر به لب های تیاگو سیلوا دقت کنید کونامی جراحی پلاستیکی و عمل زیبایی انجام داده براش لبای تیاگو سیلوا اینقدر جالب و باحال نیست که توی عکس کونامی قرار داده شده. کونامی توی طراحی هاش سعی کرده فیس ها رو کازمتیک تر از واقعیت طراحی کنه لبهای فرناندینیو هم به اون کوچیکی که توی عکس ها می بینیم نیست و لبای فرناندینیو خیلی بزرگ و باد کرده هست خیلی زیرکانه اون شخصی که این عکسا رو تدوین کرده عکسی از فرناندینیو گذاشته که نیشش تا بناگوش بازه و پف بودن لباش معلوم نیست و عکسش هم مال وقتیه که احتمالا سه روز گرسنه مونده چون اینقدر لاغر نیست صورت این بازیکن

3- عکسا سعی شده از بازیکنانی انتخاب بشه که چهره هاشون در زمان های مختلف متغییر هست و از اونجایی که کونامی فیس ها رو خوشکلتر درست کرده مقایسه کننده نا خودآگاه دوس داره فیس کونامی رو انتخاب کنه
    4- مقایسه کننده زیرکانه عکس های کونامی سمت راست قرار داده و حتما می دونید تمرکز مغز انسان در سمت راست بهتر از سمت چپ هست

یه سری مسائل هست که آدم به سادگی متوجه میشه که این مقایسه اصلا بی طرفانه نیست و جالب اینه که از اوج طرفداری و زیرکی باز هم اگه اهل فوتبال و کسانی که این بازیکنان رو در حین بازی دیده باشن متوجه میشن که چهره های فیفا معقول تر مقبول تر هستن

امیدوارم شرایطی پیش بیاد بتونم هر دو بازی رو روی PC انجام بدم خیلی وقته فوتبال گیم نزدم

7. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شمایی که این تنظیمات رو انجام دادی
    عکسی از setting بازی بده ببینم چطوریه. سربرگ آخر سیتینگ
    سلام
    ی مدتی نبودم اینم عکس ستینگ بازی سر برگ آخریم
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

1- عکس واقعی که درج شده تا حد امکان سعی شده عکسی گذاشته بشه که به فیسی که توی فیفا بکار رفته شبیه نباشه
    2- توی همون عکسای واقعی که گذاشته شده اگه خیلی به ریز و جزئیات دقت کنید فیس های فیفا شونزده دقیق تر طراحی شدن و بزرگ نمایی یا کوچک نمایی نشده برای درک بهتر به لب های تیاگو سیلوا دقت کنید کونامی جراحی پلاستیکی و عمل زیبایی انجام داده براش لبای تیاگو سیلوا اینقدر جالب و باحال نیست که توی عکس کونامی قرار داده شده. کونامی توی طراحی هاش سعی کرده فیس ها رو کازمتیک تر از واقعیت طراحی کنه لبهای فرناندینیو هم به اون کوچیکی که توی عکس ها می بینیم نیست و لبای فرناندینیو خیلی بزرگ و باد کرده هست خیلی زیرکانه اون شخصی که این عکسا رو تدوین کرده عکسی از فرناندینیو گذاشته که نیشش تا بناگوش بازه و پف بودن لباش معلوم نیست و عکسش هم مال وقتیه که احتمالا سه روز گرسنه مونده چون اینقدر لاغر نیست صورت این بازیکن

3- عکسا سعی شده از بازیکنانی انتخاب بشه که چهره هاشون در زمان های مختلف متغییر هست و از اونجایی که کونامی فیس ها رو خوشکلتر درست کرده مقایسه کننده نا خودآگاه دوس داره فیس کونامی رو انتخاب کنه
    4- مقایسه کننده زیرکانه عکس های کونامی سمت راست قرار داده و حتما می دونید تمرکز مغز انسان در سمت راست بهتر از سمت چپ هست

یه سری مسائل هست که آدم به سادگی متوجه میشه که این مقایسه اصلا بی طرفانه نیست و جالب اینه که از اوج طرفداری و زیرکی باز هم اگه اهل فوتبال و کسانی که این بازیکنان رو در حین بازی دیده باشن متوجه میشن که چهره های فیفا معقول تر مقبول تر هستن

امیدوارم شرایطی پیش بیاد بتونم هر دو بازی رو روی PC انجام بدم خیلی وقته فوتبال گیم نزدم
    آرمین جان بنده هم به شخصه دوست دارم شما هر چه زودتر هر دو بازی رو انجام بدی تا نظراتت رو بتونیم ببینیم،همیشه نظراتت برام جال بوده،ممنون ازت.
    البته من هم امسال فیفا رو بازی خواهم کرد،متاسفانه سال قبل نتونستم،چون تو همیشه نظراتت نسبت به فیفا مثبت بود و من نگاه تورو به گیم قبول دارم.
    موفق تر باشی
    Last edited by farshad_pes9; 23-09-2015 at 14:57.

10. این کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

آقا کلا آیکون بازی شطرنجیه یا واسه من اینجوریه ؟ :|

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

متاسفانه دوست عزیر حرفهات کاملا اشتباه هست........

من تعصبی به هیچ کدوم ندارم ولی در دو زمینه pes آشکارا بهتر از فیفا هست: یکی "گرافیک" و دیگری "انیمیت".

در مورد گیم پلی من نظری ندارم ولی گرافیک به نظرم تابلو هست pes بهتره.

من نمی دونم شما تخصصت چی هست من در زمینه سه بعدی یه استعدادکی دارم و یه چیزهایی می فهمم البته تخصصم گیم نیست ولی خوب چون سه بعدی کار می کنم تا حدی درک گرافیکیم از افراد عادی بهتر هست. شما یه پست بزن توی بخش سه بعدی همین سایت و یکی دو تا سایت های دیگه نظر اونهایی که سه بعدی کار می کنند رو بپرس ببین چی جواب میدن؟.........من که با این اندک درک گرافیکی ای که دارم برام مثل روز روشن هست که گرافیک و انیمیت pes خیلی بهتره و برام خیلی عجیبه که بعضیها می گن گرافیک فیفا بهتره به نظرم کاملا حرف بی منطقی هست که میگن گرافیک فیفا بهتره.

به چند تا مورد میشه اشاره کرد: اصلا شما دقت کردی به تکسچر صورت های بازیکن ها؟ تکسچر صورت pes با تمام جزئیات کار شده این که تابلو هست!

یکی دیگه اصلا رندر هست به نظرت رندر کدوم فتورئالیستی تر (طبیعی تر) هست تابلو هست که رندر pes طبیعی تر هست.

من فیفا 16 رو ندیدم 15 هم هیمنطور ولی 14 رو زیاد بازی کردم توی همون فیفا 14 اصلا مدلسازی لباس بازیکن ها قابل قیاس با pes نیست فیفا حتی چین رو چروک های لباس ها رو هم مدل نکرده ولی pes جزئی ترین موارد مربوط به لباس های رو مدل می کنه.

در مورد انیمیت هم بهترین کار اینه که ویدئو های شادی پس از گل دو تا بازی رو با هم مقایسه کنی. البته pes هم خیلی رئال نیست ولی فیفا فاجعه هست که کاملا ریگینگ یا همون استخون گذاری pes خیلی بهتر هست. توی 2016 که اون ویدئو گیم پلی رو دیدم pes خیلی عالی بود......توی فیفا 14 با pes 2014 هم باز pes خیلی بهتر بود.

من اینها رو به عنوان یک فرد نیمه حرفه ای سه بعدی کار گفتم ولی شما باز همون کاری که گفتم رو انجام بده می تونی توی سایت های cgart.ir و مجید آنلاین که مخصوص سه بعدی کار ها هست تاپیک بزنی و نظرات متخصصین رو بپرسین برای من هم خیلی جالبه که بدونم متخصص های سه بعدی چه نظری دارن.

مرسی...

13. 7 کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

سلام رفقای قدیمی که هنوزم خیلیاتون آواتاراتون همونه ))
    آقا من از بازی لذت میبرم و تنها موردی که آزارم میده همین هر شوت یه گله!!
    این خیلی بده ولی خیلیم خوبه

کاش درست بشه البته

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

سلام رفقای قدیمی که هنوزم خیلیاتون آواتاراتون همونه ))
    آقا من از بازی لذت میبرم و تنها موردی که آزارم میده همین هر شوت یه گله!!
    این خیلی بده ولی خیلیم خوبه

کاش درست بشه البته

16. 3 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •