این تاپیک چرا اینطوریه...یه هفته طول می کشه تا پست جدیدی بیاد! چقدر باید صبرکنم تا جواب بگیرم!!!!!؟
شاید بهتر بود بود این تاپیک می رفت توی قسمت مشاوره برای خرید سخت افزار(جسارت بنده را به بزرگی خودتان ببخشید مدیران گرامی)
این تاپیک چرا اینطوریه...یه هفته طول می کشه تا پست جدیدی بیاد! چقدر باید صبرکنم تا جواب بگیرم!!!!!؟
شاید بهتر بود بود این تاپیک می رفت توی قسمت مشاوره برای خرید سخت افزار(جسارت بنده را به بزرگی خودتان ببخشید مدیران گرامی)
Last edited by cyrus3000; 17-03-2008 at 16:11.
نقل قول:
نوشته شده توسط ramin4116 مشاهده تاپيک
سلام می شه به ما هم یاد بدین که چطور می شه کاتریج چاپگر جوهر افشان Hp رو چطور می شه شارژ کرد مدل دست گاه هم D5063 هستش مرسی
اغلب کاتریج های جوهر افشان به این صورت شارژ میشن : باید کیت شارژ هر رنگی رو که می خوای شارژ کنی بخری که شامل سرنگ هواگیری که با سرنگ های معمولی فرقی ندارند و 4 تاهم سرنگ جوهر هست که باید بهش سوزن وصل کنی و از سوراخ بالای کاتریج داخل اون تزریق کنی و بعدش هم کاتریج رو توی پایه مخصوص هواگیری میزاری و هواگیری می کنی . امیدوارم فهمیده باشی . مشکلی داشتی مطرح کن.
باسلام
دوست عزيزميشودبفرماييداين كيتهاكه ميفرماييدبصورت آماده دربازارهست ودرموردهواگيري كمي بيشترتوضيح دهيدآيابعدازپركردن جوهربايدهواگيري شودياقبل ازآن چون من چندروزپيش يك ست كاتريج برايHP5183خريدم55000تومان البته با150برگ چاپ عكس كه بنظرم خيلي گران است درسايت HPهم ازاين مدل كارتريج كه177است موجودنداشتندولي قيمت زده بود35000تومان لطفادرموردشارژكارتريجهابي شترتوضيح دهيد.
متشكرم
ازميان دوستان استادكسي لطف نميكنديك پاسخي هم به مابدهد.
متشكرم
اين براي سومين باراست كه اين سوال راميپرسم ولي كسي ازدوستان استادپاسخي نميدهد.
با سلام و تبریک سال نو
نمی دونم بچه ها در این تاپیک فعالند یا نه ؟
من یه سوال داشتم اونم اینه که من یه اچ پی 1460 دارم و میخواستم بدونم آیا کارتریج اینها قابل تعمیر هستش ؟
منظور از تعمیر - عوض کردن اسفنج داخلش هستش ؟
اگر بخوام با این پرینتر کاور چاپ کنم آیا اصلا به صرفه هستش اگر نیست مدل مناسب برای این کار چیه ؟
لیزری یا جوهر افشان
تشکر![]()
ببخشيد پرينتر ها ي ليزري هم مثل جوهر افشان پودر ميخواد؟
اونا هم كارتريج مخصوص خودشو داره. بعدشم كدوم جوهر افشاني پودر ميخواد ؟؟!!
جوهر افشان ، جوهر دارن !
ليزري ها هم ماده مصرفيشون تونر نام داره که همون پودر هست.
برنامه نصب Hp5150
سلام دوست عزیز
کاتریج پرینتر شما بد پر شده ، شما باید اونو ببرید همونجایی که براتون پرش کردن تا تعمیرش کنند.(دقیقا همین مشکل برای خود من هم پیش اومد)
دوست عزیز منظور از بهتره چیه ، ملاک سوال شما چیه؟
در ضمن مدل و نوع پرینتری را که میخواهید بخرید مشخص کنید؟تا بتونم کمکتون کنم.
یا علی./
نه اصلا نرمال نیست ، مصرفش خیلی بالاست.میشه یه خورده بیشتر از مشخصات پرینترت بگی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)