از نسخهی لایو استفاده میکنی؟!!
از نسخهی لایو استفاده میکنی؟!!
اره اينترناله پس بايد بيخيالش بشم
ممنون
دوستان من ADSL دارم هر كاری ميكنم با لينوكس لايو (kponix ) وارد اينترنت بشم نميتونم كسی هست منو راهنمايی كنه.
موفق باشيد.
سلام
نحوه کانکت مهمه
اگر به طریق DHCP باشه مشکلی نیست
اگر بصورت pppoe باشه باید کانکشن درست کنید
نکته بعدی نوع مودم هست LAN یا USB
سلام نه ubuntu رو نصب کردم
من تازه اوبونتو 7.10 نصب کردم و فکر کنم که خودش مودمم رو شناخته.توی hardware manager یه چیزایی نشون میده ولی دستور hsfconfig --info رو که می زنم command error میده.از کجا می تونم بفهمم که شناخته و دوم اینکه از gnome چطوری باید به اینترنت وصل شد؟ .ممنون![]()
سلام علی زی زپرتو عزیز
اگر مودمت اینترناله زیاد خودتو خسته نکن ، نشناخته
باید حتما درایورش نصب بشه
حالا از کجا مطمئنی که مودمت کانکسانت و "hsf" هستش؟
به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کن
یخورده وقت بزاری می بینی که خیلی ساده و همچنین جالب هم هست
سلام rootnt جان.
آقا من قبلا توی فدورا مودم نصب کردم و می دونم که مودمم کانکسانت و hsf است.از یه طرف هم توی اوبونتو توی hardware information تو قسمت مودمش همین دوتا (hsf و conexant)رو زده ولی بعضی قسمتهاش نامفهومه.می خوام بدونم چطوری می شه امتحان کرد که مودم نصبه.از طرفی هم دستور hsfconfig --info کار نمی کنه.احتمالا طبق گفته شما نباید خودمو خسته کنم و برم خستگی ها رو با نصب مودم از تن به در کنم.![]()
![]()
احتمال زیاد با نصب این فایل مودمت راه میوفته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از دانلود فایل رو از حالت zip خارج کن و در دسکتاپ کپی کن و دستورات زیر رو در ترمینال انجام بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکبار هم سیستم رو ریست کن.
سلام
من یه مودم انترنال با چیپ ست کانکزانت HCF دارم .که طبق راهنمایی های شما دوستان موفق به نصب و کرک اون شدم. وحالا هم چند ماهی هست که از طریق لینوکس وصل میشم و تقریبا خدا رو شکر ویندوز لعنتی رو کنار گذاشتمه.من در فدورا ۸ و از محیط Kde و از طریق Kppp وصل میشم.
حالا سوالم اینه که چطور باید بفهمم با چه سرعتی به اینترنت وصل میشم؟؟؟(دایل آپ)
یه سوال دیگه اینکه نمیدونم چرا وقتی به اینترنت وصل میشم . اکثر اوقات مصرف CPU به 20 یا 30 در صد
میرسه ؟؟ البته فکر کنم به خاطر اینترنال بودن مودم است .درسته ؟؟؟
لطفا میشه کمک کنین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)