تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 88 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

اگه نباشه جاش خالی می مونه yakimura sanada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

خب مشکل من حل شد و شروع کردم چن تا دیتابیس از Fm Scout گرفتم و ریختم (مثل جام گینس) و رئال رو برداشتم الان تازه بازی ها لیگ تو فصل اولم شروع شده و جام گینس و سوپر کاپ اسپانیا و اروپا رو بردم و پوگبا رو با هزار تا خواهش اوردم رئال و تا الان که هیچ گ*ی نخورده فقط 3 تا پاس گل داده
    مودریچ هم که دید اوضاع پسه سریع ریکوست داد و برگشت تاتنهام
    کروس هم تو بازی برگشت سوپر کاپ اسپانیا به فنا رفت و 4 ماه مصدوم شد و ایارا رو گذاشتم،لرد ایارامندی هم فعلا فقط دوتا پنالتی به سوسیداد داده

فرم کریس و بیل هم افتضاحه و کل بار گلزنی رو دوش بنزماس که اونم به خاطر اینکه درخواستش برای حقوقشو رد کردم میخواد نیم فصل بره
    موندم الان چه خاکی به سرم بریزم

2. این کاربر از yakimura sanada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

خب هرطوری بود تو 24 ساعت یه فصل رو تموم کردم
    کسی تاحالا 6 گانه گرفته بود ؟ بدون بیل 6 گانه گرفتن خودش شق القمره (املام 15 شدم توجه نکنید )
    بیل 2 ماه آخر مصدوم بود و خسه رو برای بازی در موقعیت وینگر راست تعلیم دادم و نسبتا خوب کار کرد
    کروس هم آخرای فصل بالاخره تونست 4 تا بازی بکنه( 2 بار پشت سر هم مصدوم شد :/)
    لرد ایارا نیز 6 تا پاس گل داد و نیم فصل رفت لیورپول با 24 میلیون و بجاش لوکاس سیلوا رو اوردم که یکی بهترین خریدای عمرم توی FM بود خیلی خوب کار کرد
    در کل فصل توپی بود
    آخر فصل تیم خواست تمدید کنه اما من موافقت نکردم و جدا شدم الان هم بیکار و الاف میخوام یه نیم فصل استراحت کنم
    ، لامصب اینقدر محبوبیتم بالاس هر 1 هفته از 2 تا تیم بزرگ پیشنهاد دارم و یکی بعد دیگری همرو رد میکنم

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

شما یادتون نمیاد اینجا قبلا خیلی شلوغ بود

5. 2 کاربر از yakimura sanada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه onlyroma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آره قبلا خیلی شلوغ بود و بچه ها کریرهاشون رو میذاشتن که خیلی خوب و جذاب بود.
    حالا برای عوض کردن حال و هوا لینک زیر رو میذارم که یکی تا سال 2034 رفته جلو تا جایی که رحیم استرلینگ مربی شده و اتفاقات خیلی جالب دیگه ای هم افتاده که عکس همه اتفاقات رو گذاشته. حس نوسترا داموس به آدم دست میده

حتی آخر پست لینک های دانلود کریرهاش رو هم گذاشته.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by onlyroma; 15-07-2015 at 22:10.

7. این کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

آقا خیلیییییییییی سوت و کوره
    اگ ده نفر اعلام آمادگی کنن میخوام سایت فوتبال منیجر بزنم کسی هست؟

9. 2 کاربر از yakimura sanada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اینقدر آقای یاکیمورا سانادا ناله کرد که بالاخره من اومدم یه چیزی گفته باشم
    من حدود 7 سالی میشه که فوتبال منیجر بازی می کنم و همیشه بدون کوچکترین تقلبی با یه تیم ضعیف شروع می کنم. و کلا یه سیاست دارم که بازیکن هایی که یه سال از قراردادشون مونده رو با قیمت مفت و بازیکتایی که قراردادشون تموم میشه رو با قیمت رایگان میخرم و بعد یه قصل که بهشون بازی دادم با قیمت گزافی میفروشم. آخرین سیو خودمو هم با لیدز یونایتد شروع کردم ( با اپدیت نقل و انتقالات زمستانی مارشال ). تو این آپدیت لیدز چندتا بازیکن جوون آینده دار داشت و منم یه سری تمرینات دارم که خوراک پیشرفت بازیکنای جوونن. خلاصه اینکه تو فصل اول قهرمان اسکای چمپیون شیپ انگلستان شدم و فصل دوم هم قهرمان لیگ برتر و الان هم تو فصل سوم رقابت تنگاتنگی با چلسی دارم و لیگ قهرمانان هم بعد از یووه به عنوان تیم دوم صعود کردم به مرحله بعدی و حدود دویست میلیون فقط از طریق نقل و انتقالات واسه باشگاه سود مثبت داشتم. وقتی رفتم داخل بازی حتما عکسارو میذارم واستون. اگه کسی دوس داشت سه تا ترکیبی که استفاده میکنم و مدل تمریناتم رو هم توضیح میدم.

11. 4 کاربر از juve327 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

ای بابا از تنهایی پوسیدیم

13. این کاربر از yakimura sanada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه onlyroma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آپدیت جدید نقل و انتقالات LFCMarshall's که تا روز 31 جولای یعنی تا پایان جمعه ترانسفرها رو انجام داده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by onlyroma; 01-08-2015 at 22:22.

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.بچه ها من امروز نسخه ارجینال بازی رو گرفتم اگه کسی داره برای آنلاین ادم کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوال مهم هم داشتم Face pack و ... رو از کجا میتونم رایگان دانلود کنم؟ هر چی پیدا کردم لینکهای خوبشون پولی بودن و نمیشه این پک ها رو که حجمشون بالاس از میرور های رایگانشون دانلود کرد. اگه میشه یه لینکی چیزی بدید.این تیمهای مهم فقط درست بشن عالی میشن.ممنون

- - - Updated - - -

سلام.بچه ها من امروز نسخه ارجینال بازی رو گرفتم اگه کسی داره برای آنلاین ادم کنه. http://steamcommunity.com/id/KingArmando

یه سوال مهم هم داشتم Face pack و ... رو از کجا میتونم رایگان دانلود کنم؟ هر چی پیدا کردم لینکهای خوبشون پولی بودن و نمیشه این پک ها رو که حجمشون بالاس از میرور های رایگانشون دانلود کرد. اگه میشه یه لینکی چیزی بدید.این تیمهای مهم فقط درست بشن عالی میشن.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اینقدر آقای یاکیمورا سانادا ناله کرد که بالاخره من اومدم یه چیزی گفته باشم
    من حدود 7 سالی میشه که فوتبال منیجر بازی می کنم و همیشه بدون کوچکترین تقلبی با یه تیم ضعیف شروع می کنم. و کلا یه سیاست دارم که بازیکن هایی که یه سال از قراردادشون مونده رو با قیمت مفت و بازیکتایی که قراردادشون تموم میشه رو با قیمت رایگان میخرم و بعد یه قصل که بهشون بازی دادم با قیمت گزافی میفروشم. آخرین سیو خودمو هم با لیدز یونایتد شروع کردم ( با اپدیت نقل و انتقالات زمستانی مارشال ). تو این آپدیت لیدز چندتا بازیکن جوون آینده دار داشت و منم یه سری تمرینات دارم که خوراک پیشرفت بازیکنای جوونن. خلاصه اینکه تو فصل اول قهرمان اسکای چمپیون شیپ انگلستان شدم و فصل دوم هم قهرمان لیگ برتر و الان هم تو فصل سوم رقابت تنگاتنگی با چلسی دارم و لیگ قهرمانان هم بعد از یووه به عنوان تیم دوم صعود کردم به مرحله بعدی و حدود دویست میلیون فقط از طریق نقل و انتقالات واسه باشگاه سود مثبت داشتم. وقتی رفتم داخل بازی حتما عکسارو میذارم واستون. اگه کسی دوس داشت سه تا ترکیبی که استفاده میکنم و مدل تمریناتم رو هم توضیح میدم.
    تمرینات را بذار
    من در زمینه تنظیم تمرینات خیلی ضعیفم
    هرکس میتونه کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •