تماس بگیرید و درخواستتون رو بهشون بگید. اگه موردی لازم باشه بهتون میگن.
اصولا باید تلفنی تخلیه کنن ولی اگه دیدین دارن مسخره بازی در میارن، یه شکایت توی 195.ir بذارید.
تماس بگیرید و درخواستتون رو بهشون بگید. اگه موردی لازم باشه بهتون میگن.
اصولا باید تلفنی تخلیه کنن ولی اگه دیدین دارن مسخره بازی در میارن، یه شکایت توی 195.ir بذارید.
نه تا بحال ندیدم اخطاری بده و معلومم نیست کی از محدودیت در میاره![]()
سلام دوستان اینART8 با فیمت 400 تومن نامحدود سرعت دانلودش چنده ممنون میشم![]()
آرت1 = 11 گیگ
آرت2 = 13 گیگ
آرت3 = 17 گیگ
آرت4 = 22 گیگ
این حداقل ترافیک مصرفیه با توجه به مرکز مخابراتی می تونه بیشتر هم باشه![]()
این ها رو زیاد جدی نگیرید.۸روزه آرت ۴دارم و ۳۵گیگ دانلود داشتم،هنوز سرعت بالای ۲مگ هست
ترافیک شبانه رو هم نوشته ماهی ۲گیگ!ولی تا حالا کسی رو ندیدم زیره ۲۰تا محدود بشه!
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
یکی از دوستای من هم art1 داشت میگفت بعد از 4 ماه که هر ماه حدود 50 گیگ دانلود داشته تازه محدودش کردنفکر کنم بستگی به مرکز مخابراتیتون داشته باشه
بازم کیفیت سرویس خدمات شاتل از همه بهتره طرز برخورد و دانش فنی کارمنداش بالاست ولی خوب مشکل پهنای باند تو همه شرکتها هست
من طرح اکو دارم 8 مگ حجمی سریع دو تا فایل دان میکنی شب که میشه 2 گیگت میره
پیشنهاد میکنم دانلودهای بیخود غیر مفید و حجیم نکنید حتی الامکان لینکهای مفید و اونچیزی که مد نظرتونو دان کنید تا در مصرف صرفه جویی بشود
سرعت از سرور خارج در روز
![]()
این ملت با طرز برخورد خوب سر میبرن عزیزم
نمیدونم چرا بعضیا از این شرکت های خصوصی ترفداری میکننو سنگشو به سینه میزنن (شایدم از کارمنداشن)
بالا برین پایین بیاین همه جور نت داره میره تو پاچمون
اول نامحدود برداشتن
بعد شبانه ها رو دارن یواش یواش نیم بها میکنن
چند وقت دیگه میبینی ماهی 100 تومن میدی و 5 گیگابایت دانلودته تازه اونم با منت
لطفا خر نشوید![]()
البته جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما حق دارید شرکتها هم دارند با سرویس دهی تا جایی که میتونند ما را راضی نگه میدارند مطمئن باش اونا سر مارو کلاه نمیزارند شرکتهای پاپ که جمعا از تعداد انگشتهای دو دست بیشتر نیستند بهشون پهنای باند کافی از طرف شرکت زیر ساخت داده نمیشه شرکت زیر ساخت انحصار پهنای باند در اختیار داره
و از سوی دیگر شرکت مخابرات ایران انحصار انتقال دیتا در مراکز مخابراتی را روی بستر تلفن بر عهده داره - ولی خوب من شرایط کاربرای ایران رو کاملا درک میکنم و اینترنت پر سرعت با کیفیت و ارزان حق مسلم و 100 درصدی تمام اقشار جامعه است اون چشم بادومیهای کره ای که عشق سرعت و بازیهای آنلاین دارند سریع در حال رشد و شکوفایی هستند . مگه کاربرای ایران چی از کره ای ها کم دارند ایرانی لیاقت هر چیزیو داره و شایسته احترامه -![]()
ا که از این آشغال دونی (شاتل) رفتیم و به هرکی بخواد بگیره میگم شاتل نگیره (تا حالا خیلی هارو منصرف کردم)
حالا تازگیا چند تا کاربر جدید اومدنو شدید از شاتل تعریف میکنن،خدا میدونه قضیه چیه ولی لطفا یه کم وجدان داشته باشید و اون بیچاره یی که میخواد ایننرنت درست حسابی بگیره رو به اینجا نکشید...
پ.ن: ممکن بگید که من خودمم کاربر جدیدمو این حرفا؛ این نکته رو بگم که من از سال ۲۰۰۶ عضو اینجا بودم و بعد چند سال بن شدم به کل از سایت و حتی الانم که یه اکانت جدید ساختم، متاسفانه بعد از ۳۰۰ پست هنوز پستام نیاز به تایید داره و پیغام خصوصی هم نمیتونم بدم که این قضیه رو هم باید ادمین درست کنه که متاسفانه خیلی وقته نیست که پیگیری کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)