دانلود شبانه منظورتونه ؟ نه نداره ؛ فقط باید طرح بخرید .
دانلود شبانه منظورتونه ؟ نه نداره ؛ فقط باید طرح بخرید .
سرعتش در چه حدی هست . بدون 3g
چگونه باید بسته اینترنت رو خدریاری کنیم ؟
مثل وقتی که برای gprs می خریدید
وای خدای من
الان داشتم میومدم خونه که با این صحنه مواجه شدم !!!
امروز اومدن و تجهیزات 3G رو روی BTS خونه ما نصب کردنو الان هم دارن کابل کشی میکنن
پرسیدم گفتن که تا 2-3 ساعت دیگه کابل کشی تمومه و شب یا فردا 3G راه اندازی میشه![]()
خواستم عکس بگیرم نذاشتن و فقط همون عکس که از بیرون گرفتم رو میزارم
محتوای مخفی: عکس
مبارکه
اینا 2 سال پیش گفته بودن تجهیزات همه نصب شده و فقط منتظر پروانه هستن !
پس چرا دونه دونه میرن بالای آنتنا![]()
دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با فارس:
اپراتورها بدون پیوست فرهنگی نمیتوانند نسل ۳ ارائه دهند
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: اپراتورها بدون پیوست فرهنگی نمیتوانند خدمات نسل ۳ تلفن همراه را ارائه دهند.
محمد حسن انتظاری، دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تأکید کرد:پیش از ابلاغ پیوست فرهنگی اپراتورها نمیتوانند نسل سوم تلفن همراه را ارائه دهند.وی در پاسخ به اینکه اکنون یکی از اپراتورها نسل 3 را به صورت پایلوت راهاندازی کرده و آیا این نیاز به پیوست فرهنگی ندارد، گفت: این راهاندازی همانطور که گفتید پایلوت است و برای راهاندازی سراسری نیاز به پیوست فرهنگی است.انتظاری همچنین در پاسخ به اینکه آیا تا پایان شهریورماه یعنی موعد ارائه نسل 3 به هر دو اپراتور، پیوست فرهنگی ارائه خواهد شد، گفت:از نظر ما کار تدوین پیوست فرهنگی تمام شده و جلسات کارشناسی فشرده تخصصی در کمیسیون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور برای آن برگزار شده است.وی افزود: بعد از این جلسات پیوست فرهنگی در این کمیسیون به تصویب رسیده و منتظر طرح در شورای عالی مجازی است تا بعد از تصویب ابلاغ شود.انتهای پیام/آ- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا چرت گفتن !!
مادم الان گفت که دیروز اومدن و یه نگاهی کردن و بعد 1 ساعت انگولک رفتن و از امروز صبح اومدن و دارن نصب میکنن !!! یه قرقره هست طول طنابش فکر کنم یه 100 متری میشهحیاط پر از کابلهای خفنه
الان که فقط کابل کشی مونده فقط 1 نفر اون بالاس!!
صبح 2 تاشون بالا بود و یه نفر پایین![]()
کرج هم من امروز تست کردم آنتن اومده محل ما ولی از تو اتاق ضعیف بود پشت بوم رفتم آنتن فول شد علامت H هم اومد ولی دیتایی رد و بدل نمیشد دوستان ار کجا میشه تشخیص داد دکل ایرانسل رو با اپراتورهای دیگه ؟ از نظر شکل ظاهری فرق دارن یا تجهیزات؟ دور و بر خونه ما 3 تا دکل هست یه دونه دیگه جدید نصب کردن ولی هنوز تجهیزات قرار ندادن میخوام ببینم کدومشون ایرانسله ممنون![]()
آقا این پیوست فرهنگی دقیقا چی هست ؟!
سلام
یکم در مورد open signal برای فهمیدن پوشش 3G توضیح می دید؟
چجوری کار می کنه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)