تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 98 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    با حمید موافقم با این پول اتامندی گزینه ی خوبی نیست، فلار دفاع خیلی خوبیه که توی جام جهانی هم خیلی خوب بازی کرد
    البته فکر نمیکنم رئال حاضر باشه واران رو بفروشه و اصلا هم در حد شایعه اسمی از واران برده نشد ولی خب از فلار اسم برده شد
    (من چون شخصا از اوتامندی خوشم نمیاد این نظراتم یکم مغرضانه هم هست )

مثل اینکه قضیه خرید بیل داره جدی میشه، من که راضیم اگه بیاد

2. 9 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام
    بازار شایعات خیلی گرمه
    چند ساعت پیش دیدم کیکر تیتر زده باستین شوآن اشتایگر به امضای قرار داد با منچستر نزدیک هست!
    شایعه پیوستن مولر و شواینی به منچستر دیگه عادی شده : دی
    البته شواینی یکسال بیشتر قرارداد نداره و تمدید هم نکرده که همینش یکم مشکوک هست.
    فن خال کلا ول کن ما نیست : دی

4. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسکولز معتقد است که لوییس فن خال به دو مدافع. یک هافبک، یک مهاجم و در صورت رفتن دخیا به یک دروازه بان نیاز دارد. منچستریونایتد پیش از تابستان دیپای بازیکن پی اس وی رو به خدمت گرفت. با این حال اسکولز فکر می کند که فن خال به شدن نیاز به خرج کردن برای رقابت بر سر قهرمانی با چلسی است

داوید دخیا هنوز به رئال مادرید نیامده است اما 64% هواداران در نظر سنجی آ.اس او را به ایکر برای دروازه بان اصلی فصل بعد ترجیح می دهند.

لوئیس فان خال، سرمربی منچستریونایتد، به دنبال به خدمت گرفتن باستین شواین اشتایگر، هافبک باتجربه بایرن مونیخ است.

باشگاه فوتبال رئال مادرید برای جذب بازیکن تیم ملی هلند ابراز علاقه کرد.

6. 9 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    بازار شایعات خیلی گرمه
    چند ساعت پیش دیدم کیکر تیتر زده باستین شوآن اشتایگر به امضای قرار داد با منچستر نزدیک هست!
    شایعه پیوستن مولر و شواینی به منچستر دیگه عادی شده : دی
    البته شواینی یکسال بیشتر قرارداد نداره و تمدید هم نکرده که همینش یکم مشکوک هست.
    فن خال کلا ول کن ما نیست : دی
    نمیدونم چه داستانیه از وقتی من یادم میاد هر سال شوا رو به یونایتد لینک میکنن خسته هم نمیشن ها آخه به نظرم احتمال اومدنش یه اپسیلونم نیست، بازیکنای آلمانی کلا زیاد لیگ جزیره نمیان تازه به نظرم اگرم یه وقت بخواد بیاد شاید اگر آرسنال بخوادش من یه بار خوندم تیم مورد علاقه ش تو جزیره آرسناله. نکنه امسال واقعا جدیه
    نظر دوستان ؟
    مثل همیشه من با این قیمت خرید کردن موافق نیستم نمیدونم این چه بازاریه یونایتد برای خودش درست کرده و بازیکنهارو همیشه نسبت به تیم های دیگه گرونتر میخره آرسنال سانچز رو میگیره حدود 30 میلیون اونم مهاجم که قیمتش با مدافع فرق میکنه واقعا سر درنمیارم چرا با این قیمتها یونایتد خرید میکنه ولی مثبت که فکر کنیم میگم شاید روی اسمالینگ و جونز تاثیر بزاره بهتر بازی کنند و سوتی کمتر بدن و اینکه بالاخره یه مدافع خریدیم. اگر یونایتد میخواست هوملز رو بخره با این قیمت بود.
    اگر رئال واقعا میخواد فن پرسی رو بگیره به احتمال زیاد بنزما رو میفروشه پارسالم حرف رفتنش بود کاش میگرفتیمش من از بیل بیشتر قبولش دارم واقعا مهاجم باهوشیه.

8. 12 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

با تاخیر:

تبریک به هر چهار نفر خصوصا دخه آ و ماتا. امیدوارم انگیزه بشه و داوید بمونه.

10. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Sun نوشته که دخیا گفت و گو هاش با منچستر برای آیندش رو متوقف کرده بوده ولی الان با توجه به برخورد گرمی که طرفدارا ازش داشتن، برای رفتن به رئال دچار تردید شده.
    یک شایعه دیگه هم میگه که پپ سودای مربیگری در منچستر رو داره و تابستون آینده ممکنه این اتفاق بیوفته

12. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

Sun نوشته که دخیا گفت و گو هاش با منچستر برای آیندش رو متوقف کرده بوده ولی الان با توجه به برخورد گرمی که طرفدارا ازش داشتن، برای رفتن به رئال دچار تردید شده.
    یک شایعه دیگه هم میگه که پپ سودای مربیگری در منچستر رو داره و تابستون آینده ممکنه این اتفاق بیوفته
    پپ؟زهی خیال باطل
    اونوقت که دنبالش بودند جناب داشت زبان آلمانی یاد میگرفت برای بایرن،حالا بهتره تو همون بوندس لیگا بمونه تا لااقل پول کلاس زبانش هدر نره
    همون بهتر که قبلا هم نیومد،اصلا از بازی تیکی تاکا حتی وقتی در اوجش بود خوشم نمیومد.فوتبال انگلیس با سرعت و وینگر و جذابیتهای بالاش معروفه.حالا شاید به تیم دوم شهر منچستر بره اما یونایتد عمرا باشگاهی باشه که دائم دنبال تغییر باشه و فن خال رو هم راحت از دست بده.امسال قدرت اصلی منچستر و فن خال رو میبینید.

14. 9 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

پپ ... بی خیال
    اصن دیگه بهش فکر هم نمیشه کرد بعد از شاهکاراش تو بایرن

این دخیا هم شده مث رونالدو بالاخره دیر و زود از تیم میره .. اصن نیازی به دادن انقدر دست مزد بالا و الکی شایعات رفتن و موندنش نیست ... الان دربازه بان دم دست زیاده که پیتر چک بهترینه تازه اسکولز هم تاییدش کرده
    دخیا با بیل + مبلغی پرداختی منطقی عوض کنیم بهترین حالته

شایعات در رابطه با شوانی هم زیاده که اگه حقیقت داشته باشه فوق العادست

پرز و رئال هم نشستن ببینن کدوم بازیکن نمیخوایم تا باهاش قرارداد ببندن - خرید بهترین بازیکن سالمون هم که روال عادیشونه !!!!

16. 10 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

شایعات در رابطه با شوانی هم زیاده که اگه حقیقت داشته باشه فوق العادست
    پپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که شواینی یک اسطوره خارق العاده ی بایرن مونیخ هست و تصمیم گیرنده خودشه، نه پپ و رومینیگه. اگه بخواد 3 یا 4 سال دیگه هم بمونه می تونه این کار رو بکنه.
    همچنین گفته برای فصل دیگه می خوادش.
    +
    فن خال هم گفته هنوز معتقد هست که دخیا می مونه
    +
    پپ مربیه خوبیه
    البته فقط وقتی مسی رو داشته باشه

18. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    در مورد شایعه پیوستن شواینی به منچستر از رومنیگه سوال پرسیدن و ایشون رد نکرده و گفته که ما فعلا تمرکزمون روی بازی های باقی مونده گذاشتیم و در این باره بعدا تصمیم میگیریم (بازی باقی مونده )
    پپ هم امروز در جواب سوال خبرنگارا گفته که دوست داره شواینی بمونه ولی در آخر خوده شواینی هست که در مورد آیندش تصمیم میگیره
    اکسپرس هم خبر داده مبلغ احتمالی انتقال 10 میلیون پوند خواهد بود
    به نظر قضیه اینبار جدی تر از شایعه باشه، من که به شدت استقبال میکنم

ودوارد به همراه مورینیو و ایجنت پیتر چک در هتلی در لندن مشاهده شدن که به نظر میرسه در صورت رفتن دخیا، پیتر چک گزینه ی اصلی فنخال هست
    دخیا بره رئال دو تا گل مفت بخوره هواداران در سانتیاگوبرنابئو از خجالتش در میان تازه کاسیاس بدبخت گل مفت به صورت سوتی وحشناک نخورده بود که اینقدر هوش کردن
    دخیا تازه دو فصل هست که داره خوب بازی میکنه ، فصل های قبل چقدر سوتی وحشتناک میداد یک بار هم هو نشد مثل کاسیاس که تازه اسطوره رئال هم هست

در مورد پپ و احتمال اومدنش به منچستر هم فکر کنم اون داستان معروف "روبینیو" صادق باشه
    روبینیو گفت من رفتم منچستر که قرارداد ببندم ، بعدا فهمیدم که منچستریونایتد من رو نمیخواد بلکه این شهر یه باشگاه دیگه داره به اسم سیتی
    پپ بره همون السیتی هم براش بهتره (و البته هم برای ما )

+
    پپ مربیه خوبیه
    البته فقط وقتی مسی رو داشته باشه
    موافقم ، اینطوری حساب کنیم دوستان دیگه ای هم الان هستن که مربی خوبین با این تعریف که دیگه اسم نمیبرم
    و مربیان زیادی داریم که در صورت داشتن مسی مربیان نمونه ای خواهند شد ، مثلا همین آقای برانکو

20. 10 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •