کسایی که بارسا رو ور دارن سوارز محروم هستش تا وقتی محرومیتش تموم شه نمیشه استفاده کرد ازش. گاز گرفتن تو بازی نیستش و این عکس ها رو هم بعضی ها ساختن برای فان . چون ea اینکار رو نمیکنه بخاطر اعتبار و جایگاهش
کسایی که بارسا رو ور دارن سوارز محروم هستش تا وقتی محرومیتش تموم شه نمیشه استفاده کرد ازش. گاز گرفتن تو بازی نیستش و این عکس ها رو هم بعضی ها ساختن برای فان . چون ea اینکار رو نمیکنه بخاطر اعتبار و جایگاهش
ایرادهایی که به بازی فیفا 14 گرفته میشه من اصلا ندیدم چونکه من پچهای مختلف که بازی رو واقعا کامل میکنه ریختم وبازی کاملتر شده بازی خام فیفا (بدون نصب پچ) قطعا مشکلاتی داره ولی پچ های جدید همه رو برطرف کردن .علاوه بر پچ های کامل مودینگ وی چند وقت پیش یه پچ اصلاح گیم پلی برای فیفا 14 اومد که بازی رو انصافا عالی کرده مهم ترین مشکلی که فیفا برای من داشت کم خطا کردن cpu هست که تعداد خطاهاش در طول بازی به ندرت به عدد دو میرسد کارت گرفتنم که هیچی ولی با ریختن این پچ cpu هم بی محابا تکل میزنه و راحت کارت میگیره انگار داری با موجود زنده بازی میکنی نه cpu!
بعد تو گیم پلی هم تغییرات مثبتی ایجاد شده وتقریبا همه چیز رندومی شده و در اخر بازی وقتی امار بازی رو نگاه میکنی به ندرت عدد صفر رو میبینی من عادت داشتم که همیشه جلو خطا وتعداد کارت زرد cpu عدد صفرو ببینم که کاملا این مورد اصلاح شده وبه قول معروف بازی خیلی روون و عالی تر شده مثل فوتبال واقعی.دفاعها هوشمند تر شدن و از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشن و...
اینا رو گفتم که همه بدونیم فیفا قابلیت ویرایش زیادی رو داره شما به بازی خام فیفا 15 نگاه نکنید پچ ها میرسن وبازی کامل وکاملتر خواهد شد .
من نه دمو فیفا 15 رو بازی کردم کرک بازی هم که فعلا نیومده ولی مطمئنم با شاهکاری دیگه روبرو هستیم ویک سالی رو مثل قبل سرگرم خواهیم شد
در اخر با توجه به مشکلات اینترنت ایران واقعا هزینه کردن برای گرفتن چند تا شماره وبه اصطلاح خرید اورجینال بازی اصلا فکر خوبی نیست یکی از اشناهای ما چند وقت پیش مایتورشو با مشت شکست علتو ازش پرسیدم گفت داشتم فیفا انلاین بازی میکردم حریفمو 5 هیچ برده بودم یک دقیقه مونده بود بازی تموم بشه اینترنت قطع شد از شدن عصبانیت مانیتورو خورد کردم! خودتون قضاوت کنید این همه هزینه میکنید اخرشم اینجوری میشه از دوستان میخوام تحت تاثیر جو قرار نگیرن وپول شونو هدر ندن کریر مود تا یک سال قطعا شما رو سرگرم خواهد کرد.
بابا سوارز هست !! چی چی میگید نیست !!
آخرین بازیکن بارسا اون زیر زیر پیداش میکنید !
من اولین بازی آنلاین هم حتی برداشتم سوارز رو نوک گذاشتم !
منظورشون بخش کریر مد هست ...
تو کریر منظورم بود
دوستان کریر مود آنلاین هم میشه بازی کرد ؟
بازی رو این سیستم اجرا میشه؟؟
AMD Dual Core 2.60 GHz
Graphics ATI Radeon HD 4700 Series
3GBytes RAM
Windows 8.1 64-bit
با این اوصاف نباس امید داشته باشی
من سیستمم اینه دارم گریه میکنم فیفا اجرا نمیشه
intel i5 ivybridge series
Nvidia gt640m
رم هم 4 گیگابایت
ممنونم از شما و کسانی که حواسشون به نظم تاپیک ها هست
اما یک موضوع جالب اینه که فکر کنم هنوز پست های من تو تاپیک FIFA14 باشه زمانی که من بازی رو پیش خرید کرده بودم و تا قبل از عرضه نسخه 15 نزدیک 700 ساعت رکورد بازی دارم ! باید مراجعه به تاپیک بازی کنم به نظر شما ؟!![]()
من نمیگم مشکلاتی نبود اما در حد قابل حل بود که نشد و کلا برام جالب بود که چرا نسخه 14 آپدیت های بسیار کمی رو شامل شد !
اینم مواردی که من و باقی دوستان ذکر کردن میتونید مطالعه بفرمائید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بشدت امیدوارم آپدیت های متعدد برای این نسخه باشه و لذت بازی رو که همچنان هست رو 2 چندان کنه .
پچ هایی که میفرمائید Mode هستند نه آپدیت رسمی بازی !
بخش آفلاین بازی یا همون Career Mode که میفرمائید هم برای اکثریت افراد جهان با همون خرید نسخه اصلی قابل فراهم شدن هست که شما از کـرک استفاده میکنید !
مشکلات اینترنت رو خدا بیامرزه آقا ! الان بچه ها دارن با سرعت 2MByte دانلود میکنن ! من پینگم به 70ms با سرور گوگل رسیده !
نسل 3 با شروع قرار داد ایرانسل و همراه اول کاملا اپیدمی شده و نسل 4 هم داره کم کم جای خودش رو باز میکنه .
شما از کدوم مشکل دقیقا صحبت میکنید ؟!
وضعیت نت خیلی نسبت به گذشته تغییر کرده .
در ضمن بهتره همیشه ابتدا یک مورد کامل بررسی بشه سپس نظر کارشناسی داده بشه .
Samgun جان مشکلات که الان دو ساله به شدت زیادتر شده و صدای همه در اومده . از دانلودرش بگیر تا انلاین باز .
زدن اینترنت های نامحدود رو حذف کردن و دارن جلوی دانلود های حجیم رو کلا میگیرن . زدن پورت UDP رو داغون کردن . هیلتر شدید رو هم کنارش بزار .
یادته واسه همون قضیه فیفا 14 که بازیم اجرا نمیشد مجبور بودم بازی رو از خود اریجین دوباره دانلود کنم . اگه روشی نبود واسه دانلود با IDM کلی باید مکافات میکشیدم واسه دانلود 10 گیگ بازی از اریجین .
من که الان دو سالی میشه هوس یه league of legends ای یا dota یی کردم که منتهی نمیتونم به خاطر همین قضیه پینگ و قطعی های مکرر پورت udp بازی کنم . تا دو سال پیش خداییش پینگها همه زیر 150 بود با سرورهای اروپا . حالا با کلی اما و اگر پینگ ها میرسه زیر 150 و همون هم با کلی پاکت لاست .
البته اینا همه مشکل از کشوریه که توش داریم زندگی میکنیم و گرنه EA پولش نوش جونش با این فیفایی که میسازه .
Last edited by Gregar; 01-10-2014 at 23:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)