شبکه های عربی کلا بیخیال افتتاحیه بودن. داشتن فوتبال های داخلی رو نشون میدادن.
اصلن انگار نه انگار جام جهانی وجود داره
دریغ از یک برنامه مربوط به جام جهانی![]()
شبکه های عربی کلا بیخیال افتتاحیه بودن. داشتن فوتبال های داخلی رو نشون میدادن.
اصلن انگار نه انگار جام جهانی وجود داره
دریغ از یک برنامه مربوط به جام جهانی![]()
البته به غیر از گزارش مشکل من این بود که فریز میشد ! برزیل حمله کرد یک دفعه قطع شد ولی خب گل نشد و چیز خاصی رو از دست ندادمیعنی می تونم بگم در طول 60 دقیقه بازی شاید 30-40 باز فریز شد ! نمی دونم مشکل از چیه ! آخر سر هم که کلا سرور هاش قطع شد و به شبکه 3 پناه آوردم. و بعدش پشیمون شدم چرا زودتر نزدم رو شبکه 3
شبکه 3 خیلی هم عالی بود و واقعا چیز زیادی رو هم ح.ذ.ف نمی کنند از بازی ! کلیاتش یکیه یکم جزئیات فرق می کنه که اون هم به ثبات تصویر و گزارش فارسی میرزه !
فقط من نفهمیدم چرا فریز میشد با اینکه اینترنت هم وصل بود ولی اصلا از اینترنت استفاده نمی کرد ( مودم چراغ ADSL اش تکون نمی خورد معلوم بود بیکار بوده ) موقعی که قطع میشد ! میشه کاری کرد که فریز نشه ! با اینکه همون رو صبح داشتم نگاه می کردم شاید یک ساعت یک باز هم فریز نشد ولی برای بازی متاسفانه خیلی اذیت کرد !
دقیقا همینطور بود ! ب.ی.ن اسپرت روی ب.د.ر داشت شنا نشون میداد بعد تایمر زده بود که فلان دقیقه دیگه جام جهانی شروع میشه بعد که تایمرش صفر شد شروع کرد بازی های خودشون رو نشون داد![]()
مشکل شما رو خیلی از دوستان که از جاهای مختلف سی سی تهیه کرده بودن داشتن...
pbt fai ....
Last edited by banii; 13-06-2014 at 02:31.
يك تشكر جانانه از trt!مارو از دست مزدك نجات داد! البته نزديك 2 دهه هست كه مديونشيم!
![]()
TRT بهترین شبکه هست به نظرم
بعد از بازی کلی تحلیل کرد بازی رو ( البته چه فایده ما نمی فهمیم)
قبل بازی هم کلی در مورد تیمها صحبت کردن . خیلی برنامه کاملی دارن!
کیفیت تصویر تو شبکه 3 خیلی بیشتر شده. تقریبا نزدیک به HD هست.
ما که از پکیج srG میبینیم . آشغال های صداوسیما به درد خودشون میخوره ..
از گزارش سیانکی - خیابانی - علیفر - میرزایی - و علل الخصوص پیمان یوسفی شدیدا حالم بد میشه.
سانسور نوعی توهینه به ادم . یعنی شما شئور نداری ما برات تصمیم میگیریم چی نگاه کنی چی نگاه نکنی !
من هم از T.V.P هم از SRG و هم از RA/I و هم از اسکای تست کردم همش فریز میشد. البته س>ا<ن<س>و>ر هم نداشت زیاد فقط افتتاحیه رو پخش نکرد. در کل فوتبال آقایون هست نمیان که نیمار رو به فرض حذف کنند جزییات بازی هم که برای من زیاد مهم نیست اما تا اونجایی که من دیدم چیز خاصی حذف نشده بود
شما مشگل فریز نداشتید ؟
چطور این مشگلو حل کرده بودید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)