تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 128 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1271

نام تاپيک: شبکه های پوشش دهنده رقابت های جام جهانی 2014 | لیست شبکه ها در پست اول

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شبکه های عربی کلا بیخیال افتتاحیه بودن. داشتن فوتبال های داخلی رو نشون میدادن.
    اصلن انگار نه انگار جام جهانی وجود داره
    دریغ از یک برنامه مربوط به جام جهانی

2. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشما موافقم و هوایی دریافت میکنم و مشکلی نداشت اما از اینکه دستگامو به خاطر بازیا عوض کردم پشیمونم! چون گزارشای ایتالیایی و لهستانی و فرانسوی خیلی رو مخه!!!
    البته موقع گزارش خیابانی و سیانکی و احمدی و علیفر میرم رو لهستان چون بازم بهتر از ایتالیاست
    البته به غیر از گزارش مشکل من این بود که فریز میشد ! برزیل حمله کرد یک دفعه قطع شد ولی خب گل نشد و چیز خاصی رو از دست ندادم یعنی می تونم بگم در طول 60 دقیقه بازی شاید 30-40 باز فریز شد ! نمی دونم مشکل از چیه ! آخر سر هم که کلا سرور هاش قطع شد و به شبکه 3 پناه آوردم. و بعدش پشیمون شدم چرا زودتر نزدم رو شبکه 3 شبکه 3 خیلی هم عالی بود و واقعا چیز زیادی رو هم ح.ذ.ف نمی کنند از بازی ! کلیاتش یکیه یکم جزئیات فرق می کنه که اون هم به ثبات تصویر و گزارش فارسی میرزه !

فقط من نفهمیدم چرا فریز میشد با اینکه اینترنت هم وصل بود ولی اصلا از اینترنت استفاده نمی کرد ( مودم چراغ ADSL اش تکون نمی خورد معلوم بود بیکار بوده ) موقعی که قطع میشد ! میشه کاری کرد که فریز نشه ! با اینکه همون رو صبح داشتم نگاه می کردم شاید یک ساعت یک باز هم فریز نشد ولی برای بازی متاسفانه خیلی اذیت کرد !

4. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شبکه های عربی کلا بیخیال افتتاحیه بودن. داشتن فوتبال های داخلی رو نشون میدادن.
    اصلن انگار نه انگار جام جهانی وجود داره
    دریغ از یک برنامه مربوط به جام جهانی
    دقیقا همینطور بود ! ب.ی.ن اسپرت روی ب.د.ر داشت شنا نشون میداد بعد تایمر زده بود که فلان دقیقه دیگه جام جهانی شروع میشه بعد که تایمرش صفر شد شروع کرد بازی های خودشون رو نشون داد

6. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته به غیر از گزارش مشکل من این بود که فریز میشد ! برزیل حمله کرد یک دفعه قطع شد ولی خب گل نشد و چیز خاصی رو از دست ندادم یعنی می تونم بگم در طول 60 دقیقه بازی شاید 30-40 باز فریز شد ! نمی دونم مشکل از چیه ! آخر سر هم که کلا سرور هاش قطع شد و به شبکه 3 پناه آوردم. و بعدش پشیمون شدم چرا زودتر نزدم رو شبکه 3 شبکه 3 خیلی هم عالی بود و واقعا چیز زیادی رو هم ح.ذ.ف نمی کنند از بازی ! کلیاتش یکیه یکم جزئیات فرق می کنه که اون هم به ثبات تصویر و گزارش فارسی میرزه !

فقط من نفهمیدم چرا فریز میشد با اینکه اینترنت هم وصل بود ولی اصلا از اینترنت استفاده نمی کرد ( مودم چراغ ADSL اش تکون نمی خورد معلوم بود بیکار بوده ) موقعی که قطع میشد ! میشه کاری کرد که فریز نشه ! با اینکه همون رو صبح داشتم نگاه می کردم شاید یک ساعت یک باز هم فریز نشد ولی برای بازی متاسفانه خیلی اذیت کرد !
    مشکل شما رو خیلی از دوستان که از جاهای مختلف سی سی تهیه کرده بودن داشتن...

8. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

pbt fai ....
    Last edited by banii; 13-06-2014 at 02:31.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يك تشكر جانانه از trt! مارو از دست مزدك نجات داد! البته نزديك 2 دهه هست كه مديونشيم!

11. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

TRT بهترین شبکه هست به نظرم
    بعد از بازی کلی تحلیل کرد بازی رو ( البته چه فایده ما نمی فهمیم)
    قبل بازی هم کلی در مورد تیمها صحبت کردن . خیلی برنامه کاملی دارن!

کیفیت تصویر تو شبکه 3 خیلی بیشتر شده. تقریبا نزدیک به HD هست.

13. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ما که از پکیج srG میبینیم . آشغال های صداوسیما به درد خودشون میخوره ..
    از گزارش سیانکی - خیابانی - علیفر - میرزایی - و علل الخصوص پیمان یوسفی شدیدا حالم بد میشه.
    سانسور نوعی توهینه به ادم . یعنی شما شئور نداری ما برات تصمیم میگیریم چی نگاه کنی چی نگاه نکنی !

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از گزارش سیانکی - خیابانی - علیفر - میرزایی - و علل الخصوص پیمان یوسفی شدیدا حالم بد میشه.
    سانسور نوعی توهینه به ادم . یعنی شما شئور نداری ما برات تصمیم میگیریم چی نگاه کنی چی نگاه نکنی !
    من هم از T.V.P هم از SRG و هم از RA/I و هم از اسکای تست کردم همش فریز میشد. البته س>ا<ن<س>و>ر هم نداشت زیاد فقط افتتاحیه رو پخش نکرد. در کل فوتبال آقایون هست نمیان که نیمار رو به فرض حذف کنند جزییات بازی هم که برای من زیاد مهم نیست اما تا اونجایی که من دیدم چیز خاصی حذف نشده بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما مشگل فریز نداشتید ؟
    چطور این مشگلو حل کرده بودید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •