سلام به همه دوستان . من تازه عضو شدم و اومدم به جمع v3x دارها بپیوندم و امیدوارم منو هم یه کوچولو تحویل بگیرین . مرسی
سلام به همه دوستان . من تازه عضو شدم و اومدم به جمع v3x دارها بپیوندم و امیدوارم منو هم یه کوچولو تحویل بگیرین . مرسی
خیلی خوش اومدی . مبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــارکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــه.نوشته شده توسط sheytoonake shiraz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز سلام
من از لینکهایی که در این سایت گذاشته شده FrameWare گوشیم رو Update کردم اما متاسفانه دیگر Voice Dial کار نمی کنه تو رو خدا کمک کنی
من شدیدا وابستگی به این امکان دارم
خواهشن راهنمايي كنيد چطوري مي تونم v3x فارسي كنم چون هرچه فارسي هست بصورت مربع نشان ميده ؟
ما که آخرش نفهمیدیم اینجا تاپیک موتورولایه یا سونی اریکسون ( مخصوصا p990 !!! ) . حبیب آقا شما که میخوای گوشیه باکلاس بخری لازم نیس تو تاپیکی که اصلا ربطی نداره جاااااااااار بزنی!! مدیرای محترم هم لطف کنن بجای این آموزشای تیکه پاره ای که برای seem ها میدن و هی هم میگن اینا که چیزی نیس خیلی آسونه واسه 1 بارم شده یک آموزش درست حسابی بذارن . اگرم که دوست ندارین بقیه بدونن راجع به همون p990 حرف بزنین بهتره!!!
آقا حبیب اگر باز هم سوالی داشتی میتونی رو من حساب کنی، فقط لطف کن توی این تاپیک سوالتو مطرح کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظاهرا به بعضی از تازه واردها برخورده![]()
حرفی که والنتاین میزنه حقه . این ربطی به تازه واردی و ...... نداره. اینجا فقط موتورولـــــــــــــا . همینو بس
1- اینجا فقط برای موتورولاست...درسته.
2- من روی تازه واردی تاکید نکردم که شما بزرگش میکنی. اگر اینطوره من خودم هم 3 ماهه عضو شدم و جدید محسوب میشم.
3- به دلیل اول به Hell Boy گفتم از این به بعد توی تاپیک مربوطه سوال بپرسه.
4- کسی که دلش از جای دیگه پره و نمیدونه اینجا چه خبره، بیخودی چی میاد اعتراض میکنه؟ این همه بچه های دیگه هستن هیچی نگفتن، با وجود اینکه حق آب و گل دارن.
5- توی همون پست اول هم به خاطر اینکه راجع به یه گوشی بیگانه! توضیح دادم، عذرخواهی کردم.
6- "بزرگ نوشتن" توی انجمن، توهین به مخاطب هست؛ ولی ایندفعه نادیده میگیرم.
7- همه باید سعی کنیم سازنده باشیم و در هر جا که میتونیم به هم کمک کنیم، نه اینکه از هم بیخودی ایراد بگیریم.
8- لطفا دیگه این بحثو ادامه ندین و همینجا تمومش کنین. بذارین این تاپیک که تا اینجا اینقدر خوب و مفید بوده، همینطور به کارش ادامه بده و به بحثهای نامربوط دامن نزنید.
آره آقا من تازه واردم چون 1 هفتس موتورولا خریدم .قبل از اینم هرگوشی که داشتم احتیاجی به این سایت نداشتم چون مثل سایت شما ریخته تو اینترنت اما چون دیدم این تاپیک موتورولاش از مال بقیه کاملتره عضو شدم. حالام بجای دعوا کردن و تحلیل حرفای من یکم از اون دانش مبارکو تو سایت تخلیه بفرمایید تا خیرش به همه برسه .
چندتا سوال از v3x :
1) میشه ساعت روی lcd بیرونو آنالوگ کرد؟
2) sms delivery شو چجوری دائم میکنن؟ با روشهای قبل که گفتین جواب نداده
3) روش فارسی سازیش مشابه v3i است که فقط language pack اون فرق میکنه؟
4) چرا عکسا رو نمیشه فولدر بندی کرد؟category کردن که خیلی مسخرس آخرش همرو باز یجا نشون میده!
5)راجع به تعویض کار دکمه ها میخوام بیشتر بدونم.کسی هست بتونه قشنگ توضیح بده؟
6)آیا این language pack که در این سایت قرار داده شده :/http://www.planetmotox.net/razr_v3x.php ماله فارسی یا عربی کردن v3x هست یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)