تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 118 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1172

نام تاپيک: مشكلات اجراي بازيهاي پلي استيشن 1 و 2

داره خودمونی میشه golden7light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    پای كامپيوتر

پيش فرض

دستت درد نكنه كلنگ جان، ولي اگه ميتوني همشونو بريز تو يه فايل، يا حداقل يه فايل rar جداگانه درست كن و همشونو بريز تو اون، دستم درد گرفت از بس رو لينك كليك كردم يه دو ساعتي طول ميكشه. ممنونم
    راستي برا xbox و PSP و PS3 چيزي نداري؟ اگه داري رو كن كه واقعا ممنونت ميشم. فكر سيستم مورد نيازشم نباش

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

كلنگ جان میشه بگی برای smackdown vs raw 2008 از کدوم ورژن باید استفاده کرد ؟
    با این سیستم
    cpu:4000 dual core
    ram:3gig
    vga:8500 gt

داره خودمونی میشه golden7light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    پای كامپيوتر

پيش فرض

كلنگ اگه ميتوني از سايتهايي برا آپلود كردن استفاده كن كه محدوديت دانلود زماني ندارن. منتظر جوابتم

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تو همون سایتش برو تو بخش دانلود بعد قسمت Public Beta. اونجا آخرین نسخه آزمایشی رو می‌تونی بگیری.
    در ضمن ePSXe از همه لحاظ بهتر از pSXه، فقط گرافیک نوشته‌هاش پایین‌تره.
    لطفآ لينكش رو بزار
    تشكر

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

(آخرین ورژن و آپدیتهای شبیه ساز پلی استیشن 2)
    PCSX2 0.9.5 latest svn==
    http://www.mediafire.com/?sharekey=7fca78fdb0a44cfe7069484bded33bcd9fa8e185 19d90623#
    PCSX2 0.9.5 previous svn releases==>>
    http://www.mediafire.com/?sharekey=7fca78fdb0a44cfe7069484bded33bcd9fa8e185 19d90623#
    آخرین ورژن شبیه ساز پلی استیشن دو ..
    PCSX2 0.9.5 latest svn
    لینک اول آخرین بروز آوری ها و نسخه این شبیه ساز رو شامل میشه .. نسخه فعلی که امروز منتشر شد 0.9.5 رویژن 125 هست.همچنین لینک اول آخرین بروزآوری ها در زمینه پلاگین ها رو شامل میشه !

[PCSX2 0.9.5 previous svn releases]
    لینک دوم هم .ورژن های قبلی از این سری رو پوشش میده

ولینک جناب آقای کلنگ هم بشدت پیشنهاد میکنم استفاده کنید .:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این پست در راستای آشنایی هر چه بیشتر کاربران با بیلد های تازه این شبیه ساز بوده ...
    در رابطه با مشکلاتی هم باید بگم .. این بیلد ها در مرحله بتا هستند و ممکنه در بعضی بایهای بسیار عالی عمل کنند و در بعضی دیگر نه .. مثل تیکن 5 که اگه با بیلدی غیر از 0.9.5 ریویژن 97 اجرا بشه بازی باگهای عجیب غریبی پیدا میکنه ! (علیرغم افزاریش فریم !)(بعنوان مثال شخصیت ها رد هوا معلق هستند و انعطاف فوق العاده ای پیدا میکنند (بگیرید چقدر افتضاح شده !)

Last edited by Master; 16-09-2008 at 18:02.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

[[/
    این پست در راستای آشنایی هر چه بیشتر کاربران با بیلد های تازه این شبیه ساز بوده ...

در رابطه با مشکلاتی هم باید بگم .. این بیلد ها در مرحله بتا هستند و ممکنه در بعضی بایهای بسیار عالی عمل کنند و در بعضی دیگر نه .. مثل تیکن 5 که اگه با بیلدی غیر از 0.9.5 ریویژن 97 اجرا بشه بازی باگهای عجیب غریبی پیدا میکنه ! (علیرغم افزاریش فریم !)(بعنوان مثال شخصیت ها رد هوا معلق هستند و انعطاف فوق العاده ای پیدا میکنند (بگیرید چقدر افتضاح شده !)

من كاملا با نظر شما مخالفم .من تيكن 5 را با كيفيت عالي اجرا كردم اصري هم از باگ افت فريم نبود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kolange_edalat2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

با سلام به دوستان خوب این سایت متاسفانه در اینجا من نمیتونم upload کنم در بازی سنتر هروز اپهای جدیدو میزارم
    pcsx2 9.5 390pp 125 هم امد که در لینک پایینم گزاشتم در مورد تیکن 5 مشکل باگهارو در قسمت game fix حل کردن و شما دیگه مشکلات قبل رو از قبیل نبودان بازیکن یا معلق در هوا باید از پلاگین gsdx1.10 852 یا 851
    استفاده کنید من اموزش بهترین تنظسمت رو گزاشتم در لینک پایین و اموزش درست شدن کامل بازی MGS3 رو بدون
    باگ میتونید بازی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

كلنگ اگه ميتوني از سايتهايي برا آپلود كردن استفاده كن كه محدوديت دانلود زماني ندارن. منتظر جوابتم
    دوست عزیز 4SHARED.COM محدودیت زمانی نداره برای دان کردن چه محدودبتی داره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

كلنگ جان میشه بگی برای smackdown vs raw 2008 از کدوم ورژن باید استفاده کرد ؟
    با این سیستم
    cpu:4000 dual core
    ram:3gig
    vga:8500 gt
    smackdown vs raw 2008 با همین PCSX2 9.5 جدیدی که در بالا گفتم میتونی راحت بازی کنی اگه دیدی مشکل داری یا سیو میخوایی بگو برارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام به اساتید محترم
    من یه مشکل با بازی هاروست مون دارم که در تاپیک خودش مطرح کردم اما منو به این تاپیک ارجاع دادند.
    من دیروز سی دی هاروست مون رو خریدم و از برنامه مبدل که آموزش اون در تاپیک هست استفاده کردم،اما وقتی گزینه Run cdrom رو می زنم فقط یه صفحه سیاه میاد و گوشه صفحه انگار یه آگهی قرار داره و بازی اجرا نمیشه.من DVD R/W دارم،ربطی نداره که؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •