تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 249 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خرید مسعود شجاعی که خریت محضه. همین که تو تیم ملی تحملش میکنیم کافیه
    در ضمن چیزی که تو پرسپولیس زیاده ور رفتن با توپه،دیگه مسعود شجاعی هم بخواد بیاد نور علی نور میشه
    تیم یه بازیکنی میخواد که ساده و موثر بازی کنه و هی دور خودش نچرخه

-------------------------------------------

یه چیزی که چند ساله تو فوتبال ایران زیاد شده اینه که یه سری ها هستن که با هیچ مربی موافق نیستن و هرکی بیادو میکوبن
    نمونش تو پرسپولیس : استیلی بود میگفتن این تجربه نداره و تا حالا مربی نبوده. دنیزلی میومد میگفتن تیم اصلا دفاع نداره و تو هر بازی 2-3 تا میخوره، ژوزه اومد گفتن این همه پول گرفته تیم رو برده دوازدهم. گل محمدی اومد گفتن فقط چندتا بازی اول خوب بود و بعدش افت کرد و قدرت مدیریت نداره. دایی هم که تیماش دفاعین و اصلا حمله نمیتونن بکنن

میخواید از الآن بریم تو کار تعویض مربی تا بیشتر ضربه نخوردیم از دایی؟؟خوب حالا سوال اینه که کی بیاد خوبه؟؟
    خوب ؟؟؟ به نظر شما مشکل کدومه ؟ انتخابهای مربیها یا مشکل از دید اون یه سریهاست ؟ ادله واسه صحبتهاتون بیارین بد نیست : زمان دنیزلی یه همچین چیزی رو من جایی ندیدم و اکثر هوادارای تیم از اون دوران به خوبی یاد میکنن . انتخابهای باقی هم کمکی به تیم نکرد . سرمربی که نتیجه نگیره و تیم رو ببره توی قعر جدول شما دوست داری توی تیمت بمونه تا ببره دسته یک ؟ مربی دیگه ای که به خاطر بیتجربگیش جام رو دو دستی تقدیم میکنه میخوای باز هم ادامه بده که یه آسیای دیگه بپره؟ استیلی رو شما مثال زدی : زمان قطبی تیم قهرمان شد . یه سری نوشتن پای استیلی یه سری هم قطبی . مهم اینه که .قتی خود استیلی روی نیمکت بود کسی از تواناییهاش حرفی نزد ؛ اگه واقعا کاربلد بود الان سمت فوتبالیش چیه توی این زمانه؟ چیزی که مشخصه تیمهای استقلال و پرسپولیس جای مربیهای باهوش و کسایی که حاشیه رو بپیچونن به نفع تیمشون . من به اون یه سری میگم یه سری دیگه هستند که ناراحت میشن از ابراز سلایقشون ! میگم مث شما خیالشون آسوده باشه از اینکه تیمشون توی سراشیبی افتاده برای بد بازی کردن . نه اینکه امسال این اتفاق افتاده باشه : استارتش از بعد آخرین قهرمانی زده شد .
    یه وقتایی تیم خوب بازی میکنه و مساوی بدست میاد یا باخت میگیم عیب نداره یه حرکت رو به رشد دیدیم : دیگه اینکه نبینیم ضعفها رو و بهبه چهچه بکنیم اون میشه ....... قبل شروع فصل شما پستهای اون یه سری رو بخون که با توجه به اطمینانی که دایی میداد واسه جای هیچ نگرانی نیست نگران نبود یه بازیساز بودن واسه تیمشون !!!! شما فک میکنی مث همین آقایون که یه سری از پیشکسوتا و هوادارا از باخت تیمشون خوشحال میشن که دایی مثلا کله پا بشه ؟ اینجوری فک بکنی که کلا بحث بیفایدست !
    شما یه سوال رو جواب بده : خلاصه تیم برای آسیا بسته شده یا نه ؟ تیم واسه قهرمانی بسته شده یا نه ؟ تیم دچار تغییر نباید بشه ؟ الان هر مربی طراز اول دنیا رو هم بیارن با این نفرات نمیتونه کاری بکنه ! چه داییباشه چه بالاترینشون . روزهای قبل سردار گفته ما قرارداد طولانی مدت با دایی بستیم و این فصل جام نمیخوایم از دایی !! مشکل الان سر تعویض مربیه ؟ یا این نگرش ؟
    کلا اگه میخواین نظر بدین سعی کنین هر روز به تاپیک سر بزنین تا با یه پست نتیجه برعکس نگیرین !

2. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیزی که چند ساله تو فوتبال ایران زیاد شده اینه که یه سری ها هستن که با هیچ مربی موافق نیستن و هرکی بیادو میکوبن
    نمونش تو پرسپولیس : استیلی بود میگفتن این تجربه نداره و تا حالا مربی نبوده. دنیزلی میومد میگفتن تیم اصلا دفاع نداره و تو هر بازی 2-3 تا میخوره، ژوزه اومد گفتن این همه پول گرفته تیم رو برده دوازدهم. گل محمدی اومد گفتن فقط چندتا بازی اول خوب بود و بعدش افت کرد و قدرت مدیریت نداره. دایی هم که تیماش دفاعین و اصلا حمله نمیتونن بکنن

میخواید از الآن بریم تو کار تعویض مربی تا بیشتر ضربه نخوردیم از دایی؟؟خوب حالا سوال اینه که کی بیاد خوبه؟؟
    با این حرف دوستمون موافقم
    متاسفانه جو زدگی بیداد میکنه!
    وقتی یه مربی جدید یماد همه جو زده میشن که آآآآی ناجی ما اومد و همه چیز دیگه حل شد
    اما همین که یکی دوتا نتیجه متوسط هم بگیره طرف همه میزنن تو سرشون و تو سر مربی که آآآآی بدبخت شدیم و تیم میره دسته دو و...

یکی از دوستان اشاره کرده بودن به اینکه دایی بیشتر از کریم باقری کمک بگیره
    من نمیدونم آخه کدوم آدم عاقلی پیدا میشه که این کار رو نکنه؟
    خداییش تو تاریخ پرسپولیس بازیکنی بوده که به اندازه باقری همدل و حاشیه جمع کن و در خدمت تیم و سرمربی باشه؟؟؟

4. 6 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چهار کاپیتان سرشناس پرسپولیس در یک قاب

این چهار چهره سرشناس تیم ملی در دهه 70 و اوایل دهه 80 هر کدام در مقطعی از زمان بازوبند کاپیتانی پرسپولیس را بر بازو بستند. مجتبی محرمی در سال های 72 تا 76، عابدزاده در سال های 76 تا 80، علی دایی در سال 82 و کریم باقری از سال 84 تا 89 کاپیتان پرسپولیس بودند که بارها به مقام قهرمانی رسیدند. کریم باقری به عنوان کاپیتان آخرین جام قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر و جام حذفی را بالای سر برده است. نکته دیگر اینکه اگر این چهار بازیکن قرار بود در فصل جاری لیگ برتر بازی کنند، با توجه به سطح دستمزدهای فعلی لیگ برتر احتمالاً بیش از نیمی از بودجه پرسپولیس را به خود اختصاص می دادند!

6. 11 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

به نظر من دوستان باید بعد از هر بازی چه برد چه باخت و چه از نظر فنی قوی یا ضعیف به بازیکنا امتیاز بدن وگرنه اون میانگین نهایی واقعی نیست دیگه
    بازیکن وقتی بد بازی میکنه هم باید امتیازش رو بگیره که در میانگین امتیازش در پایان فصل تاثیر داشته باشه

8. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

عملکرد غلامرضا رضایی در پرسپولیس : 97 بازی و 13 گل 18 پاس گل
    چرا مهاجمی با این آمار تو همه بازی ها بازی میکنه من درک نمیکنم...

10. 7 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به خاطر سیاست هوشمندانه مسئولان پرسپولیس طی سالهای اخیر که بازیکنای مفید واسه تیم مثل خلیلی- فرزاد آشوبی- زاید راحت از دست میدن و با بنجلایی مثل نوروزی- رضایی قرارداد چند ساله میبندن

12. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

حقيقي: لغو اردوها زشت است

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: عده‌اي دوست دارند در جام جهاني به ما بخندند.

عليرضا حقيقي در خصوص لغو شدن اردوهاي تيم ملي اظهار داشت: راستش را بخواهيد ما پس از اينکه به جام جهاني رفتيم به جز گرفتن عکس يادگاري آقايان، وعده و وعيدها هيچ چيزي نديديم اما باز هم دندان روي جگر گذاشتيم تا حداقل از تيم ملي و کي‌روش حمايت شود تا اين تيم بتواند پس از صعود به جام جهاني باز هم دل مردم را شاد کند.

به گزارش فارس ، وي افزود: به خدا زشت است با مملکتي که 80 ميليون عاشق طرفدار فوتبال دارد و هر مشت خاکش طلا است هر روز خبرهاي مبني بر کنسل شدن اردوها و بي‌توجهي به فدراسيون فوتبال مطرح شود.

حقيقي تاکيد کرد: بعد از صعود تيم ملي به جام جهاني به ما قول پاداش دادند، اما هر روز يک ماده و تبصره مي‌آورند تا پاداشي که خودشان قول دادند را به ما ندهند. مگر بچه‌ها زحمت نکشيده‌اند؟ مگر همه نيامدند و وعده و وعيد دادند و با ما در ورزشگاه آزادي قدم زدند؟ پس حق بچه‌هاي تيم ملي را بدهند.

وي با انتقاد از لغو شدن اردوي تيم ملي نيز گفت: اگر قرار باشد يکي يکي اردوها را لغو کنيم به نظر من خيلي سنگين‌تريم تا به جام جهاني نرويم چون اگر بخواهيم با اين وضعيت و بدون هيچ بازي تدارکاتي و برنامه به جام جهاني برويم مطمئن باشيد زنگ تفريح تيم‌هاي ديگر مي‌شويم و از هر تيم 4، 5 گل مي خوريم.

وي افزود: آن وقت بايد 4 سال بايستيم تا ببينيم به جام جهاني مي‌رويم يا خير. من نمي‌دانم چه کسي بايد به فوتبال ما کمک کند. آيا اين کارها بايد توسط رئيس جمهور، وزارت ورزش و يا چه کساني انجام شود اما مطمئن باشيد با پشت کردن به تيم ملي مردم هم از اين موضوع ناراحت مي شوند. آنها همين‌طور که در موفقيت تيم ملي شادي مي‌کردند مطمئن باشيد در نتيجه نگرفتن و خوردن گل در جام جهاني نيز ناراحت مي‌شوند. من اميدوارم که يکي به داد اين فوتبال برسد.

دروازه‌بان تيم ملي کشورمان يادآور شد کي‌روش مربي است که برنامه دارد و مطمئن باشيد اگر بخواهيد يکي پس از ديگري برنامه‌هاي به روز و حرفه‌اي او را عملي نکنيد او در فوتبال ما نمي‌ماند. متأسفانه مثل اينکه برخي ها دوست دارند در جام جهاني همه به ما بخندند و دست از پا دراز برگرديم آن هم با نتايج بسيار بد، پس تا دير نشده مسئولان به اين موضوع بروز کنند که خداي ناکرده کار از کار نگذرد.

14. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

خوب ؟؟؟ به نظر شما مشکل کدومه ؟ انتخابهای مربیها یا مشکل از دید اون یه سریهاست ؟ ادله واسه صحبتهاتون بیارین بد نیست : زمان دنیزلی یه همچین چیزی رو من جایی ندیدم و اکثر هوادارای تیم از اون دوران به خوبی یاد میکنن . انتخابهای باقی هم کمکی به تیم نکرد . سرمربی که نتیجه نگیره و تیم رو ببره توی قعر جدول شما دوست داری توی تیمت بمونه تا ببره دسته یک ؟ مربی دیگه ای که به خاطر بیتجربگیش جام رو دو دستی تقدیم میکنه میخوای باز هم ادامه بده که یه آسیای دیگه بپره؟ استیلی رو شما مثال زدی : زمان قطبی تیم قهرمان شد . یه سری نوشتن پای استیلی یه سری هم قطبی . مهم اینه که .قتی خود استیلی روی نیمکت بود کسی از تواناییهاش حرفی نزد ؛ اگه واقعا کاربلد بود الان سمت فوتبالیش چیه توی این زمانه؟ چیزی که مشخصه تیمهای استقلال و پرسپولیس جای مربیهای باهوش و کسایی که حاشیه رو بپیچونن به نفع تیمشون . من به اون یه سری میگم یه سری دیگه هستند که ناراحت میشن از ابراز سلایقشون ! میگم مث شما خیالشون آسوده باشه از اینکه تیمشون توی سراشیبی افتاده برای بد بازی کردن . نه اینکه امسال این اتفاق افتاده باشه : استارتش از بعد آخرین قهرمانی زده شد .
    یه وقتایی تیم خوب بازی میکنه و مساوی بدست میاد یا باخت میگیم عیب نداره یه حرکت رو به رشد دیدیم : دیگه اینکه نبینیم ضعفها رو و بهبه چهچه بکنیم اون میشه ....... قبل شروع فصل شما پستهای اون یه سری رو بخون که با توجه به اطمینانی که دایی میداد واسه جای هیچ نگرانی نیست نگران نبود یه بازیساز بودن واسه تیمشون !!!! شما فک میکنی مث همین آقایون که یه سری از پیشکسوتا و هوادارا از باخت تیمشون خوشحال میشن که دایی مثلا کله پا بشه ؟ اینجوری فک بکنی که کلا بحث بیفایدست !
    شما یه سوال رو جواب بده : خلاصه تیم برای آسیا بسته شده یا نه ؟ تیم واسه قهرمانی بسته شده یا نه ؟ تیم دچار تغییر نباید بشه ؟ الان هر مربی طراز اول دنیا رو هم بیارن با این نفرات نمیتونه کاری بکنه ! چه داییباشه چه بالاترینشون . روزهای قبل سردار گفته ما قرارداد طولانی مدت با دایی بستیم و این فصل جام نمیخوایم از دایی !! مشکل الان سر تعویض مربیه ؟ یا این نگرش ؟
    کلا اگه میخواین نظر بدین سعی کنین هر روز به تاپیک سر بزنین تا با یه پست نتیجه برعکس نگیرین !
    دوست عزیز شما منظور منو بد متوجه شدید. من نگفتم از همه مربی ها باید حمایت کرد ولی مشکل اینه که بعضیا اصلا 1 نفر رو هم قبول ندارن وگرنه خود من اکثر مربی های این چند سالمون رو قبول نداشتم
    درباره دنیزلی هم نمیدونم چجوری انتقادات یادتون رفته!! درسته تیم خوب بازی میکرد ولی نتایجی که سری آخری که تیم دستش بود رو یه بررسی کنید. یادمه یه مقایسه بین نتایجی که استیلی گرفت با نتایجی که دنیزلی گرفت انجام داده بودن و مشخص شده بود که تقریبا نزدیک به هم نتیجه گرفته بودن. تنها فرقی که باعث شد دنیزلی از زیر بار انتقادات فرار کنه و خیلیا به خوبی ازش یاد کنن، به خاطر اون بازی 10 نفره با استقلال بود که 3-2 شد

من از دایی حمایت 100% نمیکنم ولی هنوز اونجوری هم نشده که بخوایم بکوبیمش. اگه پست قبلی من رو خونده باشید میبینید که گفتم بهش انتقاد زیاد دارم که این انتقادا هم اخلاقیه هم تاکتیکی ولی با این حال حسن هم زیاد داره که یکیشون اینه که یه تیم پرحاشیه مثل پرسپولیس رو میتونه مدیریت کنه برخلاف خیلیا
    نمیدونم شما از کجا این نتیجه رو گرفتید که من فکر میکنم کسایی که زا پرسپولیسین و از پرسپولیس انتقاد میکنن از باخت تیم خوشحال میشن!! اگه اینطور بود که باید خودم خیلی وقتا از باختمون خوشحال میشدم تو این چند سال!!
    سردار گفته ما قهرمانی نمیخوایم ولی مطمئنا خودشم میدونه که باید دنبال قهرمانی باشه و این حرف رو برای این زده که فشار رو تیم نباشه و یهو مثل فصل قبل نشه!تیمی مثل پرسپولیس با بدترین بازیکن ها هم باید دنبال قهرمانی باشه. حالا اگه دایی خیلی خوب نتیجه نگیره اونوقت معلوم میشه حمایتش میکنه یا نه!
    الآن مثلا تراکتور و استقلال و مخصوصا سپاهان بازیکن شناخته شده کمتر از ما دارن که بخوایم انتظار قول قهرمانی داشته باشیم؟!

درباره سر زدن به انجمن هم مطمئن باشید من همیشه این کار رو میکنم و اگه پست کم میدم به خاطر سر نزدنم نیست ولی حوصله این همه تایپ کردن ندارم. سال پیش پست بیشتر میدادم و یادمه چقدر با کوروش و گرافیکار سر ژوزه اختلاف نظر داشتیم
    جالب اینه که شما همه حرفام رو به خودتون گرفتید و شروع کردید به جبهه گرفتن!

دقیقا منم این سوال رو دارم و فکر میکنم سوال خیلیا باشه. جالب اینه که هر مربی هم میاد پرسپولیس بازم میذارتش! تیم ملی هم دعوتش میکنن!!!!
    Last edited by MCSE MAN; 25-08-2013 at 18:57.

16. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

دایی، نمیدانم چرا وقتی میبازیم هجمه می آورند

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمي‌دانم چرا وقتي مي‌بازيم اين همه هجمه به راه مي‌افتد.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، علي دايي در مورد شکست سرخپوشان مقابل نفت تهران گفت: به نظرم در آن بازي خوب بازي نکرديم و بچه‌ها عملکرد هميشگي را نداشتند. با اين وجود ما مستحق باخت نبوديم. ما توانستيم بازي را تا حدودي کنترل کنيم اما روي يک حادثه و غافلگيري گل خورديم. متاسفانه زماني گل را دريافت کرديم که فرصتي براي جبران نداشتيم.

وي ادامه داد: در مجموع بايد بگويم ما خوب بازي نکرديم و زماني که ببازي، خيلي حرف‌ها پيش مي‌آيد و آن‌هايي که منتظرند تا شديدترين انتقادات و نظرات را مطرح کنند، فرصت اظهار نظر پيدا مي‌کنند. ما دوست داريم آن‌ها به تيم کمک کنند. اگر انتقادي دارند سازنده باشد و راه حل بدهند. مردم مي‌توانند انتقاد سازنده را از انتقاد مغرضانه تشخيص دهند. ما کاري به اين مسائل نداريم. بلکه تلاش مي‌کنيم تيم را درست کنيم و اگر انتقادي سازنده باشد با جان و دل از آن استفاده مي‌کنيم.

دايي تصريح کرد: فراموش نکنيد ما تيمي را تحويل نگرفتيم که قهرمان ايران و آسيا بوده باشد. شما به وضعيت تيم در دو سال گذشته نگاه کنيد. ببينيد در مقاطع مختلف چه جايگاهي در جدول رده بندي داشته است اما پرسپوليس يک تيم بزرگ است و بايد مدعي قهرماني باشد و در بالاي جدول. ما تلاش مي‌کنيم اين انتظار را برآورده کنيم اما تيمي که دو سال مشکل داشته و نتيجه نگرفته قطعا مشکلات و نارسايي‌هايي دارد که ما بايد يکي يکي آن‌ها را حل کنيم و البته مي‌دانم که فرصت نداريم و نبايد امتياز از دست دهيم.

سرمربي پرسپوليس گفت: مي‌دانيم مردم چه انتظاري دارند. تلاش مي‌کنيم با تمام وجود انتظارات آن‌ها را برآورده کنيم. به طور حتم اين تيم احتياج به زمان دارد. اگر دقت کنيد ما دو بازي را باخته‌ايم که در دو بازي روي اشتباه فردي بازي را از دست داده‌ايم و حالا در تمرينات کارهاي بيشتري انجام مي‌دهيم تا اين اشتباهات را نداشته باشيم. ما مقابل نفت خوب نبوديم و با خودمان هم تعارف نداريم. مردم مطمئن باشند چنين بازي را از پرسپوليس نمي‌بينند. تلاش مي‌کنيم بهتر از اين باشيم. مردم حق دارند ناراحت باشند اما بايد بگويم در اين مدت پيامک‌ها و تماس‌هاي زيادي از هواداران داشتم و يا اينکه در حاشيه تمرينات و اردوها درخواست‌هاي آن‌ها را شنيده‌ام. اينکه نظرات خود را مطرح مي‌کنند که اين بازيکن يا آن بازيکن را بياوريد. بايد توجه داشت ما در فصل نقل و انتقالات تعداد محدودي نقل و انتقال داريم و نمي‌توانيم کل تيم را عوض کنيم.

دايي در ادامه به سيستم تهاجمي و تدافعي تيم اشاره کرد و گفت: در شکل تهاجمي مشکل داريم. يکي از دلايل آن مي‌تواند اين باشد که بيشتر تغييرات در خط هافبک و حمله بوده. نياز به زمان داريم که اين مشکل را برطرف کنيم. يکي از دلايلي که در اين بازي مشکل ما در فاز تهاجمي بيشتر بود، مي‌تواند اين باشد که ما سه بازيکن تيم در خط هافبک را در اختيار نداشتيم. حقيقي مصدوم بود، کفشگري محروم و صادقيان هم نتوانست به بازي برسد. اگر اين بچه‌ها بودند مي‌توانستيم عملکرد بهتري در فاز هجومي داشته باشيم.

وي افزود: با آماده شدن بچه‌ها و رفع مصدوميت و محروميت‌ها، مشکلات ما کمتر خواهد شد. مي‌خواهم بگويم هواداران اين باخت را فراموش کنند. تلاش مي‌کنيم نتيجه بگيريم. هر کسي مي‌تواند نظرش را بگويد و اگر نظري سازنده باشد، از آن استفاده مي‌کنيم. ما محکم ايستاده‌ايم و کار مي‌کنيم و هدف مجموعه اين است که پرسپوليس را بالا ببريم و انتظارات هواداران را برآورده و دل آن‌ها را شاد کنيم. به هر حال اول فصل است و کار مي‌برد تا تيم هماهنگ شود ولي ما مي‌خواهيم از فرصت‌ها استفاده کرده و طوري نتيجه بگيريم که فاصله خود را در بالاي جدول کم و کمتر کنيم.

دايي اظهار داشت: مشکلاتي داريم اما مطمئنا اين مشکلات را برطرف خواهيم کرد. به هر حال ما باخته‌ايم و برخي شروع کرده‌اند به ايراد گرفتن اما نمي‌دانم چرا وقتي مي‌بريم يک کوچولو به اين برد توجه مي‌شود و وقتي مي‌بازيم هجمه به راه مي‌افتد. اين‌ها جاي سوال دارد ولي ما نبايد تمرکزمان را روي اين مسائل بگذاريم. بايد تلاش کنيم بيشتر زحمت بکشيم و نتيجه بگيريم و انتظارات به حق مردم را برآورده کنيم. من به اين بازيکنان و اين تيم ايمان دارم. همچنين به همکارانم. سخت تلاش مي‌کنيم تا نتايج لازم را به دست آوريم.

دايي درباره عملکرد سيستم دفاعي تيم، گفت: انصافا بچه‌ها در اين فاز خوب کار مي‌کنند. خط دفاع ما کمترين تغييرات را داشته. ما به هافبک‌ها وظايفي داده‌ايم تا بتوانند در سيستم دفاعي به تيم کمک کنند. مجموعه اين عوامل باعث شده با انسجام خوبي کار کنيم و تنها دو گل دريافت کرده‌ايم و کار بچه‌ها عالي است اما بايد در فاز حمله بيشتر کار و توازن را برقرار کنيم تا بتوانيم از سيستم دفاعي خوب تيم با بهره‌گيري از يک فاز هجومي خوب، نهايت استفاده را ببريم.

سرمربي پرسپوليس پس از ديدار با نفت تهران در رختکن تيم و همچنين در تمرين ديروز انتقاداتي را از شاگردانش مطرح کرده اما تجربه ثابت کرده علي دايي انتقادات خود از شاگردانش را رسانه‌اي نمي‌کند. دايي در اين باره گفت: مطمئنا هر دعوايي باشد بين خودمان است و اعضاي خانواده. ما مثل يک خانواده هستيم. چيزي باشد، حرفي باشد، انتقادي باشد و نظري، آن را به خود بچه‌ها مي‌گويم. در اين شرايط بايد از آن‌ها حمايت شود تا آن‌ها در بيرون سرشان را بالا بگيرند و با روحيه و تلاش بيشتر سعي کنند تا جبران مافات کنند.

وي ادامه داد: حرف‌هاي خانوادگي را به بيرون منتقل نمي‌کنيم. اين نوع کار من است. شايد من از يک چيز خيلي ناراحت باشم اما اين دليل ندارد اين حرف‌ها را به رسانه‌ها بکشانم. شايد من از يک چيز خيلي ناراحت باشم اما آن را به شاگرد خودم مي‌گويم و آن را در بوق و کرنا نمي‌کنم. بايد شخصيت بازيکن حفظ شود و او هم سعي کند انتظارات کادر فني را برآورده کند.

سرمربي پرسپوليس گفت: بايد از هواداران پرسپوليس تشکر ويژه‌اي داشته باشم. آن‌ها حمايت بسيار خوبي از تيم داشته اند. پرسپوليس در فصل جاري نيز بيشترين تماشاگران را داشته. هواداران آمده‌اند و با تمام وجود از تيمشان حمايت کرده‌اند. اينکه آن‌ها تا دقيقه 90 صبوري به خرج مي‌دهند و از تيم حمايت مي‌کنند جاي تقدير دارد. من دست تک تک هواداران را مي‌بوسم و آن‌ها مطمئن باشند که پرسپوليس و بازيکنان و اعضاي کادر فني‌اش تلاش مي‌کنند تا احساسات آن‌ها جريحه دار نشود و انتظاراتشان برآورده شود.

دايي عصر امروز و در شرايطي که تمرين پرسپوليس تعطيل بود به اتفاق اعضاي کادر فني به ورزشگاه درفشي فر رفت و نشستي با اعضاي کادر فني داشت. او در اين باره گفت: ما کارمند باشگاه هستيم و بايد کار کنيم. شب و روز. چه تيم نتيجه بگيرد و چه نتيجه نگيرد ما بايد کار کنيم، تلاش کنيم و هر بازي بهتر از بازي قبل باشيم. اگر قرار باشد، نصف شب هم کار مي‌کنيم. ما قرار گذاشته‌ايم تا با هم جلساتي داشته باشيم. در اين جلسات نقاط ضعف را شناسايي مي‌کنيم، روي تيم حريف کار مي‌کنيم، عيب و ايرادهاي خود را شناسايي مي‌کنيم. اين جلسات مي‌تواند تاثيرات خوبي داشته باشد. روزي که ببريم هم جلسه داريم. اين جلسات مي‌توانند براي پيشبرد امور تيم موثر و مفيد باشند.

سرمربي پرسپوليس در مورد دو بازي آينده تيم که مقابل فولاد و استقلال است گفت: ما دو بازي سخت را در پيش داريم. البته همه حريفان حرفي براي گفتن دارند و به ويژه مقابل تيم‌هاي بزرگ سعي مي‌کنند بهترين عملکرد را داشته باشند. بازي قبلي را واگذار کرديم و بايد تلاش کنيم در بازي‌هاي آتي نتيجه بگيريم. آسيب شناسي مي‌کنيم و براي حل مشکلات راه حل داريم. با کار گروهي تلاش مي‌کنيم مشکلات را به حداقل برسانيم و براي هر مشکلي راه حل مناسب آن را پيدا مي‌کنيم. مردم از تيم پرسپوليس انتظار دارند و اگر اين تيم مي‌بازد بايد مردم احساس کنند که بازيکن با تمام وجودش تلاش کرده و زحمت کشيده است.

دايي پس از شکست پرسپوليس مقابل نفت تهران باخت تيم را به بازي در ورزشگاه تختي ربط نداد و اين موضوع با تقدير مهدي تاج رئيس سازمان ليگ همراه بود. دايي در اين باره گفت: حق تيم‌هاست که از حق ميزباني خود استفاده کنند. ما بازي را فوتبالي باختيم. شرايط ورزشگاه براي هر دو تيم بوده. البته شايد اگر بازي در ورزشگاه آزادي بود به نفع ما بود. من نمي‌دانم کيفيت زمين چمن بازي به طور تمام و کمال چگونه بود چون من در زمين بازي نکردم.

وي گفت: تاکيد مي‌کنم به هيچ عنوان نمي‌خواهم باخت تيم را به اين مسائل ربط دهم اما بايد اين نکته را هم مد نظر داشته باشيم که فقط تلاش کردن براي اينکه در استاديوم اتفاقي براي تماشاگران رخ ندهد کافي نيست. بايد شرايط موجود براي ورزشکاران و هواداران در بيرون از ورزشگاه هم بررسي شود و اينکه امکانات ورزشگاه از هر نظر کافي باشد. باز هم مي‌گويم که ما نسبت به حق ميزباني تيم‌هاي ليگ برتري احترام مي‌گذاريم و به اين موضوع اعتراض نمي‌کنيم اما اميدواريم از هر نظر شرايط براي بازيکنان و هواداران فراهم باشد و مشکلات برطرف شود.

دايي در پايان با اشاره به برخي انتقادات تند که پس از باخت غافلگيرانه پرسپوليس در دقيقه 92 رقم خورد گفت: زياد به اين مسائل توجه نمي‌کنم اما اين حق پرسپوليس و بازيکنان نيست. خيلي از تيم‌ها باختند اما چنين هجمه‌اي که براي پرسپوليس به وجود آمده براي آن‌ها به وجود نيامد. برخي از دوستان لطف و برخي مسائل را مطرح مي‌کنند ولي ما در پرسپوليس هدفي داريم و براي رسيدن به آن تلاش مي‌کنيم. تنها مي‌گويم نسبت به اين مسائل بايد منصفانه برخورد شود. همين.
    Last edited by HoseinKing; 25-08-2013 at 19:50.

18. 2 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عملکرد غلامرضا رضایی در پرسپولیس : 97 بازی و 13 گل 18 پاس گلچرا مهاجمی با این آمار تو همه بازی ها بازی میکنه من درک نمیکنم...

دقیقا منم این سوال رو دارم و فکر میکنم سوال خیلیا باشه. جالب اینه که هر مربی هم میاد پرسپولیس بازم میذارتش! تیم ملی هم دعوتش میکنن!!!!
    این سوال منم هست!!

این آمار درسته؟چون واقعا عالی عمل کرده 13 گل من فکر میکردم حدود 6-5 باید باشه از نظر فنی که استعدادی ازش ندیدیم تو اوجش فقط دونده خوبی بود حالا تو جای دیگه باید دنبال دلیلش گشت پارتی , علاقه وافر همه بهش!آتو از کفاشیان و ...

از اینها که بگذریم با این دو سه بازی که نصف و نیمه دیدم از پرسپولیس امسال مشخص بود تیم به شدت بسته بازی میکنه نه اینکه میل به حمله نداشته باشه سیستم و نفرات طوری نیستند که خیلی بازی سرعتی یا خلق موقعیت بشه مخصوصا هافبک بازی ساز خوب!!حالا شاید با اضافه شدن خلعتبری که انصافا رقم غیر معقولی داره براش هزینه میشه (فرض کنید لیگ امارات نمیرفت و از همین ایران تیم انتخاب میکرد) رو حرکات انفرادیش کمی پوشش بده این ضعف رو دفاع متوسط + هست نقطه قوت پرسپولیس فعلی فکر میکنم دروازه بانش باشه که چقدر اشتباهات مدافعین رو جبران میکنه!و نسبت به تیپ بدنیش برای دروازه بان بسیار خوب عمل کرده تا اینجا

در هر صورت ببینیم این تیم میتونه متحول بشه یا نه ...

20. 8 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •