حقيقي: لغو اردوها زشت است
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: عدهاي دوست دارند در جام جهاني به ما بخندند.
عليرضا حقيقي در خصوص لغو شدن اردوهاي تيم ملي اظهار داشت: راستش را بخواهيد ما پس از اينکه به جام جهاني رفتيم به جز گرفتن عکس يادگاري آقايان، وعده و وعيدها هيچ چيزي نديديم اما باز هم دندان روي جگر گذاشتيم تا حداقل از تيم ملي و کيروش حمايت شود تا اين تيم بتواند پس از صعود به جام جهاني باز هم دل مردم را شاد کند.
به گزارش فارس ، وي افزود: به خدا زشت است با مملکتي که 80 ميليون عاشق طرفدار فوتبال دارد و هر مشت خاکش طلا است هر روز خبرهاي مبني بر کنسل شدن اردوها و بيتوجهي به فدراسيون فوتبال مطرح شود.
حقيقي تاکيد کرد: بعد از صعود تيم ملي به جام جهاني به ما قول پاداش دادند، اما هر روز يک ماده و تبصره ميآورند تا پاداشي که خودشان قول دادند را به ما ندهند. مگر بچهها زحمت نکشيدهاند؟ مگر همه نيامدند و وعده و وعيد دادند و با ما در ورزشگاه آزادي قدم زدند؟ پس حق بچههاي تيم ملي را بدهند.
وي با انتقاد از لغو شدن اردوي تيم ملي نيز گفت: اگر قرار باشد يکي يکي اردوها را لغو کنيم به نظر من خيلي سنگينتريم تا به جام جهاني نرويم چون اگر بخواهيم با اين وضعيت و بدون هيچ بازي تدارکاتي و برنامه به جام جهاني برويم مطمئن باشيد زنگ تفريح تيمهاي ديگر ميشويم و از هر تيم 4، 5 گل مي خوريم.
وي افزود: آن وقت بايد 4 سال بايستيم تا ببينيم به جام جهاني ميرويم يا خير. من نميدانم چه کسي بايد به فوتبال ما کمک کند. آيا اين کارها بايد توسط رئيس جمهور، وزارت ورزش و يا چه کساني انجام شود اما مطمئن باشيد با پشت کردن به تيم ملي مردم هم از اين موضوع ناراحت مي شوند. آنها همينطور که در موفقيت تيم ملي شادي ميکردند مطمئن باشيد در نتيجه نگرفتن و خوردن گل در جام جهاني نيز ناراحت ميشوند. من اميدوارم که يکي به داد اين فوتبال برسد.
دروازهبان تيم ملي کشورمان يادآور شد کيروش مربي است که برنامه دارد و مطمئن باشيد اگر بخواهيد يکي پس از ديگري برنامههاي به روز و حرفهاي او را عملي نکنيد او در فوتبال ما نميماند. متأسفانه مثل اينکه برخي ها دوست دارند در جام جهاني همه به ما بخندند و دست از پا دراز برگرديم آن هم با نتايج بسيار بد، پس تا دير نشده مسئولان به اين موضوع بروز کنند که خداي ناکرده کار از کار نگذرد.