آقا این دبوشی چرا رسمی نمی شه؟قبل این که می گفتن به خاطر اینه که نیوکاسل می خواد جانشینش رو بیاره حالا که جانشین هم آوردن دیگه مشکل چیه؟نکنه اصلا خبری نیست و مارو مثل قضیه هیگوایئن سر کار گذاشتن![]()
آقا این دبوشی چرا رسمی نمی شه؟قبل این که می گفتن به خاطر اینه که نیوکاسل می خواد جانشینش رو بیاره حالا که جانشین هم آوردن دیگه مشکل چیه؟نکنه اصلا خبری نیست و مارو مثل قضیه هیگوایئن سر کار گذاشتن![]()
خوب مثل این که قراره دبوشی رو تا فردا پس فردا رسمی کنن انشالله درمورد خدیرا هم که وکیلش گفته که توافقات شخصی هنوز نشده مشکل اصلی سر حقوق خدیراست (که واقعا هم الکی بالا با این قیمت هایی که روزنامه ها میدن)وگرنه برطبق گفته روز نامه ها با باشگاه رئال سر25 تا به توافق رسیدیم راستی دوستان آرسنالی کجایید؟
Last edited by SoroushStar; 17-07-2014 at 00:33.
Last edited by *IN*; 17-07-2014 at 20:39.
رسمی شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبوشی به آرسنال پیوست.
اسکای میگه رقم انتقال 12 میلیون پوند بوده.
هافبک دفاعی بریم دنبال اشنایدرلین و لارس بندر که گزینه های خوبی هم هستن چون این خدیرا پول زیادی می خواد و واقعا هم اونقدر هم قیمتش نیست
تا این جا که تیم خوب و با برنامه کار کرده تو نقل و انتقالات اسپینا رو بگیریم سوراخ های اصلی تیم پرشدن و فقط می مونه 1یا دو خرید برای تقویت تیم
تا این جا آرسنال خوب بوده تو نقل و انتقالات چلسی هم عالی بوده و یه تیم کامل رو درست کرده یونایتد هم خوب بوده لیورپول هم داره کار پارسال تاتنهام رو می کنه یعنی بعد فروش بهترین بازیکنشون یعنی سوآرز بازیکن های جوون با استعداد رو می گیرن ولی چون مربی لیورپول خیلی بهتر از مربی های تاتنهام هست فک کنم بتونه تیم رو جمع کنه و به وضعیت پارسال تاتنهام دچار نشن از طرفی یونایتد هم تیم رو داره دوباره از اول می بنده و مربیشون هم عوض شده و همین باعث ناهماهنگی می شه سیتی هم که کلا تو یه دنیای دیگس با این خرجیای وحشتناک در کل امسال لیگ انگلیس باید جالب باشه![]()
Jeff Weston ایجنت سابق کایرن گیبز، که الان تو یه دفتر مشاوره ای کار میکنه، میگه ایجنت ها به من گفتن آرسنال امسال تبدیل به مقصد جذابی برای بایکناشون شده.
هم چنین گفته یه خرید بزرگ دیگه هم تو راهه
Last edited by SoroushStar; 17-07-2014 at 22:32.
اسپینا خیلی رو شوت ها و تک به تک هاخوب بود ولی نمیدونم رو توپ های بلند چطور کار میکنه.
خبری از خرید فوروارد نیست؟
اینم اولین مصاحبه دبوشی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نخستین مصاحبه متیو دبوشی با سایت رسمی باشگاه.
متیو، به باشگاه فوتبال آرسنال خوش امدید، بودن در اینجا چه احساسی دارد؟
بسیار خوشحالم که در آرسنال حضور دارم و با این باشگاه بزرگ قرارداد امضا کردم. برای شروع کار بسیار هیجان زده ام.
به ما بگو چرا آرسنال را انتخاب کردید...
زیرا آرسنال یکی از بزرگ ترین باشگاه های جهان است. بسیار افتخار می کنم که با آرسنال قرارداد امضا کردم و این پیراهن را بر تن می کنم.
آیا قهرمانی در جام حذفی بطور خاص روی تصمیم شما تاثیر داشت؟
هم بله و هم نه. می دانم که آرسنال هر سال می تواند قهرمان جام ها شود. قهرمانی فصل گذشته در جام حذفی عالی بود اما امیدوارم این تنها شروع کار باشد و اینکه فصل آینده عناوین بیشتری بدست بیاوریم.
آرسنال در فصل گذشته چطور کار کرد؟
فصل بسیار خوبی بود. آرسنال همواره با ثبات کار می کند. هر سال در بالای جدول هستیم بنابراین فصل گذشته سال خوب دیگری بود.
در مورد آرسن ونگر چطور، آیا تاثیر زیادی روی تصمیم شما داشت؟
بله البته. همه آرسن ونگر را می شناسند. همه می دانند که او مربی بزرگی است بنابراین البته، او روی حضور من در اینجا تاثیر داشت.
فاکتورهای دیگری که موجب می شود باور داشته باشید آرسنال در سال های آینده موفقیت های بیشتری بدست می اورد چیست؟
بازیکنان واقعا بزرگی در این تیم هستند. فصل گذشته این مساله را دیدیم و فکر می کنم این فصل حتی بهتر باشد. و همانطور که گفتم، امیدوارم که عناوین بیشتری در سال های پیش رو بدست بیاید.
از دوران حضور خود در لیگ برتر چقدر درس گرفتید؟
لیگ بسیار سخت اما هیجان انگیز است. هر بازی و هر هفته سخت است اما فوق العاده است که قادر باشید در یکی از بهترین لیگ های جهان بازی کنید.
اینکه تجربه حضور در لیگ برتر را دارید چقدر مهم است؟ به این معناست که بلافاصله می توانید خود را نشان دهید....
فکر می کنم جا افتادن در ترکیب آسان تر باشد. برای یک سال و نیم در لیگ برتر کار کردم بنابراین به خوبی ان را می شناسم. پس به نفع من است.
مطمئنم می خواهید به باشگاه نیوکاسل و کارهایی که برای شما انجام دادند ادای احترام کنید. ترک آنجا سخت بود؟
بله البته. تنها یک سال و نیم در نیوکاسل بودم و تجربه بی نظیری با حضور هواداران بود. از اعماق قلبم از انها تشکر می کنم زیرا در زمان حضورم در انجا واقعا از من حمایت کردند و امیدوارم درک کنند که موقعیت عظیمی پیش روی خود داشتم که نمی توانستم به راحتی از ان بگذرم.
در باشگاه لیل 2 فصل در لیگ قهرمانان بازی کردید، تا چه اندازه می خواهید بار دیگر خود را در ان سطح آزامیش کنید؟ این یکی از مهمترین فاکتورها برای حضور در آرسنال بود؟
بله، به همین دلیل اینجا آمدم. به اینجا آمدم چون می خواهم بار دیگر در لیگ قهرمانان بازی کنم که یکی از بزرگ ترین رقابت ها در دنیاست. همه می خواهند در ان بازی کنند.
اینم صحبت های رئیس در رابطه با خرید دبوشی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت های آرسن ونگر در مورد انتقال متیو دبوشی، مدافع راست فرانسوی به آرسنال.
خروج باکاری سانیا از نظر تجربه یک شکاف ر در تیم به وجود آورد و به نظر می رسد دبوشی برای پر کردن این شکاف کامل است...
دقیقا. آنها در تیم ملی رقیبان هم هستند. جانشین مشخص برای سانیا، دبوشی بود. وی تجربه دارد، در لیگ برتر بازی کرده و همچنین در رقابت با جنکینسون خواهد بود که انتظار دارم پیشرفت کند. نبرد جالبی وجود خواهد داشت اما البته وی با تجربه است و کسی است که در غیاب سانیا چیزی را برای تیم به ارمغان می اورد. نیاز داشتیم بازیکنی را به خدمت بگیریم و فکر می کنم دبوشی خرید خوبی است.
او همچنین از 18 ماه حضورش در نیوکاسل تجربه خوبی در لیگ برتر دارد. بنابراین نیازی به جا افتادن نیست...
او می داند چه انتظاری وجود دارد و البته این مساله مزیت بزرگی است. دوست دارم از سانیا بخاطر نقشی که در این باشگاه ایفا کرد تشکر کنم. او توان ذهنی قدرتمندی داشت و بهترین آرزوها را برای او داریم اما دبوشی نیز از نظر ذهنی قدرتمند است و خود را وقف کار می کند. او همانند جنکینسون اشتیاق زیادی دارد بنابراین فکر می کنم اکنون در دفاع راست قدرتمند هستیم.
در مورد جنکینسون صحبت کردید، از نظر شما این دو نفر در دفاع راست با هم رقابت می کنند؟
البته او رقابت می کند. در فوتبال امروز هیچ بازیکنی نیست که بتواند 60 بازی در یک فصل در بالاترین سطح انجام دهد و همواره به 2 بازیکن نیاز است. مردم همواره از شما می خواهند که در هر پست 2 و گاهی 3 بازیکن داشته باشید و سپس از شما می پرسند "چه کسی بازی می کند؟" قبل از شروع فصل نمی دانید اما مساله مهم این است که بازیکنان خوبی داشته باشید تا شانسی برای رقابت در بالاترین سطح پیدا کنید.
مدافعان راست اول از همه نیاز دارند دفاع کنند اما اکنون توانایی هجومی نیز مهم است. سانیا، گیبز، جنکینسون و مونرئال همه در کارهای هجومی شرکت می کردند. دبوشی از این نظر چطور مقایسه می شود؟
فکر می کنم وی در فاز هجومی خیلی خوب است، در انتقال ها بسیار سریع است. روی یارگیری بسیار هوشیار است و در انتقال از دفاع به حمله بسیار سریع کار می کند. اساس می کنید همواره تمایل دارد رو به جلو برود. باور دارم از این نظر کاملا مناسب سبک ماست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)