تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 138 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دارم حسرت بازی رفت جلوی من یو رو میخورم
    منچستری ها خوب از دبل دبل شدن قصر رفتن

2. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو: ما اسب کوچک قهرماني هستيم!

ژوزه مورينيو با وجود برتري تيمش برابر منچسترسيتي مي‌گويد تيمش در اين فصل مدعي قهرماني در ليگ برتر نيست.

چلسي در هفته‌ بيست و چهارم ليگ برتر موفق شد با برتري برابر منچسترسيتي به اولين تيمي تبديل شود که در ورزشگاه "اتحاد" در اين فصل از تيم منچسترسيتي امتياز مي‌گيرد.

ژوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي چلسي پس از پيروزي با ارزش تيمش برابر منچسترسيتي در نشست خبري خود پس از مسابقه، گفت: فکر مي‌کنم بازي بسيار خوبي برابر يک تيم بسيار خوب از خودمان نشان داديم. از نمايش بازيکنانم شگفت زده شدم. ما در تلاش هستيم تا در چلسي تيمي بسازيم که فصل آينده يک مدعي جدي باشد. اين که ما در اين فصل خوب بازي مي‌کنيم اتفاق خيلي خوبي است. اين پيروزي گام مهمي براي رشد تيم ما بود. موفق شديم دو بار بهترين تيم انگليس (منچسترسيتي) را شکست دهيم که پيروزي در زمين آنها بهترين برد ما برابر آنها بود.

مورينيو در ادامه گفت: سيتي در اين ديدار چند موقعيت گلزني داشت، اما موقعيت‌هاي ما خطرناک بودند که توانستيم روي يکي از آنها به گل برسيم. روحيه بازيکنانم در اين ديدار عالي و جنگنده بود. اين همان چيزي است که من در چلسي به دنبال آن هستم. وقتي که توپ در اختيار بازيکنان حريف بود، خيلي خوب توانستيم فضاهاي دفاع را پوشش دهيم و اجازه ندهيم که منچسترسيتي مانند هميشه فوتبالش را بازي کند. وقتي هم که توپ در اختيارمان بود تلاش کرديم که به بهترين شکل به سمت دروازه‌ حريف حمله کنيم و موقعيت گل ايجاد کنيم.

سرمربي پرتغالي چلسي با وجود پيروزي تيمش برابر منچسترسيتي مي‌گويد آنها اين فصل مدعي قهرماني نيستند و او اين فصل به قهرماني با چلسي فکر نمي‌کند و تنها دغدغه‌اش اين است که بتواند در پروژه اي بلند مدت با چلسي به موفقيت برسد.

مورينيو در اين باره گفت: ما در بين تيم‌هاي مدعي قهرماني هستيم، ولي فکر نمي‌کنم مدعي اصلي کسب عنوان قهرماني باشيم. در بين تيم‌هاي مدعي عنوان قهرماني دو اسب خيلي بزرگ (آرسنال و منچسترسيتي) وجود دارد و يک اسب کوچک (چلسي) که اين اسب کوچک نياز به پرورش دارد تا بتواند رشد کند. پيروزي در اين ديدار برابر منچسترسيتي روحيه تيم ما را در ادامه فصل بالا مي‌برد.

سرمربي چلسي در ادامه گفت: براي پيشرفت تيم خوب نيست که در ليگ اروپا بازي کنيم. خوشحالم که در ليگ قهرمانان اروپا حضور داريم و سهميه ليگ قهرمانان هم براي فصل بعد مي‌توانيم کسب کنيم.

آقاي "خاص" در ادامه از انتخاب بهترين بازيکن تيمش در اين ديدار خودداري کرد و گفت: نمي‌خواهم يک بازيکن را از تيمم به عنوان بهترين بازيکن انتخاب کنم. هر وقت به پيتر چک نياز داشتيم او آماده بود. وقتي که نياز بود مدافعانمان واکنش خوبي برابر حريفان داشته باشند، به خوبي توانستند اين کار را کنند. آزپيليکوئتا در سمت چپ توانست سرعت خسوس ناواس را بگيرد. هافبک‌ها عملکرد بسيار خوبي از خود نشان دادند و توانستند موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه‌ حريف ايجاد کنند. همه آنها در تيم به يک اندازه مهم بودند.

چلسي در ديدار رفت نيز موفق شد منچسترسيتي را با نتيجه‌ دو بر يک شکست دهد تا در هر دو ديدار خود در اين ليگ برتر برابر سيتي به پيروزي رسيده باشد.

مورينيو درباره اين رکورد برابر منچسترسيتي ادامه داد: چلسي در سال‌هاي اخير برابر منچسترسيتي بازي‌هاي خوبي نداشته و ما در اين فصل توانستيم با دو پيروزي به اين طلسم پايان دهيم. برد ديدار رفتمان به خاطر هوش بالاي فرناندو تورس بود که موفق شد براي ما گلزني کند و امشب (ديشب) به اين خاطر برديم که تيم برتر ميدان بوديم. با اين حال نمي‌گويم ما بهتر از آنها هستيم. فقط مي‌گويم که خوب بوديم و شايسته کسب پيروزي در اين ديدار بوديم. هدف ما در اين فصل قهرماني نيست، بلکه مي‌خواهيم براي فصل‌هاي آينده تيم قدرتمند و قوي داشته باشيم. هدف ما کامل کردن پازل است. حتي بيش از کامل کردن پازل، هدف ما ساختن تيمي با ساختار در چلسي است. خيلي از مربيان شايد براي موفقيت در يک تيم به چهار يا پنج سال نياز داشته باشند، اما من مي‌خواهم فصل آينده اردوي پيش فصل قدرتمندي را داشته باشيم تا بتوانيم در سال دوم هم در چلسي تيمي قوي را راهي مسابقات کنيم. البته ما در اين فصل نيز خودمان را يکي از مدعيان قهرماني مي‌دانيم.

چلسي که در جام حذفي انگليس نيز بايد برابر منچسترسيتي در ورزشگاه "اتحاد" به ميدان برود، شنبه هفته‌ آينده در ورزشگاه استمفوردبريج شهر لندن در هفته‌ بيست و پنجم ميزبان نيوکاسل است. آنها در ليگ قهرمانان اروپا نيز يکي از شانزده تيم صعود کرده هستند که بايد در مرحله يک هشتم نهايي برابر گالاتاسراي به ميدان بروند.

varzsh3

4. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

وای عجب بازی بود خدایی!!!
    یه لحظه هم احساس خستگی نکردم
    یه بازی کاملا روون و شناور از هر دو تیم
    واقعا مو بهترین ترکیبی که میتونستو چیده بود همه بازیکن ها هم با تعصب بازی کردن و دوندگی خیلی بالایی داشتن
    بهترین های چلسی به نظرم کیهیل و ازار و ویلیان نیمه دوم بودن و البته لوئیز که خیلی تخریبی و عالی بازی کرد
    ماتیچ هم نشون داد که ارزش اون پوولو داشته و خیلی خوب بازی کرد و یه سوپر شوت هم زد که با بد شانسی گل نشد و خورد به تیر!!
    در کل میتونستیم گل های بیشتری بزنیم
    یه بازیکن سیتی هم باید اخراج میشد گزارشگر بازی هم واقعا بعضی مواقع رو اعصاب بود یکیش همین داشتان اشنباه داوری تو این صحنه بود
    به امید قهرمانی

6. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

فقط حیف که این تیم به مهاجم درست حسابی نداره وگرنه شانس اول قهرمانی میتونست باشه. امیدوارم حداقل جلوی نیوکاسل، دمبا با از اول بازی کنه، اتوئو به اندازه کافی گند زده جلوی وستهم و منچستر سیتی.

8. 3 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

گزارش بازی رو داده بودن به علییییییییییییییییییییییی ییییییییییعر؟

10. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فقط حیف که این تیم به مهاجم درست حسابی نداره وگرنه شانس اول قهرمانی میتونست باشه. امیدوارم حداقل جلوی نیوکاسل، دمبا با از اول بازی کنه، اتوئو به اندازه کافی گند زده جلوی وستهم و منچستر سیتی.
    درسته مهاجم تمام عیار نداریم اما اتوئو هم انقدر دست کم نگیرید در یک لحظه کار خودشو انجام میده نمونش بازی با یونایتد که نشون داد هنوزم یکی از بهترین هاست

12. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

درسته مهاجم تمام عیار نداریم اما اتوئو هم انقدر دست کم نگیرید در یک لحظه کار خودشو انجام میده نمونش بازی با یونایتد که نشون داد هنوزم یکی از بهترین هاست
    بازی با یونایتد، یه استثنا بود. این همه کل فصل بازی کرده، تنها بازی خوبش همون بوده. تورس خوب بشه، مهاجم اصلی اونه. فصل بعد هم که دیگو کاستا میاد. دیشب اگه عرضه داشت، اون دروازه خالی رو گل میکرد و این همه فشار تو لحظات آخر به تیم نمی یومد.

14. 2 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

16. 11 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی اصلا و ابدا نمیتونم باور کنم گزارشگر بازی منچسترسیتی و چلسی علیفر بوده! واقعا صدا و سیما با انتخاب این گزارشگر برای یه همچین بازی حساسی نشون داد که کوچکترین ارزشی رو برای شعور مخاطب قائل نیست!

من بازی رو ندیدم اما کاملا درک میکنم طرفدارهای چلسی چی کشیدن!

18. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی اصلا و ابدا نمیتونم باور کنم گزارشگر بازی منچسترسیتی و چلسی علیفر بوده! واقعا صدا و سیما با انتخاب این گزارشگر برای یه همچین بازی حساسی نشون داد که کوچکترین ارزشی رو برای شعور مخاطب قائل نیست!
    ال کلاسیکو با چند روز تبلیغ و انواع بررسی های قبل و بعد بازی به خوبی انجام بشه بقیه لیگ ها و تیم ها که مهم نیستند!

20. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •