عموما موقع بازی اینجوری میشه پینگم خیلی خبه ولی یهو نت قطع میشه قبلش هم یکم گیر مکنه و بعد کلا قطع میشه
عموما موقع بازی اینجوری میشه پینگم خیلی خبه ولی یهو نت قطع میشه قبلش هم یکم گیر مکنه و بعد کلا قطع میشه
آقا کسی هست که بدونه علت نویز یهویی چی میتونه باشه؟ (البته غیر از مواردی که در پست اول گفته شده) ممکنه مشکل از ترمینال(جعبه تقسیم فلزی که روی دیوار بسته میشه)باشه؟
شکایت کار به جایی میبره؟
حالا چطور به مامور مخابرات بفهمونیم که خط مشکل داره و بوق تلفن داشتن و نویز نداشتن ملاک سالم بودن خط نیست؟
خودمون میتونیم ترمینال رو دستکاری کنیم؟ کسی بلده؟
متشکرم![]()
عکس که لود نشد
زمانی که قطع میشه به Isp زنگ میزنی چی میگه؟
من هرچی عکس میزارم نمیدونم چرا آپ نمیشه ولی مشخصاتی که مودمم میده اینه من از سر خط ورودی ساختمون خط گرفتم.اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr margin : down stream:139 - up stream: 200
attenuation : down stream :490 - up stream : 315
output power : down stream :171 - up stream : 123
.Attainable rate : down stream :3648 - up stream : 1116
Last edited by coocool; 14-08-2013 at 09:33.
این اطلاعات از ورودی خونه هست؟
اون زمان که تست گرفتی دستگاه دیگه ای هم روی خط تلفن داشت کار می کرد؟
دوستان برا من وضعیتم چجوره؟
موقع بازی آنلاین بعضی وقتا پشت سر هم قطع میشه و همش باید مودم خاموش روشن کنم تا 10 بار اینا قطع میشه
![]()
سلام
دوست عزيزم وضعيت خط شما عاليه . مشكل ممكنه از isp يا مركز مخابراتيتون باشه .
بله دوست عزیز این اطلاعات از ورودی خونه هست.نه هیچ دستگاه دیگه ای روی خط وصل نیست من 2 تا خط دارم که این خط فقط adsl داره و مودم روش نصبه.قبلا این مشکل رو نداشتم و لی جدیدا این مشکل برام پیش اومده.
Last edited by coocool; 14-08-2013 at 12:14.
بله دوست عزیز این اطلاعات از ورودی خونه هست.نه هیچ دستگاه دیگه ای روی خط وصل نیست من 2 تا خط دارم که این خط فقط adsl داره و مودم روش نصبه.قبلا این مشکل رو نداشتم و لی جدیدا این مشکل برام پیش اومده.یعنی مشکل من از کجا میتونه باشه ؟
من به isp پیام دادم
اینم جوابشون همون روز 100بار قطع شد ولی الان مدم رو چک کردم اینطوری شده
قطع شد و قرمز شدن چراغ مدم هر ده دقیقه یک بار درخواست کارشناس هم شد همه چیز را چک کردند ولی باز مشکل حل نشد نظرات همكاران:
(14598) 1392/5/23 1/1/1900 8:06:00 AM
با سلام و احترام فراوان مشترک گرامی، در حال حاضر مودم شما 5 ساعت بدون قطی کانکت بوده و در حال حاضر مشکلی مشاهد نگردید. با سپاس واحترام فراوان اندیشه سبز خزر
Upstream 276 kbps Downstream 1095 kbps Attenuation Downstream(db) 24 Attenuation Upstream(db) 11 SNR Margin Downstream(db) 41.7 SNR Margin Upstream(db) 27.9
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)