ببخشید روی مانیتور گوشه سمت راست بالا،چه برچپی هست؟؟؟
ببخشید روی مانیتور گوشه سمت راست بالا،چه برچپی هست؟؟؟
منم وقتی طولانی کار میکنم داغ میکنه
من که ندیدم
سلام. مبارکتون باشه
من ویندوز 8 دارم اما اولش مال منم همه F ها کار می کرد به جز F که علامت هواپیما داشت. توی Device manager هم نشون می داد همه درایور ها نصبه
اما من باز هم درایور وایرلس را نصب کردم و بعد از ریستارت دکمه هواپیما هم کار افتاد
به نظرم مشکل شما هم از درایور هست. به سایت لنوو مراجعه کنید و حتما درایور وایرلس مناسب کانفیگ خودتون را دانلود و نصب کنید
اگه یادتون باشه لپ تاپ من بدون هیچ برنامه اجرایی ، زیر یک ساعت و نیم فقط شارژ نگه می داشت
بعد از کلی بررسی و تماس با گارانتی ، بالخره لپ تاپ را بردم گارانتی هماهنگ
با اینکه تلفنی یکی از مسئولای بخش فنی شون گفته بود طبیعیه ! اما وقتی لپ تاپ را بردم گارانتی و تحویل دادم خیلی سریع ازم گرفتن و خانمی که مسئول دریافت خرابی ها بود گفت در مورد z500 زیاد لپ تاپ براشون آوردن که مشکل شارژ داشتن و هیچ چیز عجیبی نبود براش !
گفت مشکل نرم افزاری هست ! البته من بعید می دونم....
به هر حال گفت بین 4 روز کاری تا ماکزیمم یک هفته طول میکشه .... و به این ترتیب من احتمالا تا آخر هفته لپ تاپ ندارم :-(
امیدوارم درست بشه ، اشکال نداره هرچی طول بکشه
نمره گرافیک خود سی پی یو کم هست
وگرنه نمره گرافیک اصلی اونیه که 6.4![]()
یه سوال دارم
گارانتی سازگار نسبت به دیگر گارانتی ها ارزش این رو داره که 100-120هزار تومان بیشتر بابتش پول بدم؟
بچه ها کسی هست که باتری لپ تاپش پلیمری باشه؟
فکر کنم کلا این باطری پلیمری شایعه بوده چون تا حالا هیچ شواهدی دال بر وجود چنین باطری در این لپ تاپ مشاهده نشده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)