تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 624 اولاول ... 195965666768697071727379119169569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

د.ستان من یک سوال دارم آیا این دستگاه ست تاپ باکس مادیران قابلیت این رو داره که برنامه ضبط بهش بدیم تا سر ساعت برنامه رو ضبط کنه و بعد دستگاه خاموش بشه

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

دوست عزيز در مورد اين stb maxمي توني توضيح يا عكسي بزاري؟
    متاسفانه نه . چون خودم هم چیزی ازش پیدا نکرده ام فقط میدونم که دو جوره :
    یک مارک چینی ارزون : 85 تومان
    یک مارک چینی مرغوب : 118 تومان

خروجی hdmi هم نداره . اگر خودم پول دستم بیاد ترجیح میدم سراغ پروویژن بروم چون قابلیتها و تعاریفش بیشتره .
    انتنش هم که بد باشه ، خوبیش اینه که از روی فلش پخش و ضبط میکنه ( در ضمن اگر کابل hdmi هم همراهش باشه فقط 10-15 تومان پول کابلشه ).

3. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بنده حدود 3 هفته ای هست که همین xvision مادیران رو گرفتم مشکلی هم جز کنترل (ریموت) بسیار ضعیفش نداشتم و علاوه بر 8 کانال ، جام جم 1 و 3 ، العالم ،پرس تی وی، استانی ، مستند و کوثر رو نیز داشتم ولی چند روزیه که دیگه جام جم 3 و کوثر رو ندارم و با اسکن دوباره این شبکه ها کلا از لیست حذف شدند ضمن اینکه صدای شبکه های پرس ، خبر و 4 مدام گیر می کنه . می خواستم ببینم این اشکال از فرستنده (برج میلاد) هست یعنی بقیه هم این مشکل رو دارند یا خیر؟

یه سوال دیگه:
    این دستگاه قابلیت Software update از طریق usb رو داره می خواستم ببینم از کجا می تونم آپدیت هاشو ،دانلود کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پروویژن فیلمهای 720 P رو بدون مشکل پخش میکنه ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

رئيس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري از بالا بودن قيمت گيرنده تلويزيون ديجيتال در بازار انتقاد كرد.
    ابراهيم درستي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه دستگاه‌هاي گيرنده تلويزيون ديجيتالي حدود پنج ماه است كه در بازار وجود دارند گفت: بسياري از اين دستگاه‌ها در فروشگاه‌هاي لاله‌زار به فروش مي‌رسند و حتي برخي شركت‌ها تبليغات در اين باره را آغار كرده‌اند.
    وي گفت: اين دستگاه‌ها به صورت قانوني وارد كشور شده‌اند و سود بازرگاني و تعرفه هم پرداخت كرده‌اند و بر ورود آن‌ها نظارت كامل شده است. اين دستگاه‌ها به گونه‌اي ساخته شده‌اند كه فقط شبكه‌هاي سراسري داخلي و استاني را پوشش مي‌دهند.
    او ادامه داد: با اين حال درباره نحوه توزيع آن با توجه به اين‌كه ما متولي پخش اين دستگاه‌ها هستيم، مشورتي نشده است و بهتر است در اين گونه موارد نماينده صنف حضور داشته باشد تا هماهنگي‌هاي لازم انجام و امكان سوءاستفاده از بين برود.
    رئيس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري با بيان اين‌كه به نظر ما قيمت اين كالا بالا است گفت: با توجه به اين كه استفاده از اين دستگاه‌ها در آينده همه‌گير خواهد شد، به نظر ما قيمت 90 تا 110 هزار توماني آن براي ما بالاست و سازمان حمايت مصرف‌كنندگان بايد در اين زمينه نظارت داشته باشد.
    وي از پيشنهاد تشكيل كنسرسيومي براي توليد اين دستگاه در كشور استقبال كرد و گفت: برخلاف گوشي تلفن همراه، آينده روشني براي توليد اين دستگاه‌ها در داخل كشور پيش‌بيني مي‌شود.

7. این کاربر از star2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستان از مرکز کامپیوتر ایران رفته یه پروویژن گرفته ، زنگ زده میگه که بعضی وقتا که رکورد میکنه ، دستگاه نمیتونه همون رکورد رو پخش کنه ! گفتم بیار ببینم منم یه تست کنم ، 2 تا فایل بود که یکیش پخش میشه و دیگری تحت هیچ عنوان و باهیچ نرم افزاری پخش نمیشه ! دوستان دراین مورد اطلاع دارند داستان چیه ؟ خود دستگاه (STB) هم میگه Unsuported File ...

جالبه که فایلی هست که خودش ضبط کرده ! خودش هم نمیتونه پخش کنه !

9. این کاربر از Nikonian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13

یکی از دوستان از مرکز کامپیوتر ایران رفته یه پروویژن گرفته ، زنگ زده میگه که بعضی وقتا که رکورد میکنه ، دستگاه نمیتونه همون رکورد رو پخش کنه ! گفتم بیار ببینم منم یه تست کنم ، 2 تا فایل بود که یکیش پخش میشه و دیگری تحت هیچ عنوان و باهیچ نرم افزاری پخش نمیشه ! دوستان دراین مورد اطلاع دارند داستان چیه ؟ خود دستگاه (STB) هم میگه Unsuported File ...

اين مشكلات 99%ميتونه از فلش باشه!
    منم يه بار اينطوري شد 3تا فايل بود ضبط شده بود كه يكيش رو پخش نمي كرد!
    اما بعد از اون فعلا مشكلي نداشته!
    البته مشكلات ديگه اي هم داره كه با فريمور جديد كه 2.3روز ديگه رو سايت قرار مي گيره حل ميشه!
    وقابليت هاي جديداز جمله منو وتلتكست فارسي و ساپورت فورمت هاي جديد و... بهش اضافه ميشه!

---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

پروویژن فیلمهای 720 P رو بدون مشکل پخش میکنه ؟؟
    بله -بدون مشكل

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------

بنده حدود 3 هفته ای هست که همین xvision مادیران رو گرفتم مشکلی هم جز کنترل (ریموت) بسیار ضعیفش نداشتم و علاوه بر 8 کانال ، جام جم 1 و 3 ، العالم ،پرس تی وی، استانی ، مستند و کوثر رو نیز داشتم ولی چند روزیه که دیگه جام جم 3 و کوثر رو ندارم و با اسکن دوباره این شبکه ها کلا از لیست حذف شدند ضمن اینکه صدای شبکه های پرس ، خبر و 4 مدام گیر می کنه . می خواستم ببینم این اشکال از فرستنده (برج میلاد) هست یعنی بقیه هم این مشکل رو دارند یا خیر؟

یه سوال دیگه:
    این دستگاه قابلیت Software update از طریق usb رو داره می خواستم ببینم از کجا می تونم آپدیت هاشو ،دانلود کنم؟
    شما جام جم3رو ي چه كانالي ميگرفتيد؟و تا چند روز پيش داشتيد؟
    Last edited by regedit021; 05-03-2010 at 18:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

معرفی ----- با قابلیت ----T
    برخی در ایران موجود و بقیه جهت اطلاع و آشنایی بیشتر با دستگاه های جدید و تکنولوژی روز دنیا (موجود در کشور های همسایه)

Strong SRT-4910
    ----S, ----S2, ----T
    Full HD 1080i
    Network
    PVR
    قیمت: حدود 700 تومان -- موجود در ایران
    strong-technologies. com

Strong SRT-5492
    قیمت: حدود 500 دلار

CubeRevo HD
    ----S, ----S2, ----T
    Full HD 1080i
    Network
    PVR
    قیمت: حدود 700 تومان -- موجود در ایران
    dgstation. co. kr

CubeRevo Mini HD
    ----S, ----S2, ----T
    Full HD 1080i
    Network
    PVR
    قیمت: حدود 450 تومان -- موجود در ایران
    dgstation. co. kr

C-Tech HD 5100-C
    ----S, ----S2, ----T
    Full HD 1080i
    Network
    PVR
    قیمت: حدود 300 یورو
    clarke-tech. com

Clarke-Tech 5000 HD Plus Combo
    ----S, ----S2, ----T
    Full HD 1080i
    Network
    PVR
    قیمت: حدود 280 یورو
    clarke-tech. com

AzBox HD Premium
    ----S, ----S2, ----T, HD media Player
    LAN
    Full HD 1080p
    PVR
    Audio: MP3, WAV, AIFF, WMA, Ogg Vobis
    Images: JPEG, BMP, TIFF, GIF, PNG
    Video: MPEG, DivX, XviD, MKV, AVI, SSF,ISO, Dat
    Subtitle: SMI, SRT, TXT, SUB, SSA
    قیمت: حدود 400 یورو
    azbox. com

*

12. 2 کاربر از best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=regedit021;4732345]اين مشكلات 99%ميتونه از فلش باشه!
    منم يه بار اينطوري شد 3تا فايل بود ضبط شده بود كه يكيش رو پخش نمي كرد!
    اما بعد از اون فعلا مشكلي نداشته!
    البته مشكلات ديگه اي هم داره كه با فريمور جديد كه 2.3روز ديگه رو سايت قرار مي گيره حل ميشه!
    وقابليت هاي جديداز جمله منو وتلتكست فارسي و ساپورت فورمت هاي جديد و... بهش اضافه ميشه!

3جور فلش امتحان کرده ! یعنی همه خرابن؟
    سوال : شما از بچه های شرکت فولاد رایانه هستید ؟

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگر موقع ضبط تمام فلش پر شود، نمی توان آن را پخش کرد. در موقع ضبط باید متوجه این موضوع بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •