تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 146 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

قربونت
    برای نیوتونی ها اینو ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این تلسکوپ خودمه. توی بزرگنمایی بالا برای سیارات یه خورده کم میاره. ولی همه فن حریفه اساسی.
    اگه دابسونی بخوای بگبری با بودجه ات حداکثر 8 اینچ میتونی بگیری.
    کد:
    پیشنهاد من یا همین نیوتونی 6 اینچیه که الان گفتم یا اگه هنوز تو فکر عکاسی هستی ماکستوف پست قبلی واقعا گزینه خوبیه.
    فقط میمونه دید اعماق آسمان که هر چی قطر شیئیت بیشتر باشه بهتر که همین 8 اینچه خوبه. میتونی 8 اینچ دابسونی بگیری الان بعد ها پول دستت اومد براش یه پایه استوایی سنگین ( حدود 500 تومن موتور دار و 1 میلیون گوتو) براش بگیری.

2. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

اگه دو تا بارلوی 2x رو پشت سر هم وصل کنیم چی میشه؟قدرت 4x بهمون میده؟
    در مورد چشمی ها هم میخواستم بدونم وقتی میگن مثلا چشمی 8میلیمتری با °66 Field of View یعنی چی؟
    یه سوال دیگه هم داشتم.تلسکوپ من اینه :
    کد:
    نظرتون راجع بهش چیه؟میشه باهاش از مشتری یا حلقه های زحل یا سحابی کله اسبی و خرچنگ عکس گرفت؟ کدومیک از این کیفها رو به نظرتون براش بخرم که اندازش باشه؟ :
    کد:
    Last edited by babak_deghat; 26-06-2010 at 11:53.

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بازم سلام بابك جان ....

همونطور كه براي همه نسخه مي پيچيم دي: كه مهمترين چيز در تلسكوپ دهانه است ... خودم هم بين دو گزينه اي كه دادي موندم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به دهانه كوچك ماكستوف ولي فاصله كانوني بلند تري كه داره و براي بزرگنمايي هاي بالا مورد استفاده داره ... ولي به نظرت با قيمت يكساني كه بين اين دو تلسكوپ وجود داره ، 6 اينچ بهتر نيست ؟...

مثل اينكه خودت 6 اينچ رو داري ... مزيت خاصي مي شه براي ماكستوف در نظر گرفت تا كفه ترازو رو به سمتش پايين تر بياره ؟...

.................................................. .

با توجه به سه مقري كه اينجا معرفي شده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو كه بدون مقر ارائه شده ، مي شه با هيچ كدوم از مقر هاي بالا همراه كرد ؟ ... لوله خالي رو بدون پايه هم مي فروشن يا حتما بايد پايه اي انتخاب كرد ؟

با توجه با وزن كم ماكستوف گاسكرين و اينكه مدل هاي بدون پايه هم ارائه شده ... مي شه براي 127 ميليمتري ماكستوف پايه هاي ارزون تري هم استفاده كرد ؟

.................................................. .

نظرت در مورد اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه قابليت زوم رو مي ده چيه ؟... سري چشمي ها رو بخرم بهتره يا همين زوم كار همشون رو مي كنه و اشكال خاصي نداره ؟

ممنون از راهنمايت

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام سلام
    خودت انخاب کن. ماکستوف برای کار با سیارات مناسب تره و نیوتونیه برای اعماق آسمان. علاوه بر اینکه اگه قصد عکاسی داشته باشی ماکستوف بهتره.

مقر های eq1 و eq2 امکان قطبی دقیق ندارن. پولارسکوپ بهشون وصل نمیشه. نتیجتا مناسب نیستن. eq3-2 حداقل مدلیه که پولارسکوپ همراهش هست.
    8 اینچ برای نصب حداقل به eq4 یا eq5 نیاز داره. eq4 رو شک دارم.
    لوله رو تنها هم میفروشن. اگه نفروختن از ابزار همیشه کاربردی اصرار استفاده کن

بله ماکستوف رو میتونی با پایه سبک هم بگیری. ولی چون میدان دیدش کمه اصلا سراغ سمت ارتفاعی ها نرو.

من با این چشمی کار نکردم. شنیدم که خطا داره. اما موثق نیست.

قربونت

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

علاوه بر اینکه اگه قصد عکاسی داشته باشی ماکستوف بهتره.
    پس همون ماكستوف

لوله رو تنها هم میفروشن. اگه نفروختن از ابزار همیشه کاربردی اصرار استفاده کن
    جالب شد پس ... ببينم چيكار مي كنم

بله ماکستوف رو میتونی با پایه سبک هم بگیری. ولی چون میدان دیدش کمه اصلا سراغ سمت ارتفاعی ها نرو.
    چند تا پايه معرفي مي كني ؟

مرسي

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مرتضی جان همون پایه ها که خودت گزاشتی eq1 و eq2
    اما اینا رو نمیشه قطبی دقیق کرد. eq3 بگیر خیال خودتو راحت کن. تازه بعد ها میتونی کیت ارتقا به گوتو هم بگیری براش. الان حدود 450 تومنه قیمتش.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اگه دو تا بارلوی 2x رو پشت سر هم وصل کنیم چی میشه؟قدرت 4x بهمون میده؟
    در مورد چشمی ها هم میخواستم بدونم وقتی میگن مثلا چشمی 8میلیمتری با °66 Field of View یعنی چی؟
    کد:
    نظرتون راجع بهش چیه؟میشه باهاش از مشتری یا حلقه های زحل یا سحابی کله اسبی و خرچنگ عکس گرفت؟ کدومیک از این کیفها رو به نظرتون براش بخرم که اندازش باشه؟ :
    کد:
    من تا حالا این کار رو نکردم. نظری ندارم (فرصت شد تست میکنم خبر میدم) فقط یه توضیح . بارلو کلا کیفیت تصویر رو خیلی کم میکنه. من به جای بارلو پیشنهاد میدم چشمی برای بزرگنمایی های مورد نظرتون بگیرین. در هر صورت بزرگنمایی حد نهایی داره که وابسطه هست به قطر شیئی. به ازای هر سانت قطر شیئی نهایتا 20 برابر.

در باره چشمی ها:
    هر چه میدان دید چشمی بالاتر باشه اون چشمی بهتریه و البته گرونتر. یکی از ملاک هایی که رو قیمت چشمی ها تاثیر اساسی داره ( بعد از بحث کیفیت بنز ها ) همین میدان دیده.
    شما در یک بزرگنمایی خاص میتونید میدان دید بازتری داشته باشید. فرمولش رو فراموش کردم.

این اپتیک خوبیه. ماکستوف 4 اینچی. ماکستوف ها کلا جزو اپتیک های خوب هستن. سلسترون هم کمپانیه خیلی معتبریه. کار با پایه اش رو یه بار یاد بگیرید خیلی راحت میتونید باهاش کار کنید. بلدید؟ یا بگم؟
    پایه گوتو داره که فقط کافیه اسم جرم مورد نظرتون رو بهش بدین تا خود کار بره به طرفش.

با تلسکوپت فقط و فقط میتونی از اجرام پر نور مثل ماه و سیارات عکس بگبری. برای عکاسی از اجرام اعماق اسمان ( سحابی خوشه و کهکشان) احتیاج به پایه استوایی داری. پایه این تلسکوپ سمت ارتفاعیه. البته با روش های ابتکاری شاید بتونی از سحابی ها ی پر نور هم عکس بگبری.

برای پایه چیزی مثل این رو باید بگیری: هر چه سایز کوچکتر بهتر.
    کد:
    این ها کیف های عمومی هستن . باید خودت چیدمان رو جور کنی. یه طرفش پایه میره. یه طرف دیگه اش لوله و مقر. وسطشون یه فوم هست. ( من خودم یه بزرگ از همینا دارم) برای چشمی ها و باقی خرت و پرت ها هم باید یه فکری بکنی. من یه کیف چرمی کهنه داشتم گذاشتمشون اون تو و بعد توی این کیف جا دادم.

9. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

در باره چشمی ها:
    هر چه میدان دید چشمی بالاتر باشه اون چشمی بهتریه و البته گرونتر. یکی از ملاک هایی که رو قیمت چشمی ها تاثیر اساسی داره ( بعد از بحث کیفیت بنز ها ) همین میدان دیده.
    شما در یک بزرگنمایی خاص میتونید میدان دید بازتری داشته باشید. فرمولش رو فراموش کردم.
    نفهمیدم چی شد.وقتی میگن چشمی 32میلیمتری 66 درجه ، اونوقت این 32 و 66 هر کدوم بیانگر چه خصوصیاتی هستند؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نفهمیدم چی شد.وقتی میگن چشمی 32میلیمتری 66 درجه ، اونوقت این 32 و 66 هر کدوم بیانگر چه خصوصیاتی هستند؟
    سلام دوباره
    عددی که روی چشمی میزنه فاصله کانونیشه. 32 میلیمتر فاصله کانونی با میدان دید 66 درجه.
    فاصله کانونی شیئی تقسیم بر فاصله کانونی چشمی میدهد: بزرگنمایی را.
    فاصله کانونی شیئی شما 1325 میلیمتر هست. تقسیم بر این چشمی 32 میلیمتری میشه : 41 برابر .

12. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

کد:
    کد:
    اينو از كجا خريدي ؟...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •