پس مورد دوم چی استاد....خیلی عجیبه ی دوست دیگه هم همین موردو داشت داخل همین سایت شما جواب نداده بودین
پس مورد دوم چی استاد....خیلی عجیبه ی دوست دیگه هم همین موردو داشت داخل همین سایت شما جواب نداده بودین
دوستان من دیدم اینجا شلوغ تره مطرح کردم من تلوزیون سامسونگ دارم میخواستم سینما خانگی هم بگیرم براش مارک سامسونگ چی بگیرم ؟ میخوام باند هاش بیسیم باشه حوصله سیم کشی دوره خونه را ندارم و اینکه جدید باشه همه چی بخونه ، بودجه هم زیره 2تومان
دوست عزیز
می توانید از این سیستم استفاده کنید.
ساندبار HW-560 سامسونگ
تعداد کانال های خروجی صدا: 2x1
اتصال بلوتوث تقویت شده
اتصال بی سیم به ساب ووفر
آمپلی فایر کریستالی پلاس
قدرت ساب ووفر: 160 W
قدرت اسپیکر: 80x2
قابلیت نمایش تصاویر سه بعدی
پشتیبانی از فن آوری DTS
صدای فراگیر ارتقاء یافته از طیف گسترده ای از موقعیت های شنیداری
با استفاده از گوشی هوشمند خود،بلندگوهای تلویزیون را روشن کنید
به طور بیسیم متصل شده و سرگرمی هایتان را به اشتراک بگذارید
حالت های متنوع صداهای بم را تجربه کنید
Last edited by matinpour; 20-04-2015 at 21:25.
دوست عزیز
متاسفانه بعضی از دوستان بدون اطلاعات کافی و نگرفتن عکس و یا یادداشت کردن آیتمهای که تغییر دادن دست به تغییر آیتمها زده و تلویزیون را دچار مشگل می کنند. و آن وقت توقع دارند ما از راه دور بدون دیدن و بررسی تلویزیون مشگلشان را حل کنیم که این ممکن نیست.
نه استاد درست متوجه نشدید بنده فقط زفتم داخل سرویس منو و از تنظیمات بکاپ گرفتم و برگشتم...همین که اون اتفاق افتاد هیچ تغییری ایجاد نشد
خیلی ممنون
دوستان یه سوالی که پیش اومده برای من سینما خانگی بهتره یا ساندبار ؟ از نظر کیفیت و کارایی ، دی وی دی بلوری میخونه ساند بار؟
با تشکر
ساند بار خیلی بهتر هست از سینمای خانوداه و انواع فرمت ها رو هم پشتیبانی میکنه
اقا من میخوام هدفون وایرلس به نی وی وصل کنم کابل ورودیش پشت تی وی کجاست؟مدل قدیمی سام دارم 4550
دوست عزیز
مدل کامل تلویزیون را ننوشتید در ضمن اگر این قابلیت را داشته باشد سوکت آن در پشت تلویزیون به مانند دستگاه های دیگرمشهود است
سامسونگ سری دی 5650 این درسته!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)