از این لینک پایین صفحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی برنامه مورد نظر راست کلیک کنید و RUN IN COMODO SANDBOX رو بزنید و یا در پنجره اصلی کومودو نرم افزار رو درگ کنید روی محل مشخص شده.
از این لینک پایین صفحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی برنامه مورد نظر راست کلیک کنید و RUN IN COMODO SANDBOX رو بزنید و یا در پنجره اصلی کومودو نرم افزار رو درگ کنید روی محل مشخص شده.
سلام. وقتی میخوام Killswitch رو از Comodo Firewall نصب کنم با پیغام زیر مواجه میشم. تنظیمات اینترنتم مشکلی نداره و Proxy و V.P.N هم غیرفعال هستند.
![]()
Last edited by g900; 31-01-2013 at 20:22.
با تشکر از شما دوست عزیز و همه ی عزیزان بابت این کار بزرگ و قابل تقدیر...دست مریزاد دوستان دست اندرکار...فقط یه نکته اینکه اگه به جای کلمه "فارسی" می نوشتید "پارسی" دیگه خیلی عالی می شد...ببخشید که فضولی کردم...در پناه حق![]()
سلام
شما باید به اینترنت وصل باشید.....این ابزار باید از اینترنت (سرور کومودو) دریافت بشه.
به اینترنت وصل هستم و کانکشن هم مشکلی نداره.
یکبار سیستم را ریستارت بکنید،
بعد به نت وصل بشید، برای تست کومودو را آپدیت بکنید، ببینید اصلاً به سرورها وصل میشه،
بعد از طریق کومودو CCE را دریافت و نصب بکنید KillSwitch به همراش نصب میشه.
چند بار تست کردم.
خود کومودو براحتی به سرور وصل میشه و آپدیت بودنش را چک میکنه. ولی موقع دربافت این برنامه همچین مشکلی پیش میاد.![]()
اول این سوال من را جواب بدهید:
آیا CCE دریافت و نصب میشه؟
خیر. موقع نصب CCE هم همین پیغام ظاهر میشه.
مرسی،
هنگام نصب کومودو شما کومودو را به زبان فارسی نصب نکردید؟ درسته؟
خب، الان از طریق CIS زبان کومودو را انگلیسی کنید و برای اعمال تغییر زبان، از کومودو خارج بشید و مجددا کومودو را با کلیک روی آیکون دسکتاپ اجرا کنید و بعد CCE را دریافت کنید.....
بعد دوباره زبان کومودو را فارسی کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)