دوست عزیز، اتفاقا تنها جایی که شما می تونی ati این لپتاب رو ملاحضه کنی تو دیوایس منیجر هست، بقیه بازیها و نرم افزارا intel رو نشون میدن، هرچند از ati استفاده کنن
با توجه به گفته های شما یا 1- در نصب درایور اشتباهی رخ داده 2- ati ندارید!
دوست عزیز، اتفاقا تنها جایی که شما می تونی ati این لپتاب رو ملاحضه کنی تو دیوایس منیجر هست، بقیه بازیها و نرم افزارا intel رو نشون میدن، هرچند از ati استفاده کنن
با توجه به گفته های شما یا 1- در نصب درایور اشتباهی رخ داده 2- ati ندارید!
دوستان دقت کنید نصب درایورهای AMD جدا مشکله !
شما اگر پکیج درایور AMD و Intel رو باهم و همزمان نصب نکنید نمی تونید گرافیک رو اختصاصی رو نصب کنید !
این نیست اول اینتلرو جدا نصب کنید بعد برید سایت AMD مثلا 13.6 رو بگیرید و گرافیک نصب شه !
حتما باید همزمان نصب بشه !
مگه میشه ATI نداشته باشم و Catalyst بدون ارور نصب بشه؟
دوست عزیز، نمیدونم شما 4530 داشتید یا نه، اما الان من دارم با 4530 تایپ میکنم. وقتی کارت گرافیک رو به صورت دستی روی Intel قرار میدم، در دیوایس منیجر فقط یک کارت گرافیک نشون داده میشه: Intel HD graphic 3000
وقتی به صورت دستی روی ATI سوییچ میکنم، دو تا کارت گرافیک نشون میده.
در حال حاضر هم 4540 فقط یک کارت گرافیک نشون میده، من هم شک کردم که نکنه کارت گرافیک ATI نداره، اما درایور ATI بدون ارور نصب میشه، همچنین با یک برنامه چک کردم. (اسمش یادم نیست، تو کینگ پرند بود.)
متوجه منظورتون نشدم.دوستان دقت کنید نصب درایورهای AMD جدا مشکله !
شما اگر پکیج درایور AMD و Intel رو باهم و همزمان نصب نکنید نمی تونید گرافیک رو اختصاصی رو نصب کنید !
این نیست اول اینتلرو جدا نصب کنید بعد برید سایت AMD مثلا 13.6 رو بگیرید و گرافیک نصب شه !
حتما باید همزمان نصب بشه !
من درایور ATI داخل سایت HP رو نصب میکنم. همزمان با هر دو تا کارت گرافیک کار میکنه.
----------------
دوستان عزیز، من اگر 4530 نداشتم حرف شما رو قبول میکردم و دق میکردم و میمردم.ولی تو 4530 اینجوری نیست. باور نمیکنید اسکرین شات بزارم.
آها، یه چیز دیگه!
اگر ATI نداشت، چطور Catalyst بدون ارور نصب شد؟ باید موقع detect hardware ارور میداد.
حالا که به هر دلیلی نصب شده، وقتی بین high performance و power saving سوییچ میکنم، دقیقا داره چه غلطی میکنه؟
مسئله بعدی این که، آیا شما درایور رو از سایت AMD گرفتید؟؟ نصب نمیشه که.
حالم داره از 4540s به هم میخوره، مدل 4530 که مال سال 2011 هست crisis 3 رو مثل آب خوردن رو تنظیمات دیفالت اجرا میکنه. یعنی وقتی اجراش کردم از گرافیکش فکم افتاد!
مدل جدید hp کی میاد؟ نمیتونم از probook ها دل بکنم.
دوست عزیز اینکه شما میگین 4530 درست نصب شده به دلیل اینه که گرافیک سری 6000 داره که فاقد تکنولوژی Enduru هست ( یعنی اتوماتیک سوییچ نمی کنه ) اما 4540 از چیپ های سری 7000 استفاده می کنه و خودش به صورت اتوماتیک سوییچ می کنه !
سعی کنید پکیج گرافیک رو باهم نصب کنید !
دوست عزیز درایورهایی که تو سایت amdهست درسته نصب میشه ارور هم نمیده ولی واقعا گرافیک رونمیشناسه !تنها درایور این سری نوت بوک تو همون سایت hpبچه ها صفحات قبل لینکشو گذاشتن هست گفتم که 500مگ هردو گرافیک amd واینتل درایورشون باهمه وباهم نصب میشه.
درمورد سوال بعدی وقتی روی power saving یعنی در اصطلاح خودمون از گرافیک اینتل وقتی روی high prformanceاز amd استفاده میشه.در ضمن کرایسیس سه هم روی گرافیک معقول روی این سری نوت بوک اجرامیشه .
این تاپیک من تو hp هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو نصب کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چی بدون ارور، بخش سوییچ هم کار میکنه، اما انگار هیچ تاثیری نداره.
تو devise manager هم چیزی نیست.
از دیجی کالا خریدم، به اونجا اطمینان دارم که مشخصاتش اشتباه نیست.
این اگر درست بشه با مک بوک پرو هم عوضش نمیکنم.
شما دقیقا کدوم بازی رو میخواید اجراکنید وتاثیری نداره ؟؟؟
از وقتی simcity رو خراب اجرا کرد دیگه هیچی روش نصب نکردم.
Assassin creed 3 هم درست اجرا نکرد.
-----------------------
من روی 4530s تست کردم.
وقتی سوییچ رو در حالت اتوماتیک قرار میدم (دقیقا مثل 4540) هر دوتا کارت گرافیک در منیجر نشون داده میشه، اما در 4540 فقط یکی نمایش داده میشه.
یعنی اصلا بازی بالا نمیاد یا بازی لگه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)