تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 139 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

February 6th 1958
    ● یك پیروزی تلخ
    در فصل ۵۸-۱۹۵۷، تیم منچستریونایتد نماینده انگلستان در رقابتهای باشگاهی اروپا (چمپیونزلیگ فعلی) بود و می بایست برای بازی برگشت مقابل ستاره سرخ بلگراد، به یوگسلاوی سابق پرواز كند. با توجه به شرایط هواپیماهای آن زمان كه چندان قابل اطمینان نبودند، پرواز با آنها به نوعی یك ریسك بزرگ به حساب می آمد، اما تنها راه رسیدن تیم انگلیسی به یوگسلاوی مسافرت از طریق هوا بود و برای همین، از طرف «لرد براولی» یك هواپیمای چارتر، كلاس «الیزابت. جی آلزو» به تیم منچستر اختصاص پیدا كرد تا به وسیله آن این تیم خود را به یوگسلاوی برساند.
    شیاطین در خانه با نتیجه ۲بر یك حریف را شكست داده بودند و یك امتیاز هم می توانست آنها را راهی دور بعدی رقابتها كند.
    اتفاقاً در بلگراد هم نتیجه كار دو تیم به تساوی ۳ بر ۳ انجامید و منچستریها سرمست از پیروزی، آماده بازگشت به خانه شدند، اما گمشدن پاسپورت «جان بری» پروازشان را یك ساعت و نیم به تأخیر انداخت. در برنامه ای كه از قبل تعیین شده بود، هواپیما برای سوختگیری می باید در فرودگاه مونیخ توقف می كرد و پس از آن راهش را به سوی جزیره مه آلود ادامه می داد كه... .
    ● سایه مرگ در مونیخ
    در آن بعد از ظهر زمستانی روز ششم فوریه ۱۹۵۸، زمین فرودگاه مونیخ به دلیل برف و كولاك یخ زده بود و با وجود ممانعت مسؤولان برج مراقبت از پرواز هواپیمای تیم منچستر، كاپیتان «جیمز تاین» سرخلبان پرواز ۶۰۹ با پذیرش عواقب این كار خطرناك، ۲بار تلاش كرد تا از باند فرودگاه بلند شود كه در هر دو بار، به خاطر نقص فنی هواپیما ناكام ماند. ساعت ۱۵ و چهار دقیقه را نشان می داد كه جیمز تاین برای سومین بار از برج مراقبت مونیخ درخواست كرد تا به او اجازه پرواز دهند و روی باند قرار گرفت.
    بارش برف شروع شده بود و این باعث ایجاد یک لایه از شل و گل و لای در انتهای باند فرودگاه شده بود که باعث کاهش سرعت هواپیما و ناموفق بودن در Take-Off شد... در ادامه هواپیما با عبور از فنس انتهای باند فرودگاه بال هواپیما با یک خانه خالی برخورد کرده و کنده شده و....
    اینم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    -------------------------------------------------------------------

حتما این فیلم رو هم نگاه کنید مربوط به همین حادثه هست..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا من یکی که بغض (؟؟؟؟؟)کردم!!واقعا قشنگ ساخته شده.
    Last edited by rz21; 06-02-2013 at 17:38.

2. 9 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

یک خبر بد دارم!فیل جونز مصدوم شد و به بازی با رئال نمیرسه.البته فکر نمیکنم بهش هم بازی میداد.
    فقط با توجه به این که سرمربی هلند گفته از فن پرسی استفاده میکنم میترسم که رابین مصدوم بشه.بد جوری به دلم افتاده...
    دیدن این صفحه هم برای طرفداران شدید یونایتد توضیه نمیشه.

4. 7 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

رونی هم خوب آماده شده.. دیشب هم گل خوبی زد...
    Last edited by arashsard; 07-02-2013 at 12:06.

6. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فردا با اورتون بازی داریم.فکر کنم همه میدونن که این تیم یکی از تیم هایی که جلوی یونایتد خیلی خوب کار میکنه.پارسال اون پایان دراماتیک 4-4 رو هیچ وقت یادم نمیره.انگار خدا میخواست...
    فردا بازی پخش مستقیم از شبکه ی ورزش هست.
    قبل از برد مهم ترین چیز مصدوم نشدن بازیکنان هست که امیدوارم به خوبی و خوشی سپری بشه.
    سرالکس هم گفته فردا تیم متفاوتی نسبت به بازی رئال به بازی خواهیم فرستاد.
    راستی شما هم مثل من هستید؟خواب ندیدید یونایتد به رئال 7 تا گل میزنه؟
    Last edited by rz21; 09-02-2013 at 11:34.

8. 7 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ساوتهمپتونی که داشت واسه ما مشکل آفرین می شد واسه سیتی مشکل افرید!!!!!!!
    سیتی 3-1 باخت
    فردا اگه یونایتد ببره تو جدول موقعیت فوق العاده ای به دست میاره
    هر چند اورتون تو این چند سال خیلی برامون دردسرساز بوده...

10. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فاصله

لیگ برتر هم کم کم داره شبیه میشه به لالیگا. تیم اول هر دو لیگ رقیب ندارند.
    ما یونایتدی ها از این وضع خوشحالیم. اما حقیقت اینه که ادامه ی این روند ، ارزش، حساسیت و هیجان بازی های آینده ی یونایتد رو پایین می آره.

راه حل : یونایتد باید به طور داوطلبانه در بازی های آینده شکست بخوره!

12. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فاصله

لیگ برتر هم کم کم داره شبیه میشه به لالیگا. تیم اول هر دو لیگ رقیب ندارند.
    ما یونایتدی ها از این وضع خوشحالیم. اما حقیقت اینه که ادامه ی این روند ، ارزش، حساسیت و هیجان بازی های آینده ی یونایتد رو پایین می آره.

راه حل : یونایتد باید به طور داوطلبانه در بازی های آینده شکست بخوره!
    راست میگی به خدا.دلم برای اون روزایی که یونایتد و چلسی و ارسنال همشون با هم رقابت داشتند تا دقیقه ی آخر و یک بازی رو در رو تنگ شده!!!
    دیشبم رونالدو هتریک کرد و یک خط و نشان حسابی کشید.امروز منتظر فن پرسی (اگر بازی کنه) هستیم!

14. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گل دوم ساتمتون و سوتی بزرگ جو هارت

16. 5 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سوتی جو هارت آخرش بود، دیروز بازیکنای سیتی هم برای یونایتد میجنگیدن . امروز بازی فوق العاده حساسیه که با برد تو این بازی کار و برای ادامه فصل آسون می کنیم. ولی نباید فراموش کرد که اورتون تنها 3 شکست داشته این فصل و یکی از 3 شکست های یونایتد هم مقابل اورتون بوده. از یه طرفی هم ما بازی فوق العاده حساس با رئال و پیش رو داریم وسر گفته به بازیکنای اصلی استراحت میده تو این بازی. کار سختی داریم، باید انتقام فصل پیش را هم بگیریم که اون مساوی 4-4 ما رو از بیستمین قهرمانی لیگ دور کرد.

18. 4 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرگوسن: رونالدو از زیدان و فیگو بهتر است

ستاره پرتغالی برای اولین بار پس از انتقال 80 میلیون پوندی‌اش به رئال مادرید رویاروی تیم سابقش قرار می‌گیرد.

سایت گل – سر الکس فرگوسن بر این باور است که کریستیانو رونالدو، ستاره رئال مادرید استعداد بیشتری نسبت به زین‌الدین زیدان دارد.

مهاجم پرتغالی در سال 2009 با مبلغ 94 میلیون یورو پس از کسب توپ طلا از یونایتد به رئال پیوست.

فرگوسن 71ساله می‌گوید: «فلورنتینو پرس در دوران اول ریاستش در رئال مادرید تمامی کهکشان‌ها را داشت. او فیگو، زیدان، روبرتو کارلوس و رائول را داشت. اما فکر نمی‌کنم هیچ‌کدام به خوبی رونالدو بودند.

زیدان بازیکنی رویایی بود، فیگو هم همین طور. اما نه به خوبی رونالدو. رونالدو تمامی رکوردها را شکسته. رکورد دی‌استفانو،پوشکاش و اوگو سانچس را. روشن است که او جایگاهی ویژه در تاریخ باشگاه دارد. 179 گل در 178 مسابقه خودش گویای همه چیز است. می‌دانستم که او پیشرفتی فوق‌العاده خواهد داشت. زمانی که ما را ترک کرد هنوز جوان بود.»

فرگوسن گفته رئال با خرید رونالدو سود کرد: «او بعد از هر جلسه تمرینی نیم‌ساعت خودش تمرین می‌کرد. این مسیر ساده‌ای است برای این که فوتبالیست کاملی شوید. هرچه بیشتر تمرین کنید بهتر می‌شوید و تمرین عادت اوست.

من به طبقه بالا (خانواده گلیزر) گفتم باید قیمت او را 175 میلیون یورو تعیین می‌کردیم و احتمالا همین مبلغ را هم به ما می‌دادند!»

او درباره امکان حضور رونالدو در منچستر گفت: «داریم درباره صدها میلیون یورو صحبت می‌کنیم. من که چنین امکانی را نمی‌بینم.»

Ronaldo is better than Zidane, says Sir Alex Ferguson

20. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •