هایلایت بازی دیشب
کوردوبا 0 - 2 بارسا
دانلود 13.9MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هایلایت بازی دیشب
کوردوبا 0 - 2 بارسا
دانلود 13.9MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چابی: خیلی زود است که بارسا از قهرمانی صحبت کند؛ اتلتیکو تیم کم اشتباهی است
بازیکن میانی آبی اناری ها صحبت راجع به قهرمانی زودهنگام تیمش در لالیگا را رد می کند
سایت گل- چابی ارناندس ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا و مغز متفکر این تیم معتقد است که خیلی زود است که از هم اکنون بخواهیم درمورد قهرمانی بارسا در لالیگا صحبت کنیم و اعلام کرده که او و هم تیمی هایش از همین حالا برروی بازی بعدی تیمشان که یکشنبه شب مقابل اتلتیکومادرید برگزار خواهد شد تمرکز کرده اند.
محتوای مخفی: ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماسچرانو: مسی داخل میدان یک قاتل است
مسی به تازگی رکورد گرد مولر گلزنی گرد مولر در یک سال را پشت سر گذاشت و از شانس زیادی برای رسیدن به چهارمین توپ طلای پیاپی اش برخوردار است
سایت گل- خاویر ماسچرانو، هافبک بارسا، با ستایش از لیونل مسی، هم تیمی آرژانتینی اش را در درون زمین به یک قاتل تشبیه کرد.
محتوای مخفی: ادامه
----------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد از LFP. مسی لحظاتی پیش با 47.3 درصد آرا جایزه بهترین بازیکن جهان از مجله World Soccer در سال 2012 رو برد. رونالدو با 19.0 درصد و اینیستا با 9.7 درصد دوم و سوم شدن. بار سومش بود و تو همین سن به رکورد دار این عنوان یعنی رونالدوی برزیلی رسید. بهتره هرچه زودتر دخل عناوین قدیمی رو بیارن تا همه فوتبال رو به نام خودش نکرده.مثل توپ طلا و بازیکن سال! Onze d'Or رو هم که برای سومین بار برد و به رکورد دارانش زیدان و پلاتینی رسید. جالبه Goal.com برخلاف گذشته به هیچ کدوم حتی اشاره هم نکرد!
از طرف دیگه از لحاظ شرایط سنی و استمرار هم زیدان عقبتره
...............
هفته شانردهم لالیگا
جدال بالانشینان در نیوکمپ/ فرصت رئال برای کمکردن اختلاف با بارسلونا
خبرگزاری فارس: هفته شانزدهم رقابتهای لالیگا یکشنبه شب با جدال حساس تیمهای بارسلونا و اتلتیکو مادرید در نیوکمپ ادامه خواهد یافت.
![]()
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هفته شانزدهم رقابتهای لالیگا فردا شب (یکشنبه) با انجام 4 دیدار دیگر پیگیری میشود و در مهمترین بازیها نیوکمپ شاهد جدال بالانشینان خواهد بود. در این بازی که از ساعت 23:30 به وقت تهران آغاز میشود، شاگردان تیتو ویلانووا پذیرای اتلتیکو مادرید خواهند بود.
آبیاناری پوشان که با کسب 43 امتیاز از 15 بازی صدرنشین لیگ اسپانیا هستند، در حالی به مصاف شاگردان سیمئونه خواهند رفت که تاکنون شکستی در کارنامه نداشتهاند و لیونل مسی، ستاره آرژانتینی این تیم هفته گذشته توانست رکورد گرد مولر آلمانی در تعداد گلهای زده در یک سال را پشت سر بگذارد. مسی هماکنون 88 گل ملی و باشگاهی را در سال 2012 در کارنامه خود ثبت کرده است و همچنان فرصت دارد که آمار گلهای زده خود را افزایش دهد.
از طرف دیگر اتلتیکو مادرید هفته گذشته توانست با درخشش فالکائو با نتیجه 6 بر صفر دپورتیوو لاکرونیا را در هم بکوبد. فالکائو با به ثمر رساندن 5 گل در این بازی آمار گلهای خود را در این فصل به عدد 16 رساند تا کریستیانو رونالدو را پشت سر بگذارد و پس از مسی در رده دوم قرار بگیرد.
اتلتیکو در صورت پیروزی در این دیدار اولین شکست فصل را برای بارسلونا رقم خواهد زد و امیدهای همشهری خود را برای کمکردن اختلاف با صدرنشین زنده نگه خواهد داشت.
در سایر بازیهای یکشنبه شب رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو میزبان اسپانیول است که تنها یک پله با قعر جدول فاصله دارد. شاگردان آقای خاص که چهارشنبه شب در رقابتهای کوپا دلری مقابل سلتاویگو شکست خوردند، با پیروزی در این دیدار میتوانند فاصله خود را با تیمهای بالای جدول کمتر کنند.
سفیدپوشان مادرید 2 هقته پیش در دربی پایتخت اسپانیا موفق شدند میزبان خود اتلتیکو مادرید را با نتیجه 2 بر صفر شکست دهند.
والنسیا نیز در هفته شانزدهم رقابتهای لالیگا میزبان رایووایکانو خواهد بود و لوانته با ساراگوسا دیدار میکند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...........................
سایت گل – الکس سونگ، هافبک بارسلونا میگوید در بارسلونا حس میکند در خانهاش است.
این ملیپوش کامرونی شش سال را در شمال لندن گذراند و سپس از آرسنال به بارسا پیوست. او برای بارسا 17 بازی در تمامی رقابتها انجام داده و یک گل هم زده.
سونگ میگوید: «کاملا به بارسلونا خو گرفتهام، جایی که مردم از من استقبالی عالی داشتهاند. من در خانهای زندگی میکنم که زمانی تیری آنری در آن حضور داشت و از همینجا نوکمپ را میتوانم ببینم. عالی است.
از سسک فابرگاس ممنونم که به من بسیار کمک کرد. او توصیههایی خوب به من داشت.»
سونگ همچنین درباره تیم محبوب دوران کودکیاش گفت: «تیم من در لیگ 1 پاری سن ژرمن است و البته که دوست دارم برای آنها بازی کنم، اما این اتفاق بسیار دور است. من پنج سال با بارسلونا قرارداد دارم و از حضور در این تیم بسیار خوشحالم.»
..................
رونالدو و معرفی مسی به پسرش
................
تهران/ واحد مرکزی خبر/ ورزشی 1391/09/24
هیئت رئیسه فدراسیون جهانی فوتبال روز جمعه اعلام کرد که در بحث پیرامون تعداد گلهای زده لیونل مسی دخالت نمیکند.
مهاجم بارسلونا با گلهایی که در بازی با رئال بتیس به ثمر رساند، تعداد گلهای خود را در سال جاری به 86 گل رساند و رکورد 85 گل زده توسط گرد مولر آلمانی را شکست.
اما فدراسیون فوتبال زامبیا اعلام کرد که گادفری چیتالو در سال 1972 صد و هفت گل به ثمر رسانده است. آلکس استون سخنگوی فیفا به شبکه بی بی سی گفت: از آنجا که فیفا سوابق داخلی را حفظ نمیکنند، این آمار برای فیفا رسمی نیستند.
وی افزود: ما نمیتوانیم برای هر بازی در هر کشور یک پایگاه داده داشته باشیم.
به گزارش خبرگزاری آلمان، استون گفت: فیفا مسی یا هر بازیکن دیگری را به عنوان دارنده این رکورد به رسمیت نمیشناسد. این رکوردی است که فردی در رسانهها آن را جمع آوری کرده و اعلام کرده که مسی آن را شکسته است.
Last edited by MoJtaBa.R; 15-12-2012 at 02:34.
مسی و فالکائو رو در روی هم از نگاه آمار
فیفا تایید رکورد لیونل مسی بابت بیشترین تعداد گل زده در یک سال میلادی را غیرممکن دانست، چون اطلاعات آماری دقیقی در مورد همه بازیکنان موجود نیست.
فدراسیون بینالمللی فوتبال، فیفا، تایید رکورد بیشترین گل زده در یک سال میلادی توسط مسی را غیرممکن دانست: “آمار رسمی فیفا تنها مربوط به مسابقاتی است که زیر نظر فیفا برگزار میشود. در نتیجه مقایسه یا تایید آمار گلهای باشگاهی همه بازیکنان ممکن نیست.”یکشنبه گذشته مسی از رکورد 85 گل گرد مولر که مربوط به سال 1972 بوده است گذشت و روز چهارشنبه این رکورد را به 88 رساند.ولی بلافاصله ادعاهایی از نقاط مختلف جهان به گوش رسید که در مورد افراد دیگری صحبت کرده است که بیش از این تعداد گل را به ثمر رساندهاند. نخستین ادعا مربوط به پله بود که گفته شده در سال 1961، 110 گل زده است. باشگاه فلامنگو ادعا کرده است که زیکو در سال 1979 موفق شده 89 گل بزند. همچنین در آفریقا، فدراسیون فوتبال زامبیا از گادفری چیتالو صحبت کرده که در سال 1972 میلادی، 107 گل به ثمر رسانده است. البته تمام این آمار بنا به ادعاهای مطرح شده مجموع تعداد گلهای رسمی و غیررسمی این بازیکنان میباشد.فیفا در ادامه میگوید: “شاید بازیکنانی قبل از جنگهای جهانی بودند که ممکن است در مورد این رکورد ادعا کنند. ولی تایید تمام این ادعاها غیرممکن است چون اطلاعات و آماری در دست نیست.”
راه راه بهتر بود : اونم با یونیسف نه این ق ط ر !!
......................................
مورینیو، دروگبا و مسی در بازی خداحافظی میشائیل بالاک
رسانه های آلمانی از دعوت هم تیمی های میشائیل بالاک برای حضور در بازی خداحافظی این بازیکن در اواسط سال آینده خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مطبوعات آلمان روز گذشته اعلام کردند که بازی خداحافظی میشائیل بالاک، کاپیتان سابق این کشور اواسط سال آینده برگزار میشود.
میشائیل بالاک که چندی پیش روابطش با فدراسیون فوتبال آلمان به سردی کشید از این که یوآخیم لوو او را از لیست تیم ملی برای دیدار با برزیل در آگوست 2011 حذف کرد، بسیار ناراحت شده بود. بالاک قصد داشت تعداد بازی های ملی خود برای تیم ملی آلمان را سه رقمی کند. او برای این کار به 2 بازی دیگر نیاز داشت. همچنین حمایت یواخیم لو با فیلیپ لام بر سر بازوبند کاپیتانی باعث دل خوری بیشتر بالاک از یواخیم لو شد.
بازی خداحافظی میشائیل بالاک قرار است سال آینده در لایپزیک برگزار شود که بازیکنان و مربیان هم تیمی سابق او از تیمهای کایزرس لاترن ، بایر لورکوزن ، بایرن مونیخ و چلسی حضور خواهند داشت. در بین بازیکنان و مربیان دعوت شده نام ژوزه مورینیو، دیدیه دروگبا، فرانک لمپارد، اشلی کول و لیونل مسی دیده میشود.
باستین شواین اشتایگر هم تیمی سابق بالاک، مسوت اوزیل و رنه آدلر نیز قرار است به این بازی دعوت شوند.
بالاک در دوران حضورش در تیم آلمان 98 بار به میدان رفت، اما نتوانست با تیم ملی آلمان به قهرمانی دست یابد. او توانست در بوندسلیگا آلمان چهار قهرمانی به دست آورد و همچنین با چلسی قهرمان لیگ برتر انگلیس شد.
.................................................
آبیدال: شانس آوردم که زنده ماندم
تهران - ˈاریک آبیدالˈ مدافع تیم فوتبال بارسلونا می گوید، شانس آورده است که بعد از عمل پیوند کبد زنده مانده و توانسته به فوتبال برگردد.
به گزارش روزنامه ˈمارکاˈ، این بازیکن فرانسوی در سال 2011 متوجه شد که مبتلا به سرطان کبد شده است و در ماه مارس سال جاری میلادی تحت عمل جراحی پیوند قرار گرفت.
آبیدال 33 ساله اکنون امیدوار است که بتواند به طور کامل به فوتبال برگردد.
وی گفت: پزشکان به من گفتند زنده ماندنم عادی نیست. می خواهم برای بازگشت مجدد به فوتبال مبارزه کنم ولی اگر نتوانستم هم مشکلی نیست. به زندگی خود در کنار خانواده ام ادامه می دهم.
آبیدال که جایزه پیرنه را برای استقامت خود در طول دوران نقاهتش به دست آورده است، ضمن قدردانی از همه آنهایی که در این دوره سخت از وی حمایت کرده اند، افزود: امسال سخت ترین سال زندگی من بود.
آبیدال مدتی است که به تمرین های باشگاه بارسلونا باز گشته است اما پیش از آن با این تیم به افتخارات زیادی از جمله سه قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دست یافته بود.
.................................................. ...
ز نگاه مجله ورلدساكر
مسي و دلبوسکه برترينهاي2012
جام جم آنلاين: مجله معتبر ورلدساکر بهترینهای فوتبال جهان در سال 2012 را برگزید.
بر اساس رایگیری مجله ورلد ساکر لیونل مسی فوق ستاره بارسلونا با 47.33 درصد آرا توانست با قاطعیت برترین بازیکن جهان شود. بعد از مسي، کریستیانو رونالدو از رئال مادرید و آندرس اینیستا از بارسلونا در ردههای دوم و سوم قرار گرفتند. این سومین بار است که لیونل مسی در این رایگیری عنوان برترین بازیکن جهان را به خود اختصاص میدهد تا با رکورد رونالدوی برزیلی برابر شود.
در بخش مربیان نیز ویسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در رده نخست قرار گرفت، مورینیو سرمربی رئال مادرید در رده دوم و روبرتو دی ماتئو سرمربی سابق چلسی در رده سوم ایستاد.
در بخش برترین تیمهای ملی، اسپانیا در رده نخست جای گرفت، تیم ملی زامبیا به لطف قهرمانی در جام ملتهای آفریقا در رده دوم و چلسی در رده سوم جای گرفت.
همچنین مجله ورلد ساکر لیست 11 بازیکن برتر سال 2012 را انتخاب کرد که این لیست به این شرح است:
ایکرکاسیاس – فیلیپ لام – سرخیو راموس – ونسان کمپانی - يوردی آلبا – آندرهآ پیرلو - ژاوی هرناندز - آندرس اینیستا- رادامل فالکائو - کریستیانو رونالدو - لیونل مسی.
این در حالیست که مراسم مرد سال فوتبال جهان نیز اوایل ماه آتی میلادی برگذار خواهد شد. (ايسنا)
......................................
مسی کفش های طراحی یکی از هوادارانش را می پوشد
تهران - ˈلیونل مسیˈ مهاجم سرشناس تیم فوتبال بارسلونا یکشنبه شب با کفش هایی در مقابل اتلتیکو مادرید به میدان می رود که یکی از هواداران او برایش طراحی کرده است.به گزارش دیلی میل، این کفش مارک آدیداس مدل ˈآدیزروˈ است که توسط ˈخاویر پاسکال مولرˈ طراحی شده است.
مسی چندی پیش در صفحه فیس بوک خود از هوادارانش خواسته بود که طرح خود را برای کفش او ارائه بدهند.
پس از این فراخوان بیش از 14 هزار و 200 نفر ثبت نام کردند اما در نهایت طراحی مولر انتخاب شد.
کفشی که این بازیکن یکشنبه شب به پا خواهد کرد، به رنگ سفید و قرمز و با سه نوار معروف شرکت آدیداس به رنگ قرمز است.
مولر در طراحی خود از پرچم آرژانتین، کلمه ˈلئو 10ˈ و ˈتیاگوˈ استفاده کرده است که نام فرزند تازه متولد شده مسی است.
مسی در این باره گفت: از داشتن این کفش ها خوشحالم و می خواهم به خاویر به دلیل طراحی که انجام داده است و موفقیتش تبریک بگویم.
وی افزود: همچنین می خواهم از همه کسانی که طراحی های خود را فرستاده اند، تشکر کنم. همه آنها واقعا خوب بودند.
.................................
بنیاد ورزشی لاروس دیروز نامزدهای برترین های ورزش جهان در سال 2012 را معرفی کرد.
به گزارش پایگاه اختصاصی این بنیاد ، مراسم گالای لاروس 2013 روز 11 مارس 2013 در شهر ریودوژانیرو برزیل برگزار می شود و برای این دوره نامزدها در بخش های مختلف به شرح زیر معرفی شدند :
* بهترین ورزشکار مرد : یوسین بولت (جامائیکا - دوومیدانی) مو فرح (انگلیس - دوومیدانی) لیونل مسی (آرژانتین - فوتبال) مایکل فلپس (آمریکا - شنا) سباستین فتل (آلمان - فرمول یک) برادلی ویگینز (انگلیس - دوچرخه سواری)
* برترین ورزشکار زن : جسیکا انیس (انگلیس - دوومیدانی) آلیسون فلیکس (آمریکا - دوومیدانی)
میسی فرانکلین (آمریکا - شنا) شلی آن فریزر (جامائیکا - دوومیدانی) لیندسی وون (آمریکا - اسکی آلپاین) سرنا ویلیامز (آمریکا - تنیس)
* برترین تیم سال : تیم پینگ پنگ المپیک چین - تیم گلف ریدر کاپ اروپا - تیم بسکتبال میامی هیت آمریکا - تیم فرمول یک ردبول اتریش - تیم ملی فوتبال اسپانیا - تیم بسکتبال المپیک آمریکا
* بهترین ورزشکار جوان : یانیک آنجل (فرانسه - شنا) گابی داگلاس (آمریکا - ژیمناستیک) کرانی جیمز (گرانادا - دوومیدانی) اندی ماری (اسکاتلند - تنیس) نیمار(برزیل - فوتبال) یه شی ون (چین - شنا)
* بهترین بازگشت سال : تیرونش دیبابا (اتیوپی - دو استقامت) ارنی الیس (آفریقای جنوبی - گلف)
تیم گلف ریدر کاپ اروپا - آنا میارس (دوچرخه سواری - استرالیا) فلیکس سانچس (دومینیکن - دوومیدانی) تیم قایقرانی روئینگ هشت نفره آلمان
* بهترین ورزشکار معلول : پاتریک اندرسون (کانادا - بسکتبال با ویلچر) جوآنا بنسون ( نامیبیا - دوومیدانی) دانیل د فاریا دیاس (برزیل - شنا) آلن فونته لس اولیویرا (برزیل - دوومیدانی) دیوید ویر (انگلیس - ویلچر رانی) آلکس زاراندی (ایتالیا - دوچرخه سواری)
............................
ژاوی تا ۲۰۱۶ در بارسلونا میماند
هافبک بازی ساز بارسلونا با توافق بر سر قرارداد جدید، تا سال ۲۰۱۶ در نوکمپ میماند.
به گزارش نامه، ژاوی هرناندس که محصول آکادمی جوانان بارسلونا و آموزش دیده در لاماسیا است تاکنون بیش از ۷۰۰ بار برای بارسلونا به میدان رفته است.
او طی ۲۱ سالی که در باشگاه بارسلونا حضور داشته، جامهای فراوانی با تیمهای مختلف در ردههای سنی مختلف بدست آورده و اکنون نیز بر سر تمدید قرارداد با سران این تیم تا سال ۲۰۱۶ به توافق رسیده است.
قرارداد کنونی او تا سال ۲۰۱۴ اعتبار دارد و به نظر میرسد توافقی بین او و باشگاه صورت پذیرفته که تا پایان ۲۰۱۶ نیز در بارسا ماندنی شود.
گفته میشود تمامی کارهای مربوط به قرارداد انجام شده و تنها امضای ژاوی باقی مانده است.
من هر چی گشتم جایی ندیدم این لباس به طور رسمی برای فصل بعد معرفی شده باشه و البته فکر کنم هنوز زوده برای تعیین لباس فصل بعد !
و طبق سنت بارسا ، سال بعد لباس ها باید راه راه باشه ... و اونطوری که من شنیده بودم لباس دوم هم فصل بعد به شکل راه راه زرد و نارنجی خواهد بود که به شکل پرچم کاتالونیاست ...
حتی چند وقت پیش این عکس منتشر شده بود که مدعی شده بودند لباس فصل بعد بارساست !!
![]()
البته اینو بدونید دوستان این لباس فقط یه مدله و هنوز لباس رسمی بارسا معرفی نشده! احتمالا اواخر اسفند ماه از لباس آینده رونمایی میشه و اونطور که دوسته عزیزم گفت لباس دوم بارسا احتمالا طرح پرچم کاتالان خواهد بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)