اصلاحات جزیی دیفرانسیل و انتگرال پیش دانشگاهی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاحات جزیی دیفرانسیل و انتگرال پیش دانشگاهی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری 10 روز از فرصت مطالعه داوطلبان امسال کاهش دادن
توی برنامه ریزی داوطلبان حتما تاثیر داره. حالا خوبه که تقریبا به موقع اطلاع رسانی کردن براش
خدا خفشون کنه!
10 روز هم خیلیه. بوِیژه که از ایامی هست که داوطلب ها مدرسه نمیرن و تمام روز رو میتونن درس بخونن
الان برنامه ریزی موسسات رو هم بهم ریختن. کانون آخرین آزمون تجربیش 31 خرداده. همزمان با خود کنکور تجربی!
سال هاست که کنکور تیرماهه حالا چرا امسال اینجوری کردن؟
شاید به انتخابات ریاست جمهوری ربط داره
من فکر می کنم بخاطره اینه که کنکور آزاد هم زودتر برگزار بشه که یکوقت به ماه رمضان نخوره.
یک سوال امسال هم مثل سال پیش دانش آموز ها بعد عید مدرسه می روند؟
عربی رو واسه کسی که هیچی بلد نیست چه جوری پیشنهاد میدین که بخونه؟ مبحثی یا درس به درس؟
اساسا درس به درس خوندن اشتباه ترین کار عالمه.مبحثی بهتره...
بستگی به مدرستون داره...قانون اینه که بعد از عید برید مدرسه ولی خیلی از مدارس بعد از عید رو تعطیل میکنن....
احتمال میدم که این تاخیر به خاطر انتخابات بوده باشه...
![]()
Last edited by M A M M U T; 21-11-2012 at 17:51.
من شاید اونطوری جدی نخونم مدرسه هم که نمیرم ولی این 10 روز خیلی تاثیر داره برام!!! (از همه لحاظ) اخه 31 خرداد :|؟!؟!؟!:|
بیچاره اوناییی که مدرسه میرن امتحان خرداد هم دارن!!
یعنی چی آخه مسخره کردن:|
چه کتابی خوبه؟ ایادفیلی رو که آدم میبینه میگرخه حدود 500 صفحستاساسا درس به درس خوندن اشتباه ترین کار عالمه.مبحثی بهتره...![]()
این چندتا سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده :
* برای قبولی دانشگاه های مجازی مثل علم و صنعت حدودا چه رتبه ای نیازه ؟
* کیفیت تحصیل و میزان شهریه در اینجور دانشگاهها به چه صورته ؟
* میزان اعتبار برای ادامه تحصیل در خارج از کشور ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by m@ximus; 21-11-2012 at 18:01.
راهی نیست تو عربی دو تا کتاب بیشتر نداریم یا فوت و فن یا ایاد فیلی ..... فوت و فن باید یکم عربی بلد باشی (مثلا فعل چیه یا مثلا مبتدا مرفوعه ) اما ایاد از پایس....
فوت و فن یکم خلاصه تره....بیشتر نکته نکتس.... هردوتاش کتاب هایی خوبین.....من خودم از فوت و فن خوندم (تازه نصفش رو هم نخوندم ) و نتیجه گرفتم.....تصمیم با خودته ...من ایاد رو ندیدم ولی دوستان میگن از پایس ....یعنی تشریحی تره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)