رو on کلیک کن.
رو on کلیک کن.
تغییر نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیماتش تو پنلشه!
Last edited by ahriman323; 04-08-2013 at 18:16.
من برای موبایل گرفتم همینجوری بود.
طبیعتا باید بشه اما چون هنوز بطور رسمی 2014 در سایت قرار نگرفته ممکنه فعلا نشه از لایسنسهای اورجینال نسخه های قبل استفاده کرد.
ازشون سوال کردم گفتن کسی که درباره این انتی ما اطلاعات کافی داره نیست ولی میگیم که بهت ایمیل بزنه و بهتون کمک کنه
باز من دوباره دو روز دیگه ازشون سوال میکنم و اینم ازشون سوال میکنم که چجوری غیر فعال میشه
ویرایش : این انتی ویروس برای 5 تا 30 کامپیوتر هست و این سایت رو بهم داد گفت هرچی میخوای بدونی اینجاست
Hello Pedram,
Thank you for contacting us.
Bitdefender Cloud Security for Endpoints is a security solution with a web-based management interface. More information about our product you can find below:
Last edited by pedram_01; 05-08-2013 at 15:26.
من متوجه یک چیز دیگه هم شدم وقتی بیت دفندر رو از سایت اصلی خودش دانلود کردم سرور اپدیتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود ولی چون من این انتی رو از ایران خریدم باید نسخه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب میکردم که سرور اپدیتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که سرعت اپدیت شدنش و ... خیلی بد تر از نسخه اصلی هست حالا نمیدونم مشگل چیه
ولی من فردا حتما باهاشون حرف میزنم تا ببینم چرا اینجوریه
سلام دوستان
من total security 2014 دارم از دیروز ارور میده برا آپدیت یعنی نمیتونه آپدیت کنه !
کسی همچین مشکلی نداره؟؟!
خدای نکرده تحریم که نکردن که؟؟!!![]()
update server رو عوض کردم حل شد....
update server رو چی گذاشتی؟
وقتی بیت رو نصب کنی سرور پیشفرض هست که برای ایشون ارور اپدیت میداده و سرور رو عوض کرده
اگه یکم صبر میکردین جواب رو میداد و میفهمیدیم . الان شما یک اسپم دادید و این خلاف قوانین انجمن هست .
Last edited by pedram_01; 08-08-2013 at 00:33.
چندتایی آپدیت سرور داره بیت دفندر منتها هرموقع که ارور آپدیت بده بین xiv و xiii سوئیچ میکنم حل میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)