5ajad,Aria1997,Arrowtic,ata.royalfalcon,bache pooldar,behnam_roli,black_p30,Crawling In MySkin,dash_mehdi,Devicestreet,E.G_band,EngineeR EhsaN,footballist,Hadijooon,hamid_diablo,hamijoon,Little Sparrow,lovely_killer,m.b.z,m2stech,mand007,mehdi_pro2,mjorh,musketeer,payma,peyman_nn,pooria-ir,R A H A,sam_sami_2000,Samba,shamsoddin,soroosh_cz,taghi_ramzi,vroom,YAHYA-PRO
دوستان لطفا قوانین پست 1 رو رعایت کنید.
بعضی دوستان عکس های تکی میزارن.بعضی ها تکراری میزارن.بعضی عکس هایی میزارن که اصلا ترول نیست.بعضی ها هم همه ی این کار ها رو باهم انجام میدن.
عطا جان اگه ممکنه همه ی ترول های تاپیک رو که تا اینجا جمع کردی به حمید بده بزارین پست اول مردم دانلود کنن اینقدر تکراری نزارن.
موفق باشید.
خوب، اینم یه ترول جدید، که خیلی وقتم رو گرفت، باور کن این تاجره همشهری شما نیست
عمو، میگشتی لاقل
اینم عکس با کیفیت بزرگتر، من خودم گذاشتمش برا دسکتاپ. رزلوشن: 1548*1094
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نترس بن نمیشی، من قبلا یه چیز ضایع گذاشتم به لطف مدیران گل، برام از طرف aQoaـی عزیز، پ.خ اومد
سروشِ عزیز خودتو ناراحت نکن، همه چی درست میشه. ها کاکو؟
سلام
اینم یه ترول دیگه ساخت خودم
![]()
Aria1997,ata.royalfalcon,black_p30,Crawling In MySkin,CRIS Joon CR7,dash_mehdi,Devicestreet,E.G_band,Hadijooon,halflife g,hamijoon,Iloveu-ALL,iraaaaan,Last Night,Little Sparrow,lovely_killer,m2stech,mand007,masoudtr,mehdi_pro2,mjorh,MrDevil,payma,peyman_nn,pooria-ir,SA3EDLORD,saeed_136915,Samba,shahabaliboys,soroosh_cz,SuffEr,YAHYA-PRO,محمد88
سلام سروش خان
اولی رو اصلا یادم نبود و پوزش از همگی
دومی : به جان خودم به جان خودم تمام عکس های صفحه رو سیو کردم و اون ترول نبود توش و بعدش اونو گذاشتم
متاسفانه بیشتر از 20 تا ضمیمه نمیشد .
ادامه از بالا
Last edited by ata.royalfalcon; 04-06-2012 at 11:15.
Last edited by YAHYA-PRO; 09-06-2012 at 09:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)