یادمه خیلی وقت پیشا یک کلید داشتتم کلی کار کرد.فکر کنم تا آخرین روزشکلی هم اعتبار داشت
![]()
یادمه خیلی وقت پیشا یک کلید داشتتم کلی کار کرد.فکر کنم تا آخرین روزشکلی هم اعتبار داشت
![]()
با سلام
کسی نبود راهنمایی کنه ؟!
داداش حقیقتا چند وقتیه p30world خوابیده ...........
با سلام
من از برنامه Longtion-AutoRun-Pro-Enterprise-12.0.3.126 برای ساخت سی دی اتوران استفاده میکنم قبلا از ورژن 2011 کسپر استفاده میکردم وبا این برنامه مشکلی نداشت
الان از 2012 استفاده میکنم اما وقتی برنامه Longtion-AutoRun-Pro-Enterprise-12.0.3.126 نصب میکنم فایل اجرایی اونو ویروس از نوع PDM.WORM.P2P.GENERIC تشخیص میده و
بلافاصله حذف میکنه .میخوام بدونم کسپر اشتباه میکنه یا این برنامه واقعا مشکل داره ؟اینم بگم این برنامه را از چند سایت مختلف دانلود کردم و کسپر به همشون گیر دادسلامبا سلام
کسی نبود راهنمایی کنه ؟!
بهتره این برنامه رو از سایت اصلی دانلود کنید ببینید باز هم همین مشکل وجود داره
این احتمال وجود داره کسپر اشتباه کرده باشه
اگه مطمینی این برنامه مشکلی نداره میتونید به لیست استثنا کسپر معرفی کنید و همچنین توصیه میشه از نسخه 2013 کسپر استفاده کنید
اموزش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kases; 07-09-2012 at 22:19.
دوستان روی ویندوز ایکس پی کمودو داشتم که کامل پاک کردم . الان میخوام kis2013 رو نصب کن خطای های زیر رو میده
میشه راهنمایی کنید ؟
این سه خطا رو میاره میشه بگید چرا ؟
همین ورژن رو روی ویندوز 7 مغازه نصب کردم
سلام
این برنامه را دانلود و به صورت administrator در ویندوز اجرا کنید بعد از پایان مراحل سیستم ریستارت کنید تا بقایای کمودو از رو سیستم شما حذف بشه
ودوباره سعی کنید ببینید کسپر نصب میشه در ضمن سیستم خودتون رو با برنامه های بهینه ساز تمیز کنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kases; 08-09-2012 at 04:25.
شما صحيح ميگين من بايد از رفتارهای پر خطر بلحاظ امنيتی اجتناب کنم
اما امروزه فايرفال+آنتی ويروس+ضد جاسوس از نياز های امنيت سيستم هست
مرسی درست شد .
یه سئوال آپدیت های kis - kav 2013 یکی هستن ؟
اصلن میشه آپدیت هارو از یه سیستم به سیستم دیگه ای منتقل کرد یا نه ؟
دوستان یه سوال....من اینترنت سکیوریتی دارم الان چند روزه ویندوز میگه فایروال خود ویندوز رو فعال کن...یعنی فایروال کسپر رو نمیشناسه...چیکار باید کرد؟
یه سوال دیگه..من کسپر اریجینال 2012 دارم..از کلیدش میتونم تو 2013 هم استفاده کنم؟
ممنون
Last edited by milad_takjoo; 08-09-2012 at 18:30.
نه دوست عزیز آپدیت هاش فرق میکنن
بعدش اینکه آپدیت کسپر 2013 رو میشه به یه سیستم دیگه منتقل کرد به شرط این که از برنامه ایی که خود شرکت کسپر داده واسه آپدیت استفاده کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)