تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 171 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

داره خودمونی میشه ماتريكس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

شرمنده از اول کامل توضیح ندادم . من تو خونه اصلا ADSL ندارم . با موبایل وصل می شم به اینترنت . گوشی رو هم با کابل وصل کردم . گوشیم هم HTC EVO 3D هست (فیلم و عکس سه بعدی با کیفیت hd میگیره عین هلو) . وای فای داره راحت با لپ تاپ share کردم سرعتش هم عالیه . حالا یا باید دانگل بخرم که تو فکرشم ولی هنوز تصمیمم قطعی نیست . فعلا می خوام همین گوشی رو با کابل usb وصل کنم به pc و کامپیوتر و تلویزیون رو هم با کابل شبکه به هم وصل کنم. توی کامپیوتر اینترنت راحت دارم مشکلی نیست . کامپیوتر و led هم با اون برنامه که گفتین اتصال دارن (با کابل lan) . الان تنها مشکلم استفاده از اینترنت گوشی روی تلویزیونه. حدس می زنم باید Ipدستی بدم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شرمنده از اول کامل توضیح ندادم . من تو خونه اصلا ADSL ندارم . با موبایل وصل می شم به اینترنت . گوشی رو هم با کابل وصل کردم . گوشیم هم HTC EVO 3D هست (فیلم و عکس سه بعدی با کیفیت hd میگیره عین هلو) . وای فای داره راحت با لپ تاپ share کردم سرعتش هم عالیه . حالا یا باید دانگل بخرم که تو فکرشم ولی هنوز تصمیمم قطعی نیست . فعلا می خوام همین گوشی رو با کابل usb وصل کنم به pc و کامپیوتر و تلویزیون رو هم با کابل شبکه به هم وصل کنم. توی کامپیوتر اینترنت راحت دارم مشکلی نیست . کامپیوتر و led هم با اون برنامه که گفتین اتصال دارن (با کابل lan) . الان تنها مشکلم استفاده از اینترنت گوشی روی تلویزیونه. حدس می زنم باید Ipدستی بدم .
    احسنت
    اونجایی که مرحله اتصال شبکه سیم دار میاد پایین پنجره دوتا تب داره یکی نوشته تنظیم تخصصی.
    پنجره بعد مخصوص آی پی دستیه.
    آی پی کامپیوترت را وارد میکنی.

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام دوستان

کسی هست سینمای خانگی ال جی داشته باشه و از کیفیت صداش بگه؟
    میخوام یه سینما بخرم بین سامسونگ و ال جی موندم.
    تشکر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی 42lm62000 خریدم
    انطباق تصویرش 400 هرتز هست
    اما توی سایت های زیادی دیدم نوشته 120 هرتز هست
    کسی دقیق در مورد این موضوع اطلاع داره ممنون میشم توضیح بده

داره خودمونی میشه ماتريكس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

منم مشکل شما رو داشتم اولش گیج شدم ولی بعد از کلی بررسی تا جایی که متوجه شدم این که برای تصاویر دو بعدی 120 هرتز هست و برای سه بعدی 400 هرتز .

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض تلويزيون ‍CINEMA 3D ال جي و كسب عنوان "بيشترين صرفه جويي در مصرف انرژي" در IFA 2012

ایتنا - تلويزيون CINEMA 3D هوشمند ال جي در گروه مجهز به صفحه نمايش بزرگ قرار داشت و توانست عنوان بيشترين بازدهي انرژي را با برچسب A++ در ميان هر سه گروه كسب نمايد.

شركت ال جي توانست در نمايشگاه IFA ۲۰۱۲ مدال جهاني بازده انرژي را از موسسه SEAD دريافت نمايد.
    تلويزيون ‍Cinema ۳D هوشمند ال جي مدل ۴۷LM۶۷۰S،‌به عنوان برگزيده منطقه اروپا با توجه به ميزان مصرف انرژي دستگاه انتخاب گرديد.

به گزارش ایتنا SEAD يك سازمان وابسته چند مليتي دولتي است كه در سال ۲۰۱۰ به منظور كمك به شکل‌دهی بازار جهاني تجهيزات و لوازم با بازدهی بالا، ‌تاسيس گرديد.
    در آغاز اين سازمان در ۱۴ كشور شامل، ‌استراليا، ‌فرانسه، ‌آلمان،‌ هند،‌ژاپن، كره، روسيه، انگلستان و ايالات متحده آمريكا به فعالیت پرداخت. SEAD به بررسي ميزان بازده انرژي تلويزيون‌ها، ‌مانيتورها، ‌كامپيوترها و لوازم خانگي كه در آمريكاي جنوبي،‌ اروپا، هند و استراليا به فروش مي‌رسند، ‌مي‌پردازد.

هر ساله،‌يك محصول از بين گروه محصولات در هر منطقه برگزيده مي‌شود. در سال جاري توجه همگان به تلويزيون‌هاي جديد موجود در بازار معطوف گرديد.
    SEAD نيز به بررسي تمامي توليدات كمپاني‌هاي سازنده برداخت.

به گفته مديران ارشد اين بخش، ‌ال جي از انتخاب تلويزيون خود توسط سازمان SEAD بسيار خرسند مي‌باشد.
    اين برتري نشان دهنده موقعيت مستحكم ال جي در صنعت تلويزيون مي باشد.
    در حال حاضر ال جي از تكنولوژي سه بعدي متمايز و مستحكمي نسبت به ساير رقبا برخوردار بوده و همچنين ويژگي‌هاي جدید فناوری هوشمند و طراحي كاملا" بدون قاب محصولات آن در نوع خود منحصر به فرد است.

تلويزيون ۴۷LM۶۷۰S مجهز به تكنولوژي تضعيف نور منطقه‌اي مي‌باشد كه مصرف كننده را قادر مي‌سازد شدت روشنايي هر بخش از صفحه نمايش دستگاه را به طور جداگانه تنظيم نمايد.
    اين روش بازده انرژي تلويزيون را بهبود مي‌بخشد. منبع لامپ‌هاي LED نیز در يك خط مستقيم قرار داشته و مصرف برق را به طرز چشمگيري كاهش مي‌دهد.

در مجموع تمام عملكردهاي مرتبط با انرژي در اين دستگاه به عنوان تكنولوزي هوشمند صرفه‌جويي در مصرف انرژي، توسط كمپاني تعيين گرديده و از هدر رفتن انرژي در هنگام اوج مصرف جلوگيري مي‌كند.ژ
    براي بررسي تلويزيون‌هاي موجود در بازار اروپا، ‌سازمان SEAD تمامي محصولات را با توجه به اندازه صفحه نمايش آنها به سه گروه كوچك (زير ۲۷ اينچ)،‌ متوسط ( ۲۹ تا ۴۲ اينچ) و بزرگ (‌بيشتر از ۴۲ اينچ) طبقه‌بندي كرد.
    تلويزيون CINEMA 3D هوشمند ال جي در گروه مجهز به صفحه نمايش بزرگ قرار داشت و توانست عنوان بيشترين بازدهي انرژي را با برچسب A++ در ميان هر سه گروه كسب نمايد.

itna.ir

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها امروز رفتم سایت ال جی سنتر نوشته دیگه فروش نداره به خاطر نوسانات قیمت اگر هم موجود بود میفروشه و یا بعد از نوسانات قیمت.
    از بازار خبر ندارم
    اگر گرون شده بگین .(البته من خریدم رو انجام دادم) برای بقیه می خوام .
    اگر دیدن فعلا گرون نشده و با قیمت های قبلی می فروشن هر کسی تصمیم خرید داشت سریع بخره ها که حتما می خواد گرون بشه .

داره خودمونی میشه LM62000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    بچه ها امروز رفتم سایت ال جی سنتر نوشته دیگه فروش نداره به خاطر نوسانات قیمت اگر هم موجود بود میفروشه و یا بعد از نوسانات قیمت.
    از بازار خبر ندارم
    اگر دیدن فعلا گرون نشده و با قیمت های قبلی می فروشن هر کسی تصمیم خرید داشت سریع بخره ها که حتما می خواد گرون بشه .
    بله متاسفانه گرون شده
    من دو ماه پیش lm62000 سایز 42 خریدم 1.840 دیشب قیمت کردم 2.215

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

5

سلام
    از بازار خبر ندارم
    قبلا LG lm 76100 به همراه هدیه ( سینمای خانگی ) توی نمایندگی ها حدود 1700 بود ولی الآن همون قیمت و بدون سینمای خانگی
    این یعنی اینکه گرون شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

در دو مغازه متفاوت دو ويديو يكسان را در دو تلويزيون 5800 و 6200 چك كردم،كيفيت 6200 بالاتر بود.تا دوشنبه(27 شهريور 91) 47lm62000 در تهران 2900 بود.مغازه دار مي گفت دوباره 8درصد افزايش داريم.قصد داشتم كيفيت همين ويديو را در تلويزيونهاي سامسونگ هم چك كنم كه جايي را نيافتم در كنار LG باشند.58000 و 62000 صد هزار تفاوت قيمتي دارند اما بدون گارانتي آنها حدود 300 هزار فاصله دارند
    46eh6920 سامسونگ كه تا شنبه پيش 2050 بود اين هفته شده 2400.هر روز گرانتر از ديروز.

11. این کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •