سلام
من یه لب تاب دل 5010 دارم
و می خواهم روش مک نصب کنم
و فوقش اینه که مستقیما" میرم و کد های سخت افزاریشو تو نصب در میارم و بهش میدم
تو سایت های خارجی میگن میشه
سلام
من یه لب تاب دل 5010 دارم
و می خواهم روش مک نصب کنم
و فوقش اینه که مستقیما" میرم و کد های سخت افزاریشو تو نصب در میارم و بهش میدم
تو سایت های خارجی میگن میشه
اگر این طوری بشه که خیلی خوبه . ولی بنظرم مثلا اگر پردازنده ٤ هسته ای داشته باشی مک فقط ٢ هستش را استفاده می کنه ولی پردازنده را با همون اسم اصلیش میشناسه . در مورد کارت گرافیک هم همین طوره .
الان مکشل برای نصب کارت شبکه و کارت وایرلس و هین طور کارت صدا هست نمی دانم شی کار باید کرد . بقیه هم همین مکشل را دارند.
در ضمن اسم ان سایت خارجی را می گی .
نصب نمیشود sony vaio cw2dgxb
cpu i5
ram 3
vga gforce 310
چرا ؟
سلام دوستان
ممنون به خاطر تاببکتون
من اسنوپارد هزارد 10.6.6I رو كرفتم
الان كه ميخوام بريزم بعد از لود تو اونجا كه ميكه يه دكمه اي بزنيد برا نصب و يا اف 8 رو بزنيد برا منيج;تو نصب تا وارد ميشه و لوكو ابل مياد سيستم ريستارت ميكنه!
مدل لب تابم هم وايو f115fm
اينتل coreI7
6 Gb رم
انويديا gt330m
مشكلش جيه به نظرتوتن?
ممنون!
مشکل ریست شدن از نسخه مک هست !! منم همین مورد را داستم ولی از نسخه دیگری استفاده کردم اوکی شد کامل نصب میشه ولی بالا نمیاد !!! بعد از نصب سیستم ریسیت میشه و دیگر هیچ ( sony vaio cw )
پس یعنی بی خیال مک شیم؟!؟!
کلی ذوق کرده بودم ها!![]()
واقعا عجب تاپیکه باحالیه!
چرا هیشکی نیست!؟!؟!؟!؟!
من تا الان 2 نسخه از مک رو دانلود کردم ... یکی Hazard 10.6.6 یکی هم 10.6.5
ولی بعد از رایت روی دی وی دی میبینم که حجم دی وی دی خیلی کمه ... یعنی واسه همین Hazard 10.6.6 حجم دی وی دی 900 کیلوبایت شد
تو بوت نصب بالا میاد تا اون صفحه ای که میگه یا F8 یا یه دکمه دیگری رو بزنید ... من هر چی میزنم یه لحظه عکس apple میاد بعد ریست میشه دوباره همین طور میشه ...
بعضی جاها خوندم که باید موقع وارد کردن kernel flag چیزای دیگه هم تایپ کنم !!! این موقع وارد کردن kernel flag کی ه ؟ نمیدونم کی باید بزنم
سلام
دوست عزیز کلا این نسخه مشکل داره!
..................
حالا برای شما ریستارت میشه!
برای من که کامل هم نصب میشه ! ولی بالا نمیاد مینویسه ویندوز رو سیستم نصب نیست!
.............
نسخه 10.6.1 رو نصب کنید.
البته بایوس سیستم رو حتما تنظیم کنید در صورتی که هارد ساتا دارین
ممنون بابت راهنمایی ...
ولی میشه بگی کسی که بایوس سیستمش تنظیمات نداره باید چی کار کنه ؟
والا من وقتی میرم تو تنظیمات بایوس . فقط میشه تاریخ و ساعت رو عوض کرد ... و پسورد واسه بایوس گذاشت . همین
اگه میشه در مورد این kernel flag هم یه توضیح بدید . کجا باید بزنیم و اینا ... مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)