outdated client یعنی ورژن بازی شما با ورژن سرور سازگازی نداره و به نوعی قدیمیه.
برای رفع مشکل ورژن 1.2.5 رو نصب کنید و یا آپدیت 1.2.3 به 1.2.5 رو از همین فروم که لینکش موجوده دانلود کنید.
outdated client یعنی ورژن بازی شما با ورژن سرور سازگازی نداره و به نوعی قدیمیه.
برای رفع مشکل ورژن 1.2.5 رو نصب کنید و یا آپدیت 1.2.3 به 1.2.5 رو از همین فروم که لینکش موجوده دانلود کنید.
اها اگه آپدیت نکردی این کارو کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[بـعد از دانـلود ،روی فـایل مـورد نـظر دابـل کـلیک کـنید و مـحل نـصب رو C:\Users\%username%\AppData\Roaming\.minecraft قـرار بـدید]
کی اینجا تا حالا تو سرور سگ داشته؟سگای من تا خودم مردم غیب شدن !کلا بدجوری باگ دارن
داداش شهاب سگ داره اهلی هم هستن اما یه بار مرد اصلا سگاش نرفت
فک کنم خودت باگی شدی
سگام کلا قاط زده بودن نه بچه میدادن نه دنبالم راه میفتادن نه . . . بعدشم که پریدن
کجایییییییییی جوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااد![]()
سگ بچه نمیده
حتما ender man یا دشمنای دیگه کشتنش
دنبالتم میان حتما لگ داشتی
نه.توی خونه نشسته بودن یه بجه هم گرفته بودم لگم هم نداشتم .تازه امروز هم دوتا از تو جنگل پیدا کردم اهلی کردم بازم دنبالم نمیومدن
آقا ما که شانسمون ..... هستشبه منم سگ بدی یا بگید کجا ها هست
راستی این اندر من ها لباسه آدمو میدزدم مزارن تو صندوق ؟چه آدمایه خوبی
راستی پرتال باز کردمانقد کلاس داره
![]()
ما چند تا هم خیلی امروز چیز میز ساختیم اسم ها hoy Shahab asghar Vahid آقای asghar که شهره بازی و دیسکو ساخت ما هم یه کم خیلی کم کمک کردیم
من با کمکم vahid (وحید نگاه کرد) PVT درست کردیم شهاب هم زحمت کشید یه PvT گنده بنویسه با خاکه nether خلاصه خیلی حال داد Pv رو نوشت هنوز T مونده
جوااااااااااد بیا تو هم یه چیزی بساز یا این PVP رو کامک کل یه پلاگین شاپ هم بزار
با تشکر مهران خان هوی![]()
Last edited by mehrankhanhoy; 10-05-2012 at 22:03. دليل: به تو چه دوست دارم Edit کنم
آقا چند تا عکس باحال
1: این شهابه (Shahab) بهش معجون دادم که میشه رو لاوا راه رفت اینم شاد شده بود
2: اینم وحید هستش (Vahid) که زندانیش کردم از زیر تونل کند اومد بیرون![]()
کلا امروز خیلی حال داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)