تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 602 اولاول ... 195965666768697071727379119169569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به اساتید....
    دوستان مدل px 200-II رو قیمت گرفتم از نامداران گفت 199 بعثت سنهایزرم گفت 100!!!!!!!! مگه میشه؟ به نظر شما چیکار کنم؟ البته بعثت گفت ده پونزده روز دیگه بار برامون میاد اگه میخاین یه پول پیشی بدین تا براتون بفرستیم. درضمن مشکلی نداره با پست بفرستن اصفهان؟ یا خودم برم تهران خرید کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به اساتید....
    دوستان مدل px 200-II رو قیمت گرفتم از نامداران گفت 199 بعثت سنهایزرم گفت 100!!!!!!!! مگه میشه؟ به نظر شما چیکار کنم؟ البته بعثت گفت ده پونزده روز دیگه بار برامون میاد اگه میخاین یه پول پیشی بدین تا براتون بفرستیم. درضمن مشکلی نداره با پست بفرستن اصفهان؟ یا خودم برم تهران خرید کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به اساتید....

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به نام خدا/سلام ،شما برای من استاد هستید،و واین گفته دور از واقعیت نیست،حال شما خوبه?
    متاسفانه بنا به دلایلی دیگر امکان خرید از آمازون را ندارم و از لیست بالا فقط مدل های سنهایزر زو میتونم تهیه کنم،که واقعا قیمت های بالایی دارند،از این بابت و به خاطر وقتی که برای تهیه لیست گذاشتید خیلی متاسفم،فقط یک درخواست دیگه از شما دارم،با توجه به شرایط فقط امکان خرید از سایت چاره،رو دارم که تمام مدل های سنهایزر بعلاوه چند مدل akg رو موجود داره،اگر ممکنه یک هدست مناسب داخل یا بیرون گوشی تا ۴۰۰ هزار تومان از این سایت برای من انتخاب کنید،از هدست های این سایت دو مدل akg k518 dj رو چک کردم که فوق العاده بود و مدل sennheiser hd25 orginall که با کمال تعجب زیاد خوشم نیومد ،البته هردو رو با گوشیمs3 چک کردم،من خودم دو مدل akg 518dj و sennheiser px 360bt رو پسندیدم،ولی شما حرف آخر رو باید بزنید،واقعا به خاطر زمانی که میذارید متشکرم.
    البته bose ie2 و چند مدل از audio technica هم هست ،اگر با گشتن در سایت مشکل دارید بگید یه ۱۰ تاشون رو با علم ناقص خودم بهتون بگم که یکیشون رو انتخاب کنید،البته اگر شهرستان نبودم میتونستم از. جاهای دیگه هم خرید کنم ولی چه کنیم.
    در مورد نوع استفاده،برای موزیک هست ،دوست دارم صدای مید رو خوب پخش کنه و یا آلاتی مثل سنتور،بیس متوسط و نه زیاد،یا علی.
    سلام
    خواهش میکنم.
    اشکالی نداره اتفاقا داخل ایران هم هدفونهای خوبی میشه تهیه کرد والبته بیشترشونم با گارانتی عرضه میشن که دلیل بر اورجینال بودن هدفون هست.
    در مورد تست دو هدفونی که عنوان کردین متاسفانه سورس پلیرتون ضعیف بوده برای تست که به این صورت نمیشه رو صدای هدفون قضاوت کرد البته نوع صدا ی هدفون صلیقه ای هست و اکثرا این اتفاقات رخ میده ولی در کل شما در مرحله اول باید بطور جدی انتخاب کنین که چه نوع هدفونی میخواین ؟فول سایز یا داخل گوشی؟و بعد از این مرحله نوبت موضوع بسیار مهم جنس صدای سرد و گرم میرسه که به کدوم نوع علاقه دارین.بعد از این انتخابها میشه یه هدفون خوب که بیشتر از ارزش قیمتیش بیارزه بهتون معرفی کرد که بتونین از خریدتون نهایت استفاده و لذت رو ببرین.
    فعلا با حوصله با توجه به کاربردتون تصمیم نهایی رو بگیرین من در خدمتتون هستم.

5. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ama.lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم.
    اشکالی نداره اتفاقا داخل ایران هم هدفونهای خوبی میشه تهیه کرد والبته بیشترشونم با گارانتی عرضه میشن که دلیل بر اورجینال بودن هدفون هست.
    در مورد تست دو هدفونی که عنوان کردین متاسفانه سورس پلیرتون ضعیف بوده برای تست که به این صورت نمیشه رو صدای هدفون قضاوت کرد البته نوع صدا ی هدفون صلیقه ای هست و اکثرا این اتفاقات رخ میده ولی در کل شما در مرحله اول باید بطور جدی انتخاب کنین که چه نوع هدفونی میخواین ؟فول سایز یا داخل گوشی؟و بعد از این مرحله نوبت موضوع بسیار مهم جنس صدای سرد و گرم میرسه که به کدوم نوع علاقه دارین.بعد از این انتخابها میشه یه هدفون خوب که بیشتر از ارزش قیمتیش بیارزه بهتون معرفی کرد که بتونین از خریدتون نهایت استفاده و لذت رو ببرین.
    فعلا با حوصله با توجه به کاربردتون تصمیم نهایی رو بگیرین من در خدمتتون هستم.
    به نام خدا/سلام،حال شما خوبه? در مورد فول سایز ،فکر میکنم اگر مورد انتخابی شما طوری باشه که با گوشیه من و بدون نیاز به آمپلی فایر تا حد قابل قبولی درایو بشه خیلی خوبه ،اگر نه که همون داخل گوشی هم خوبه،تا حد امکان هم طوری باشه که روی گوش راحت جا بگیره که اگر شد برای ورزش هم استفاده کنم ولی این مورد آخر خیلی مهم نیست،صدای سرد رو هم بیشتر دوست دارم ،بودجه من هم همون حدود ۴۰۰ هزار تومان است،در مورد سنهایزر ie7 وie8 هم یه توضیحی بدید که گوشی من میتونه این موارد رو درایو کنه و چه قدر فرق با مدل های زیر ۴۰۰ هزار تومان داخل گوشی دارن،لطفا مابقی سوال های پست قبل هم پاسخ بدید، در مورد سورس هم فکر نکنم دوست داشته باشم چند دستگاه مختلف داشته باشم،ولی حد اکثرش اینه که از لپ تاپ hp pavilion که اسپیکر خودش هم بیتسه استفاده کنم و یا دو سه ماه دیگه یه پلیر بگیرم که برای اون هم از شما مشاوره میگیرم،خواهش میکنم طوری جواب بدید که از این سرگردانی در بیام و بعد از خوندن پیام شما برم و هدست رو سفارش بدم،خیلی از شما ممنونم بابت این مدت که با جواب های دو پهلوم اذیتتون کردم،یا علی.

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان , من نظرم عوض شد ، تصمیم گرفتم یه هدفون حرفه ای تر بگیرم ... ، الان قصد دارم یه هدفون 300 - 400 یا یه مقدار بیشتر بگیرم ...
    راستش یکی از آشنایان داره میره دبی ، میخوام بش بگم واسم بگیره ...
    استفاده هامم همونطور که قبلاً گفتم : فیلم ، بازی ، موسیقیه
    بعد میخوام که هدفون تمام گوشم رو بگیره
    صدای بیرون داخل نیاد
    هدفون راحتی هم باشه و بشه ساعت ها روی گوش باقی بمونه ...
    زیاد هم برام مهم نیست هدست باشه یا هدفون ، من به میکروفون جدا اعتقاد دارم ...
    ترجیحاً هم میخوام بی سیم باشه ، چون سیم خیلی دست و پا گیر هستش ... ، حالا نمیدونم بی سیماش بهتره یا با سیماش ؟! از نظر کیفیت صدا فرقی ندارن ؟!
    و چون کارت صدام هم آنبرد هست میخوام که هدفونه کارت صدای داخلی داشته باشه ... ، آیا همچین هدفونی وجود داره ؟! آیا بدون گذاشتن کارت صدای جداگانه میتونم از نهایت کیفیت صدای هدفون استفاده کنم ؟!
    بعدش Beats ها چطورن ؟! Beats بهتره یا Sennheiser ؟!
    نظرتون درباره ی HD 598 و PC 333D dolby 7.1 چیه ؟!
    لطفاً راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    Last edited by star Walker; 31-07-2012 at 06:12.

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لطفا یکی این سوال منو جواب بده.من ورژن اصلی آهنگ داخلی یا خارجی با فرمت هایی مثل FLAC ازکجا پیدا کنم.تو سایت ها همه با فرمت mp3 آهنگ ها رو میزارن.خوب وقتی یه هدفون حرفه ای داشته باشی باید با آنگ اصلی گوش کنی والا با mp3 که سرت کلا رفته.مثلا از چه سایت هایی این آهنگ ها رو دانلود کنم
    من خودم معمولا با استفاده از advanced search google سایت های storage رو میگردم.

9. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به نام خدا/سلام،حال شما خوبه? در مورد فول سایز ،فکر میکنم اگر مورد انتخابی شما طوری باشه که با گوشیه من و بدون نیاز به آمپلی فایر تا حد قابل قبولی درایو بشه خیلی خوبه ،اگر نه که همون داخل گوشی هم خوبه،تا حد امکان هم طوری باشه که روی گوش راحت جا بگیره که اگر شد برای ورزش هم استفاده کنم ولی این مورد آخر خیلی مهم نیست،صدای سرد رو هم بیشتر دوست دارم ،بودجه من هم همون حدود ۴۰۰ هزار تومان است،در مورد سنهایزر ie7 وie8 هم یه توضیحی بدید که گوشی من میتونه این موارد رو درایو کنه و چه قدر فرق با مدل های زیر ۴۰۰ هزار تومان داخل گوشی دارن،لطفا مابقی سوال های پست قبل هم پاسخ بدید، در مورد سورس هم فکر نکنم دوست داشته باشم چند دستگاه مختلف داشته باشم،ولی حد اکثرش اینه که از لپ تاپ hp pavilion که اسپیکر خودش هم بیتسه استفاده کنم و یا دو سه ماه دیگه یه پلیر بگیرم که برای اون هم از شما مشاوره میگیرم،خواهش میکنم طوری جواب بدید که از این سرگردانی در بیام و بعد از خوندن پیام شما برم و هدست رو سفارش بدم،خیلی از شما ممنونم بابت این مدت که با جواب های دو پهلوم اذیتتون کردم،یا علی.
    سلام
    بله ممنون .شما خوب هستین؟
    متاسفانه هدفون فول سایز که با پلیرتون بدون امپ درایو بشه پیدا کردنش کمی مشکل هست مگر ایر پد ها (مثل sennheiser px200II) بنابراین میرسیم به داخل گوشی ها.
    در مورد داخل گوشی ها که تقریبا همشون با پلیرهای پرتابل (حتی با گوشی ها ی موبایل) بطور کامل یا در حد قابل قبول درایو میشن و نیازی به امپ نیست بنابراین از این لحاظ مشکلی نیست ولی نکته اصلی که خیلی هم مهم هست نوع صدای هدفون هست که نباید در موردش اشتباه بشه.
    اکثر هدفونهای داخل گوشی موجود در بازار همگی دارای صدای گرم هستن (دلیلش هم برمیگرده به نوع سلیقه اکثریت مصرف کننده و کشش کنونی بازار )که انتخاب هدفون مناسب با صدای سرد رو با توجه به نوع ذائقه ما خیلی مشکل میکنه و از طرفی مشکلی که بوجود میاد ارزش ریالی این نوع هدفونها با توجه به نیاز و کاربرد ما گاهی به چند برابر میرسه که واقعا نیازی به هزینه کردن این مبالغ نیست(یعنی هدفونهایی که بواقع صدای سرد و خوبی دارن گاها قیمتهای بالایی دارن که مختص کارهای حرفه ای طراحی شدن که برای ما که بعنوان سرگرمی میخوایم ازشون استفاده کنیم شاید فرقی با هدفونهای مناسب و ارزون قیمت نداشته باشن و فقط مبالغ اضافی هست که پرداخت خواهیم کرد)
    بنظر من در این مرحله و با توجه به کاربردتون و سورس پلیر مورد نظر تون نیازی به هزینه این مبلغ نیست و شما براحتی با نصف این مبلغ هدفون خوب و مورد علاقتون رو میتونین تهیه کنین و مطمعنا به اندازه همون هدفون 400 هزار تومانی براتون بازده خواهد داشت.بعنوان مثال یکی از هدفونهای خوبی که اگه بتونین پیدا کنین و صدای بسیار خوبی داره sony ex600 هست که بنظر من مثل پرچمدار هدفونهای سونی مدل ex1000 صدای فوق العاده ای داره و برای یک اماتور تشخیص تمایز بین این دو هدفون تقریبا امکان پذیر نیست در صورتی که تفاوت قیمت 3 برابر با هم دارن.این یکی از بهترین پیشنهادات میتونه باشه.و مورد بعدی میتونه هدفون akg k370 که براحتی قابل تهیه هست با گارانتی اواسان عرضه میشه .فعلا در مورد این دو مدل یه تحقیقی انجام بدین اگه مورد پسند واقع نشد مدلهای دیگه موجود در بازار رو استعلام بگیرم خدمتتون عرض میکنم.
    در مورد هدفونهای داخل گوشی سنهایزر که عنوان کردین هر دو مدل صدای گرمی دارن و فکر نکنم با ذائقه شما همخونی داشته باشن هر چند هدفونهای خوش صدایی هستن و البته گرون قیمت. ولی مدل ie7 میتونه از کاندیدهای بعدی باشه بشرطی که نوع صدای این هدفون مورد پسنددتون باشه.

11. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام به اساتید....
    بنده در پست های قبل هم راجع به بعثت حرف زدم.به نظر من کاملا تایید میشن با توجه به خرید قبلی که ازشون داشتم بعدشم نمایندگی اصلی که تو سایت خود سنهایزر ذکر شدند بعثت هست.در ضمن اون زمانی که اینها تو کار سنهایزر بودند کمتر کسی اسمش رو شنیده بود نه مثل الان که داره جا میوفته ودر اون زمان هم خبری از جنس های قلابی یا به قول خودشون -های کپی- نبود تو بازار.حتی یادمه بار اول که ie8 دیدم اونجا بود با قیمت وحشتناکه 400 تومن که دود از کلم بلند شد..هر چند الان 800 تومن شده !.حالا اینکه حضوری یا پستی خرید کنید رو نمیدونم ولی اینو میدونم که هدفون فقط بخش کوچیکی از کارشون هست و تخصصی به امور استودیو ها و ضبط صدا فعالیت دارن. در مورد خودم هم عرض کنم رفتم برای خرید به پایتخت و به صورت اتفاقی یک creative ep630 اصلی گارانتی شاب خریدم و عجیب از انتخابم خوشحال شدم...کیفیت و بیس ها بسیار بسیار دوست داشتنی هست و اونقدر قوی هست که میدونم بالاترش رو گوشهام نمی تونن تشخیص بدن ! کاملا برای من مناسب هستند.خیلی ممنون از اینکه اسم هدفون در اینجا برده شد و من اشنا شدم باهاش.فقط هواستون باشه که هم قلابیش هست که اصلا گارانتی نداره هم با گارانتی اواژنگ قلابی.اینجایی که من ازش خریدم ep830 قلابی و بدون گارانتی هم داشت که توی یه بسته ی مقوایی بود . قیمت هایی هم که جدیدا دارم رو هم میگم به دردتون خورد شاید..راستی من نمیدونستم نمایندگی اصلیش سر کوچمونه !! این همه راه الکی تا پایتخت رفتم در حالی که شعبه فروش گارانتی شاب در چیذر هستش که مغازه ی خیلی بزرگ هست و کلی جنس های مختلف داره!! از پایتخت خریدم 30 تومن نمیدونم چیذر چند میده حالا! ولی واقعا نسبت به قیمتش میارزه.
    klipsch s3 80 T
    panasonic hje350 39T
    klipsch s5i 140T
    audio technica ckm55 100T
    مخلص همتون هم هستم رفقای گل

13. این کاربر از seido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان یه نکته ای که به نظرم اومده به چشم یه خریدار اماتور رو خدمتتون عرض کنم
    گفتم که یه ep630 creative تازگی خریدم و قبلش هم یه senheisser hd 485 داشتم. میدونم که هر کدوم اصلا ربطی بهم ندارند و مقایسه مسخره ای خواهد بود ولی اگر فقط قصدتون با موبایل یا پلیر اهنگ گوش کردنه باید بگم که هدفونهای بزرگ رو گوشی اصلا بدرد اینکار نمیخورن.من الان هر دورو به گوشی که میزنم صدای کوچیکه بسیار دلنشین تر از بزرگه هستش..بعد هم نمیشه باه بزرگ ها راحت دراز کشید و خوابید و اهنگ گوش کرد واز همه مهمتر اصلا صداشون درست حسابی در نمیاد .من الان این سنهایزر رو به ضبط خونمون هم که وصل میکنم یا باید انقدر صدای ضبط رو بالا ببرم تا یه چیزی بشنوم ( به همون اندازه هم نویز اضافه میشه متاسفانه ) یا اینکه باز هم اون صدایی که باید رو در نمیاره .تازه سیستم خونمون در رده ی های فای جا داره از این معمولیا بود دیگه خدا میدونه چی میشد.حتی تا مدتها فکر میکردم توان این هدفون در همین حد هست تا اینکه یه بار یه اتفاقی افتاد و من داشتم باهاش فیلم میدیدم و تقریبا داشت خوابم میبرد از صدای کم !! یه لحظه یه صدای انفجار اومد توی فیلم که چون صدای قوی ای داشت هدفون به شدت خوب صدا داد ...باورتون نمیشه انگار تا حالا قطع بوده و یهو روشن شده ...باورم نمیشد این هدفون این طور صدا بده و حتی یادمه از رو گوشم برش داشتم ببینم خونمون بود منفجر شد یا ماشین تو فیلم ! برای همین فهمیدم ایراد کار اینه که دستگاهی که بتونم این هد فون رو درایو کنم ندارم...رفتم یه های فای فروشی نرسیده به سید خندادن توی سهروردی و ازش راهنمایی خواستم.صاحب مغازه که خیلی محترم و خوش اخلاق هست بهم گفت برای استفاده توی خونه بهترین کار استفاده از یه pre amp اون هم از نوع لامپ هست.که ارزونترین مدل با مارک vincent حدودا 800 تومن قیمت داشت وعجب رخی ای هم داشت انصافا !!! خلاصه اینو میخوام بگم که هدفون بزرگ رو گوشی خریدن تازه اول راه هست و بعدش باید دنبال یه امپ هم بگردین براش.
    از دوستان هم خواهش دارم به این بهانه اگر امپی برای استفاده ی خونگی میشناسن معرفی کنن .
    ممنون از همگی

15. 2 کاربر از seido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •