به نام خدا/سلام ،شما برای من استاد هستید،و واین گفته دور از واقعیت نیست،حال شما خوبه?
متاسفانه بنا به دلایلی دیگر امکان خرید از آمازون را ندارم و از لیست بالا فقط مدل های سنهایزر زو میتونم تهیه کنم،که واقعا قیمت های بالایی دارند،از این بابت و به خاطر وقتی که برای تهیه لیست گذاشتید خیلی متاسفم،فقط یک درخواست دیگه از شما دارم،با توجه به شرایط فقط امکان خرید از سایت چاره،رو دارم که تمام مدل های سنهایزر بعلاوه چند مدل akg رو موجود داره،اگر ممکنه یک هدست مناسب داخل یا بیرون گوشی تا ۴۰۰ هزار تومان از این سایت برای من انتخاب کنید،از هدست های این سایت دو مدل akg k518 dj رو چک کردم که فوق العاده بود و مدل sennheiser hd25 orginall که با کمال تعجب زیاد خوشم نیومد ،البته هردو رو با گوشیمs3 چک کردم،من خودم دو مدل akg 518dj و sennheiser px 360bt رو پسندیدم،ولی شما حرف آخر رو باید بزنید،واقعا به خاطر زمانی که میذارید متشکرم.
البته bose ie2 و چند مدل از audio technica هم هست ،اگر با گشتن در سایت مشکل دارید بگید یه ۱۰ تاشون رو با علم ناقص خودم بهتون بگم که یکیشون رو انتخاب کنید،البته اگر شهرستان نبودم میتونستم از. جاهای دیگه هم خرید کنم ولی چه کنیم.
در مورد نوع استفاده،برای موزیک هست ،دوست دارم صدای مید رو خوب پخش کنه و یا آلاتی مثل سنتور،بیس متوسط و نه زیاد،یا علی.