سلام.
اگر 14.5 میلیون تومان میخوای هزینه کنی
قطعا پژو 405 با موتور TU5 مدل 90 میتونی بخری که هم از پراید و هم از تیپ 2 بسیار بهتر هست.
405 با موتور TU5 خودروی بهینه با شتاب و قدرت مناسب و مصرف سوخت مطلوب نسبت به دو گزینه ای که گفتین برتر هست.
سلام.
اگر 14.5 میلیون تومان میخوای هزینه کنی
قطعا پژو 405 با موتور TU5 مدل 90 میتونی بخری که هم از پراید و هم از تیپ 2 بسیار بهتر هست.
405 با موتور TU5 خودروی بهینه با شتاب و قدرت مناسب و مصرف سوخت مطلوب نسبت به دو گزینه ای که گفتین برتر هست.
سلام بچهها، به نظرتون سمند lx مدل 85 ارزش 11 میلیون داره؟ دست خانواده بوده و تقریباً تمیزه با 100 هزار تا کارکرد
راستی موتور lx میدونید اون موقع ها چه مدلی بوده؟
سلام.
فنی سالم باشه و بدون تصادف و رنگ شدگی بله ارزش داره.
موتورش از نوع XU7 هست 4 سیلندر 1800 CC
مگر نمیگن 405 همیشه پر از اشکل بوده. حالا این مدل چه تفاوتی کرده واقعا؟
یا مثب پراید هر دفعه دارن بدنه رو تغییر مردن اسمش و مزارن مدل جدید ؟
هر خودرویی اشکالاتی داره که به مرور زمان حلش میکنن.
منظور شما از اشکالات در 405 چی هست؟ اشکالات فنی؟ طراحی ؟ تجهیزاتی؟
این مدلی که خدمت شما معرفی کردم اتاق و سایر تجهیزات همون 405 هست اما موتورش از نوع TU5 هست همون موتوری که روی 206 تیپ 5 نصب میشد.
موتور TU5 :
4 سیلندر با 16 سوپاپ
1600 CC
قدرت 110 اسب بخار
موتوری کم مصرف با قدرت و شتاب مناسب تر از موتور XU7 قدیمی که روی 405 سمند و پارس نصب میشه.
این موتور از سال 89 روی 405 GLX نصب شد و از سال 90 تا به امروز بر روی 405 SLX نصب مبشه
عملکرد بسیار خوبی داشته و تا الان هیچ کسی نبوده که از 405 با این موتور ناراضی بوده باشه.
پارس با موتور TU5 تولید میشه.
به هر حال با توجه به بودجه شما این خودرو منتخب هست.
با 14.5 میلیون تومان میتونید به تندر 90 E2 مدل 87 هم فکر کنید که تندر هم ماشین بسیار خوبی تو این رنج هست.
405 جدید رو باید باهاش رانندگی کنم و بیشتر تحقیق کنم تا بتونم بیشتر نظر بدم پس فعلا نظری ندارم.
تندر هم ماشین خوبیه اما واسه خانوما مناسب نیست. رانندگی باهاش واسشون سخته. ضمن اینکه با این قیمت خیلی سخت تمیزش گیر میاد.
در مورد ریو چه نظری دارید؟
اگر شرایط برای خرید 405 با موتور TU5 و تندر 90 فراهم نشه قطعا انتخاب با ریو خواهد بود.
ریو رو راحت تر میتونید پیدا کنید و از عملکردش هم که اطلاع دارین. در کل ماشین مناسبی هست خیلی بهتر از پراید
wow
باورم نمیشه.
در مورد تیبا 1 سرچ کردم.
چقدر ملت (ملت منظور کسانی هستن که با دلیل و منطق نظر میدن نه از روی احساس و سلیقه) ازش راضی هستن.
داره کم کم ازش خوشم میاد.
بعضی جاها بهتر از 206 هم میدونستنش. (که البته این مقایشه خیلی سخته)
اما از لحاظ موتور که مشخصات بالاتری نسبت به 206 داره (ظاهرا)
الان صفرش چنده دوستان؟
تیبا sxصفر حدود 14300
همون پرایده دیگه فضای کم داخل اتاق و قدرت کم موتور(به نسبت قوی تر ازپراید) .ازپرایدم همه راضی بودن وهستن ولی....
Last edited by mehdi-2009; 14-08-2012 at 14:07.
سلام.دوستان خواهشا سریع جواب بدید چون مورد فروش فوری هست.سمند سریر سفارشی مدل 84موتور زانتیا16سوپاپ و...بدون رنگ به گفته مالک وفنی سالم قیمت14800.خوبه بخرم.یکم مشکوک نیست من هنوز پیش کارشناس نبردم اما ظاهری که طوری نبو.سال84این ماشین چند بوده.ارزون نمیده.به طور کلی ماشین خوبی هست یا فقط اسمش سفارشی هست.فقط ممنون میشم زودجواب بدید.یاعلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)