تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 421 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوستان کسی بهت بعد حموم می گه عافیت باشه در جواب باید بگیم سلامت باشید درسته؟!

2. 2 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستان کسی بهت بعد حموم می گه عافیت باشه در جواب باید بگیم سلامت باشید درسته؟!
    بله درسته

4. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

یه سوال!

من زیاد شوخم و با بچه ها زیادی بگو بخند دارم! اصن کسیو میبینم نمیتونم نخندم و شوخی نکنم

سعیمو میکنم سبک نشم ولی انگار بعضیا اینطوری برداشت میکنن
    وسوء استفاده میکنن

بنظرتون چه طوری باید برخورد کنم باهاشون

یه بار به یکیشون توپیدم الان حرف نمیزنه باهام!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

یه سوال!

من زیاد شوخم و با بچه ها زیادی بگو بخند دارم! اصن کسیو میبینم نمیتونم نخندم و شوخی نکنم

وسوء استفاده میکنن

نه دوست عزیز
    به نظر خودم شوخ طبعی هم یه حدی داره.بعضی ها برداشت بد می کنند مثل اینکه فک می کنند که شما حرف اونا رو منباب ریشخند می گیری.به نظرم قبل از شوخ طبع شدن بهتره اول با خصوصیات اخلاقیشون آشنا بشی بعد اگه دیدی شوخ طبع هستن تو هم همینطور باش...
    در کل به یه انسان سنگین و با وقار بیشتر از یه انسان شوخ طبع در ابتدای برخورد بها می دن...
    البته نظر شخصی خودم بود گفتم
    ----------------------------
    حالا من یه سوال دیگه دارم:
    وقتی می خوایم به طرف کسی چیزی رو پرت کنیم (البته خودم کلا با پرت کردن چیزی طرف کسی موافق نیستم و نوعی بی ادبی می دونم ولی خوب بعضی موقع آدم مجبوره!)که برداره به نظرتون چی باید گفت؟ می گن پیش آمد (البته دقیقا نمی دونم ولی فک کنم شبیه همین کلمست) یا بگیم خیلی معذرت می خوام خدمت شما!
    ممنونم
    Last edited by a6543210; 26-04-2013 at 11:54.

7. 3 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

من وقتی با خانم ها صحبت میکنم اصلا و ابدا نمیتونم تو چشماشون نگاه کنم . راه حل چیه ؟
    این مشکل عجیبه منه هنوزم! البته دیگه کمتر شه
    سعی می کنم تا حدودی به صورتش نگاه کنم.البته هر چند لحظه من باب اینکه به حرفتون دارم توجه می کنم نگاه می کنم! و بیشتر مواقع به زمین می نگریم!!! (نه که خودمون یکم چشم رنگی هستیم اونام بیشتر به چشامون می نگرن تا من به اون.واسه همین یکم خجالتی می شیمو و زمینو رصد می کنیم!!!)

9. 3 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یه سوال!

وسوء استفاده میکنن

داشتن جاذبه و دافعه متناسب واقعا چیزیه که باعث میشه بتونیم در کل زندگی موفق باشیم

خیلی بد اخلاقی ها و بد رفتاری ها از این ناشی میشه ما دقیقا نمی دونیم کجا باید بخندیم و کجا جدی باشیم و اصلا چقدر بخندیم و جدی باشیم
    یکی از شاخصه های ارتباط درست برقرار کردن با دیگران خنده و شوخی است. جایی که اینها نباشه همه میگن خشک و بی روح
    از طرف دیگه جدیت و محکم صحبت کردن هم واقعا یک امر حیاتیه. یهو وسط یک امر مهم یکی شوخی کنه، دیگران رسما دیگه طرف رو .... حساب میکنن

به نظرم شما باید اول شخص رو محک بزنی. بعد محیطی که درونش هستید
    ساعات و روزهای اول باید سعی کنی حداقل خنده و از اون طرف حداقل جدیت رو داشته باشی. یه طورایی حداقل ارتباط غیر ضروری (سلام ... چطوری؟ ... چه خبر؟ ... خداحافظ)
    بعداز مدتی کم کم هر دوی شما همدیگر رو میشناسید. بر اساس ظرفیت طرف باهاش شوخی کن. جایی هم که دیدی وقت شوخی نیست، تا حد امکان جدی باش
    حتی میفهمی از چه نوع شوخی خوشش میاد و با چه نوع مشکل داره

البته شاید یه وقتها محیطهایی مثل محیط رسمی و کاری باعث بشه شوخ ترین آدمها هم جدی بشن و کسی که شوخی کنه رو به چشم دیگه ببین. پس شما باید محیط رو هم در نظر بگیری

در نهایت هم باید در نظر داشته باشی که تقریبا محاله ما بتونیم با همه کسانی که در طی روز و هفته و ماه باهاشون سر و کار داریم، رابطه نزدیک و صمیمی داشته باشیم.......

11. 10 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان اگر کسی رو خیلی دست بالا بگیرید و کلی عزت و احترام و ... بعد طرف با یه کاری یا حرفی ثابت کنه که اونقدرها هم براش مهم نیستی! شما باشید چه میکنید؟مثل سابق رفتار خودتون رو ادامه میدید؟ یا میشید مثل خوده اون طرف؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

نه دوست عزیز
    به نظر خودم شوخ طبعی هم یه حدی داره.بعضی ها برداشت بد می کنند مثل اینکه فک می کنند که شما حرف اونا رو منباب ریشخند می گیری.به نظرم قبل از شوخ طبع شدن بهتره اول با خصوصیات اخلاقیشون آشنا بشی بعد اگه دیدی شوخ طبع هستن تو هم همینطور باش...
    در کل به یه انسان سنگین و با وقار بیشتر از یه انسان شوخ طبع در ابتدای برخورد بها می دن...
    البته نظر شخصی خودم بود گفتم
    ----------------------------
    حالا من یه سوال دیگه دارم:
    وقتی می خوایم به طرف کسی چیزی رو پرت کنیم (البته خودم کلا با پرت کردن چیزی طرف کسی موافق نیستم و نوعی بی ادبی می دونم ولی خوب بعضی موقع آدم مجبوره!)که برداره به نظرتون چی باید گفت؟ می گن پیش آمد (البته دقیقا نمی دونم ولی فک کنم شبیه همین
    کلمست) یا بگیم خیلی معذرت می خوام خدمت شما!
    ممنونم
    اصولا قبل از اینکه چیزی رو پرت کنی باید عذرخواهی کنی...وقتی پرت کردی وطرف ناراحت شده که عذرخواهی فایده نداره...مثلا قبلش بایه حالت رو در واسی باید بگی ببخشید پرت میکنم.جسارت نباشه...بعد طرف میگه نه مسئله ای نیست بعد پرت میکنی باز میگی ببخشید

دوستان اگر کسی رو خیلی دست بالا بگیرید و کلی عزت و احترام و ... بعد طرف با یه کاری یا حرفی ثابت کنه که اونقدرها هم براش مهم نیستی! شما باشید چه میکنید؟مثل سابق رفتار خودتون رو ادامه میدید؟ یا میشید مثل خوده اون طرف؟
    نه اصلا...از قدیم گفتند برای کسی بمیر که برات تب کنه...من اگر ببینم اینجوریه کلا ارتباطمو باهاش خیلی خیلی کم میکنم.ولی وقتی ببینمش احترام میذارم.تحویل میگیرم مثل غریبه ها

14. 6 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

به نظرم هر کسی برای روابط اجتماعی خودش باید چارچوبها و قوانینی وضع کنه...در بعضی مواقع کلی و بر خی مواقع هم جزئی

من اعتقاد دارم به هر کس تا اندازه ای باید عزت و احترام گذاشت...احترام بیش از حد باعث خودخواهی طرف مقابل میشه و این وسط ما مقصریم...
    تو همه این موارد اگر قبل از اینکه رابطه جدیدی رو شروع کنید باید قوانینی که برای خودتون وضع کردید رو دوباره مرور کنید...مثلا من به شخصه به این موضوع اعتقاد دارم که نباید در جلسات اولیه مثلا تا 1 ماه با طرف مقابل هیچگونه شوخی انجام بدم....من نباید از رسومات خانوادگیشون ازش سئوال کنم....من نباید اسم اعضای خانوادشو بپرسم..اینها نکاتی هست که فکر میکنم هر کسی باید رعایت کنه...

در مورد موضوع مورد بحث شما بهتره اصلاحاتی در این رابطه بوجود بیارید...باید کاری کنید که پاشو از گلیم خودش درازتر نکنه...وگرنه این بی احترامی ها و بی ارزشی ها ادامه خواهد داشت مطمئنا...

16. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

نه اصلا...از قدیم گفتند برای کسی بمیر که برات تب کنه...من اگر ببینم اینجوریه کلا ارتباطمو باهاش خیلی خیلی کم میکنم.ولی وقتی ببینمش احترام میذارم.تحویل میگیرم مثل غریبه ها
    فرمایش شما متین من خودم هم همین رویه رو در پیش میگیرم اما گاهی وقتا نمیشه! یعنی اون شخص اینقدر برات مهمه و ارزش داره که...از طرفی این شبهه پیش میاد که اونکار یا اون حرف شاید از نظر اون شخص به معنای کم ارزش گذاری نبوده باشه و برداشت من ناصحیح...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •