تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 122 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

!ولی این ایده ی خوبی بود که همش فیلم باشه بشینیم ببینیم، میشه مثل بازی های دیوید کیج
    خودت در حال تضاد با خودتي(ميخوام بازي كنم نه اينكه فيلم ببينم)
    ديويد كيج فقط سبك دكمه زني مي سازه.......و غناي گيم پليش اصلا با يك بازي مثه re كه مفاهيم گيم پلي و تعمالش در بيشترين حد با گيمر هست قابل مقايسه نيست

در نتيجه اگه ميخوام فيلم ببينم ميرم فيلم ميببينم ديگه .....چرا يه فيلم مبتني بر دكمه زني ببينم؟(البته با خود بازيهاي كيج كاري ندارم چون جالب و خوب كار ميشن و سطح خوبي دارن ولي اينكه همچين ip به اين سبك كه فقط خود كيج ازشون استفاهده مي كنه و فقط بين طرفداراي خود كيج مناسب تبديل كني اصل جالب و مناسب براي اينده بازي نيس........به نظرم البته)

.
    Last edited by halflife g; 04-10-2012 at 18:50.

2. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

آقا من یه جا گیر کردم فکر کنم باگ باشه !!
      محتوای مخفی: اسپویل 
    تو سناریوی لئون اونجایی که یه نوار ویدئویی واسه تولد ada ! رو میبینن، یه در هست که یه شماره روشه و قفله، نمیشه بازش کرد همه جارو هم گشتم ولی هیچ چیزی نیست که بشه بهش دست زد و کاری کرد، اینجا باید چکار کنم

کسی میتونه کمک کنه؟ ممنون
    یکی جواب منو هم بده! ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

یکی جواب منو هم بده! ممنون
    مگه حامد صفحه قبل جوابتو نداد ؟

محتوای مخفی: ! 
    همونجا سمت چپ تلویزیون یکم بیای عقب دستگاهشو پیدا می کنی .

5. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خودت در حال تضاد با خودتي(ميخوام بازي كنم نه اينكه فيلم ببينم)
    ديويد كيج فقط سبك دكمه زني مي سازه.......و غناي گيم پليش اصلا با يك بازي مثه re كه مفاهيم گيم پلي و تعمالش در بيشترين حد با گيمر هست قابل مقايسه نيست

در نتيجه اگه ميخوام فيلم ببينم ميرم فيلم ميببينم ديگه .....چرا يه فيلم مبتني بر دكمه زني ببينم؟(البته با خود بازيهاي كيج كاري ندارم چون جالب و خوب كار ميشن و سطح خوبي دارن ولي اينكه همچين ip به اين سبك كه فقط خود كيج ازشون استفاهده مي كنه و فقط بين طرفداراي خود كيج مناسب تبديل كني اصل جالب و مناسب براي اينده بازي نيس........به نظرم البته)

.
    نه من منظورم از فیلم همون کات سین خودمونه ، کلا منظورم بازی های کیج بود .
    نگفتم شماره 7 اینجوری باشه، اینا که انواع سبک ها رو امتحان کردن روی این بازی، خب یه بارم توی یه شماره فرعی سبک دیوید کیج رو برن، به نظر من که جواب میده !

7. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کسایی که سناریو لیان رو تموم نکردن نخونن!
    .
    .
    .
    نخون برادر من، با تو ام

محتوای مخفی: جواب 
    نه در ادامه معلوم میشه که نمرده، کلا یه بو هایی میاد از ماجرا، داستانش خوبه خداییش، الآن منتظرم فرصت بشه برم قسمت کریس رو بازی کنم ببینم اونجا چی میشه؟ فکر کنم قسمت های مبهم داستان تا حدودی توی اون سناریو روشن بشه.
    من هنوز بازی نکردم اما خوندمش

9. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حامد میشه این قضیه ی RE4 و درجه سنی رو منبعشو بدی؟
    امروز داشتم Wiki این RE4 رو میدیدم ، فکر کنم منظورت همون چیزی که بهش میگفتن Hook man باشه. چون خوده میکامی گفت Don't pee your pants! !
    بعد چیزه جالبی که دیدم این بود که اولین ورژن رو داده بودن دسته کامیا!(RE4) یعنی همون اولی رو که داشتن میساختن رو کامیا داشت کارگردانی میکرد ( یعنی رابطه ی بینه میکامی و کامیا منو کشته اصلا همدیگرو ول نمیکنن! ) بعد بازی هم مثله اینکه خیلی تخیلی میخواسته بشه ، جالبه خوده کامیا کنسلش کرد و جالب تر از اون اینکه از تویه همون RE4 ای که داشت میساخت Devil May Cry بیرون اومد!!!!!!! اصلا این 2 نفر واقعا آدم رو دیوانه میکنند! فکر کن بازی رو کنسل کرده همینجوری الکی الکی از توش DMC یکی از بهترین H&S ها رو درآورده. بعد الان یک بازی کنسل میشه یا 9 سال روش کار میشه یک بازیه آشغال یا یک چیزه معمولی در میاد!
    اره شایان میشه اما در جریانی خود این داستان نتم هنوز درست نشده باید برم مخابرات که اونم موند شنبه
    این موضوع برا الان نیست برا موقعی هستش که اویل 5 رونمایی شدش و فهمیدیم که میکامی رفته و رو بازی تاثیری نداره من خبررسانی ها و اینارو دنبال می کردم
    از نارضایتی میکامی از همون اویل 4 مطلب بود و مثل این که اینا تو همون اویل 4 بعد و حواشی اویل 5 من به این قضایا پی بردم و نکته اساسی تغییر روند ساخت بازی رو تو یه مجله خوندم که بعدش هم تو همین فروم ها ملت در موردش صحبت می کردن که باعث شد من این اطاعات از اون موقع درباره این موضوع تو ذهنم بمونه و جم اوری بشه

اما اون مبحث کامیا هم جالبه این کامیا خیلی بچه خوبیه ، اصلا تو ذهنش شخصیت های DMC رو پرورش میداده
    در واقع این دو ادم خودشون دیوانن که باعث میشن ادم دیوانه بشه : دی

من هنوز بازی نکردم اما خوندمش
    شما کلا وقتی بازی کردی بیا این تاپیک چون این طور پیش بری قبل بازی همه جاشو حفظ میکنی
    Last edited by Layken; 05-10-2012 at 00:27.

11. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

اره شایان میشه اما در جریانی خود این داستان نتم هنوز درست نشده باید برم مخابرات که اونم موند شنبه
    این موضوع برا الان نیست برا موقعی هستش که اویل 5 رونمایی شدش و فهمیدیم که میکامی رفته و رو بازی تاثیری نداره من خبررسانی ها و اینارو دنبال می کردم
    از نارضایتی میکامی از همون اویل 4 مطلب بود و مثل این که اینا تو همون اویل 4 بعد و حواشی اویل 5 من به این قضایا پی بردم و نکته اساسی تغییر روند ساخت بازی رو تو یه مجله خوندم که بعدش هم تو همین فروم ها ملت در موردش صحبت می کردن که باعث شد من این اطاعات از اون موقع درباره این موضوع تو ذهنم بمونه و جم اوری بشه

اما اون مبحث کامیا هم جالبه این کامیا خیلی بچه خوبیه ، اصلا تو ذهنش شخصیت های DMC رو پرورش میداده
    در واقع این دو ادم خودشون دیوانن که باعث میشن ادم دیوانه بشه : دی
    ناقلا! من که فکر نمیکنم تاثیره درجه سنی! رویه همچین چیزی اینقدر تاثیر داشته باشه. یک سری بازی هایه دیگه هم مثله Gears و ... تویه آلمان استرالیا ممنوع میشن.یک چیز دیگه هم هست اینکه کلا بالاترین درجه سنی تو ESRB فقط 18 سال هست. و نمیدونم چجوری آخه ترسناکیه یک بازی میتونه رویه درجه سنی تاثیر بگزاره ! ( شخصا ندیدم همچین چیزی بنویسن )
    یک سواله دیگه که ذهنمو مشغول کرده اینکه RE4 خیلی فروش خوبی داشت حدود 7 یا 8 میلیون نسخه فروخت من نمیدونم چرا روند بازی عوض شد!
    جالب اینجاست Kamya کارگردانیه نسخه ی 2 رو داشته که خیلی ها میگن بهترین RE هست و Game Design نسخه ی Zero و همچین System Planner نسخه ی اول هم بوده!

13. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سناریو جیک ، یک سناریو حاج قلی خانی هستش
    همینطوری خودمونی ساخته شده برا دلخوشی و طولانی کردن بازی

تا این جاش که به خیر گذشته خدا اخر عاقبتشو به خیر کنه : دی

15. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض Resident Evil 6 رکورد فروش تاریخ کپکام را شکست

به گزارش “سیلیکونرا” تا کنون ۴٫۵ میلیون نسخه از بازی RE6 در سرتاسر دنیا به فروش رسیده است که این آمار برای کپکام یک رکورد محسوب می‌شود چرا که چنین ارقامی در اولین مرحله و گام فروش یک بازی بی‌سابقه بوده است. البته این آمار و ارقام با همکاری خرده فروشان به‌دست آمده است لذا پیش‌بینی کپکام تا پایان سه ماهه‌ی اول ۲۰۱۳ فروشی معادل ۷ میلیون نسخه خواهد بود که با این خیل عظیم خریداران هیچ بعید به نظر نمی‌رسد. .

17. 2 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

Resident_Evil_6_USA_PS3-HR

سه ساعت پیبش امد ببخشید سرکارم وقت نکردم

انگار تایید شده چون شبکه بش گیر نداده تا حالا
    Last edited by italodance; 06-10-2012 at 11:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •