پيشنهاد مي كنم بازي infinlity blade2 ( فكر كنم املا شو غلط نوشتم) و بتمن
ب رنامه tapatalk و ف ي س ب و ك
Sent from my iPad using Tapatalk HD
پيشنهاد مي كنم بازي infinlity blade2 ( فكر كنم املا شو غلط نوشتم) و بتمن
ب رنامه tapatalk و ف ي س ب و ك
hojat جان آره دقیقا infinity blade 2 واقعا قشنگه و بازی های دیگه مثل Garage Band (تقریبا برنامست) یا Asphalt 7 و Modern Combat 3 و شاید این بازی هارو بدونید = cut the rope--angry birds--plants vs zombies
ای او اس اقیانوس بازی ها و برنامه هاست که باید همرو دانلود و امتحان کنید!!! چیزای بهترم پیدا می کنید!
ولی تا جلبریک نکنید نمی تونید اینارو داشته باشید!!!
برای جلبریک به سایت appleapps.ir برین و به قسمت اموزشش یه سر بزنید!!
Last edited by Mool Tee; 19-08-2012 at 20:09.
دوستان به نظرتون همه این نقدها و معادلات 2-3 صفحه قبل با وجود nexus 7 به هم نمیریزه؟
نه این دو محصول قابل مقایسه نیستند و تمام اشکالاتی که به سایر تبلت های اندرویدی وارد بود به Nexus 7 هم وارده، قیمت 199 دلاریشه که به خریدش توجیه بیشتر داده وگرنه وضعیت یکسانه.
برنامه ای که برای صفحه نهایتا 4.3 ساخته شده باشه چه روی صفحه 7 یا 10 اینچی کیفیتش پایین میاد پس این مشکل هنوز حل نشده!! در مورد قیمت هم که Stream جان توضیح دادن!![]()
1755 هست ! من خودم به همین قیمت خریدم!!
تا حدود بسياري بله اما الان ديگه نسخه آندروييد خيلي خيلي با سخت افزار هماهنگ تر شدهنه این دو محصول قابل مقایسه نیستند و تمام اشکالاتی که به سایر تبلت های اندرویدی وارد بود به Nexus 7 هم وارده، قیمت 199 دلاریشه که به خریدش توجیه بیشتر داده وگرنه وضعیت یکسانه.
من منظورم رقابت با new ipad نبود. من منظورم اينه حالا كه خود گوگل رسما وارد شده كه احتمالا ساپورت نرم افزاري براي تبلت هم به شدت بيشتر ميشه و خوب ميتونه پا بگيره
يعني نكسوس 7 براي گوگل ميتونه موفق تر از ipad 1 براي اپل باشه و نهايتا مثل بازار گوشي تا 2-3 نسخه آينده بازم مثل بازار گوشي ها جايگاه اپل را بگيره.
من فكر ميكنم حرف اصلي را تو اين قسمت رزولوشن تصوير ميزنه تا اندازه فيزيكي صفحه نمايش. كه خب الان اكثر گوشي هاي اندروييدي صفحه نمايش hd دارنبرنامه ای که برای صفحه نهایتا 4.3 ساخته شده باشه چه روی صفحه 7 یا 10 اینچی کیفیتش پایین میاد پس این مشکل هنوز حل نشده!!
Last edited by silent-assassin; 21-08-2012 at 08:41.
سلام به همگی نمیدونم دوستان دیگه هم این مشکل واسشون پیش اومده یا نه !! مدتیه تو جابجایی درمنوها یا تو ستینگ، ایپدم دچار لگ شده و این منو داره اذیت میکنه . قبل از ایکنه جیلبریک کنم اینجور نبود! نمیدونم به جیلبرک ربط داره یا نه! کسی هست این مشکل واسش پیش اومده باشه؟
لزوما نه. زمانی ساپورت نرم افزاری قوی میشه که بازار قوی برای این محصولات وجود داشته باشه. الان بازار محصولات اندروید قوی نیست و نمی صرفه دولوپرها وقت و سرمایه شون رو صرف توسعه برای این تبلت ها بکنند.
بازار تبلت بسیار متفاوت از بازار موبایله و نمیشه تعمیم داد، پلیر قوی دیگه ای هم داره وارد میشه (مایکروسافت)، تنها چیزی که میشه درباره چند سال آینده گفت اینه که تنها محصولی که امنیت در بازار داره آیپده.
حرف اصلی رو فضای قابل دسترسی برای برنامه ها می زنه که به سایز ربط داره و نه رزولوشن. یک صفحه 7 اینچی نصف صفحه 10 اینچی است و رزولوشن هر چقدر بالا بره، محدودیت قرار دادن مطالب در صفحه طوری که قابل خوندن/ارتباط با صفحه های خازنی باشه وجود داره.من فكر ميكنم حرف اصلي را تو اين قسمت رزولوشن تصوير ميزنه تا اندازه فيزيكي صفحه نمايش. كه خب الان اكثر گوشي هاي اندروييدي صفحه نمايش hd دارن
آیپد من (جیلبریک نشده) هیچ لگی نداره، احتمالا مود ها و توییک هایی که نصب کردید بهینه نبودن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)