تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 110 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1100

نام تاپيک: [ آموزش ] نحوه ی اتصال PS3 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

البته موقع خرید مونیتور به علت افزایش ناگهاین قیمت ها و کم شدن جنس تو بازار خیلی قدرت انتخاب نداشتم، حتی 2261 هم پیدا نکردم، به هر حال چون کنسول رو روی LCD TV استفاده میکنم بیشتر خیلی برام مهم نبود این موضوع.

یه سوال دیگه
    ایکس باکس نمیتونه 1080 رو 60 هرتز پخش کنه ؟
    خیلی جاها گفته شده بود از تنظیمات دستگاه رو روی PAL-60 بزاریم این مشکل رفع میشه، این کار رو هم کردم، اما بازم برای 1920x1080 میگه نمایشگر باید 50 هرتز پشتیبانی کنه . . .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی چی که ساپورت نمی کنه یعنی حتی گزینه رو هم نمیده؟ البته من تا حالا دستگاه رو بهنمایشگری که رزولیشن فول اچ-دی ساپورت کنه وصل نکردم ولی این گزینه رو برای مانیتور LCD نوزده اینچ وایدم میاره ولی وقتی روش میذارم اینچ از دست میده... حالا مشکل شما کدومه گزینه رو بهتون نمیده یا وقتی می ذاری روی رزولیشن نهایی مشکلی ایجاد میکنه؟

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من دستگاه رو روی PAL-60 تنظیم کردم که فرقی نکرد

به هر حال

به مونیتور که وصل میکنم میتونم رزولیشن انتخاب کنم
    روی فول اچ دی 1920x1080 میگه که باید مونیتور 50 هرتز پشتیبانی کنه و یه پیغام Yes و No میاد، تصویر هم هی قطع و وصل میشه و تیکه تیکه داغون نمایش داده میشه، هر چند لحظه هم صفحه سیاه میشه، اما بالاترین رزولیشن که بدون مشکل میتونه پخش کنه و فرکانس اش 60 هرتز هست 1440 در (یک عدد) که مقدارشو نمیدونم، اما نسبت اش از 16 به 9 اچ دی کوچکتره و بالا و پایین صفحه یه مقدار خالی میمونه

- ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

سلام
    من میخوام ps3 رو به مانیتور وصل کنم
    اما مبدلی چیزی گیر نیوردم ! ایکس باکس رو با کابل vga وصل کردم اما ps3 رو موندم هنوز !
    مانیتور هم فقط یه خروجی ( یا ورودی هست فک کنم ) داره که هم چین کابلی میره داخلش :

خوب من الان چه کنم که ps3 هم بتونم وصل کنم ؟ و همینطور بتونم با یه کابل مثل کابل vga ایکس باکس صدا هم بزنم به اسپیکر

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

سلام
    اما مبدلی چیزی گیر نیوردم ! ایکس باکس رو با کابل vga وصل کردم اما ps3 رو موندم هنوز !
    مانیتور هم فقط یه خروجی ( یا ورودی هست فک کنم ) داره که هم چین کابلی میره داخلش :

خوب من الان چه کنم که ps3 هم بتونم وصل کنم ؟ و همینطور بتونم با یه کابل مثل کابل vga ایکس باکس صدا هم بزنم به اسپیکر
    من به این مشکل شما بر خوردم قبلا . بهترین راهش تعویض LCD به نسخه ای که HDMI یا DVI داره هستش .

راه های دیگه مثل خرید مبدل DVI TO VGA اغلب اوقات جواب نمی ده و بستگی به LCD تون داره .

کابل HDMI TO VGA رو هم من کل بازار تهران رو گشتم پیدا نکردم . آخرش هم LCD رو عوض کردم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

من فقط اینکار رو برای شب ها میخوام بنجام بدم که تو خفا بازی کنم مانیتورم هم lcd هست اما دیگه نمیدونم اونکارو کنم ساپورت میکنه یا نه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یکی از دوستان جواب بده چطوری میشه xbox 360 رو به مانیتور لب تاب وصل کرد با این تبدیل vga میشه تصویر رو روی مانیتور لب تاب انداخت؟لبتاب من پورت vga داره ولی فکر کنم این پوت خروجی vga هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه newhamedpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مرکز خلیج فارس

پيش فرض

سلام

شما یه همچین کابلی احتیاج داری .

تو لوازم الکترونیکی بگرد پیدا میشه .

یکی از دوستان جواب بده چطوری میشه xbox 360 رو به مانیتور لب تاب وصل کرد با این تبدیل vga میشه تصویر رو روی مانیتور لب تاب انداخت؟لبتاب من پورت vga داره ولی فکر کنم این پوت خروجی vga هست.
    پورتش خروجی هست و نمیشه این کار و کرد.
    شما یه همچین دستگاهی می خوای که فکر نکنم تو ایران گیر بیاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

والا این چیزی که شما میخوای در کل یک جور Capture کردن هست که با 3 تا وسیله انجام میشه :

1-Laptop هایی که HDMI in Spupport باشن (هنوز همچین چیزی من ندیدم )

2- کارتهای External Capture که به وفور یافت میشه فقط مشکل اینجاست که تبدیل های HD گران قیمت هست و اگه فقط برای این کار میخواین استفاده کنید زیاد صرف نداره.

ولی میتونید از SD اون ها استفاده کنید که یکی ار مدلهای Protable اش به شکل زیره :

3- کارت مخصوص Capture کنسول Xbox 360 که من تا حالا اینجا ندیدم :

پورتش خروجی هست و نمیشه این کار و کرد.
    شما یه همچین دستگاهی می خوای که فکر نکنم تو ایران گیر بیاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا حامد این چیزی که شما گذاشتی برای این دوستمون اینجا کارایی نداره عزیز چون یه تبدیل USB TO HDMI هست و برای Device هایی کارایی داره که میخوان تصویر رو روی TV های HDMI دار Share کنن.

مثل Laptop هایی که پورت HDMI ندارن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام من کابل vga رو گرفتم مانیتور من هم مدلش LG 2052S و ورودی vga هم داره اما وقتی xbox رو به مانیتور وصل می کنم تصویر شفاف نیست و مثل شبکه های تلوزیون سایه داره می خواستم ببینم راه حل از بین بردن این سایه ها چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •