وقتی رفتم مغازه نسخه 1 رو بگیرم یارو گفت نگیر بذار هفته اول مهر نسخه اصلی میاد...حالا واقعا هفته اول مهر ماه میاد یا همون 18 اکتبر ؟؟
وقتی رفتم مغازه نسخه 1 رو بگیرم یارو گفت نگیر بذار هفته اول مهر نسخه اصلی میاد...حالا واقعا هفته اول مهر ماه میاد یا همون 18 اکتبر ؟؟
اون واسه اروپاست تو ایران زودتر میاد.
اگه تیم نهایی منچستر همین باشه که تو دمو بود خیلی نا امید کنندس! آخه با چه منطقی چیچاریتو و 72 ساختن؟؟ کلا با یونایتد خوب نیست این pes.
من تا حالا گل آفساید نزدم
ولی یه گلهایی خوردم که بازیکن یک متر تو آفساید بود
اینو که من میگم حتما فکر میکنید اشتباه میکنم
ولی این گلی رو که خوردم از چند زاویه دیدم نمیدونم شاید به خاطر شلوغی محوطه جریمه بود. که کمک داور هنگ کرد
تو دموی اولی PES 2012 واقعا کمک داورها خوب کارکردند
ولی داور وسط افتضاست
توپ رونی و نانی و که نمیشه گرفت اونم که میگیری خطا میگیره
یه دریبل های از این گیگز دیدم که فکر نکنم مسی تو عمرش زده باشه![]()
پچه ها شمام تیر دروازه زیاد میزنید؟ شده تو 1 بازی من 5بار تیر زدم؟ فکر کنم بجای کمتر گل زدن کاری کردن تیر یا اوت بیشتر بزنیم! کلا بازی خیلی قشنگ شده..
مال من که اصلا اینطور نشده که تو یک بازی چند بار به تیرک دروازه بزنم / اگه فکر کونامی اینه که واسه کمتر گل زدن توپ بخوره به تیرک یا بره اوت واقعا براش احساس تاسف میکنم .![]()
هر كس بتونه پورتو رو ببره من بهش جايزه ميدم!
10 بار بازي كردم هر تيمي رو كه برداشتم باهاش ميلان يا منچستر رو بردم ولي دريغ از 1 گل زده به پورتو!!!
نميدونم چطوري بازي ميكنه اين پورتو در حسرت موندم بتونم يه گل به اين تيم بزنم، بردنش پيشكش
من خوراكم تكل زدنه، تا الان هر ورژني از PES كه بازي كردم خيلي زود قلق تكل زدن بازيكنارو ياد گرفتم و با تكل 90% مواقع توپ رو از هر بازي كه بگيد ميگيرم ولي تو اين دموي اول 2012 بنظر ميرسه چيزي به اسم دفاع در زمين وجود خارجي نداره، مهاجم هر كاري كه دلش ميخواد ميكنه و هر چي تكل هم ميزنم حتي به قصد خطا هم ميرم باز تكل به پاي بازيكن نميگيره و مدافعين خيلي راحت جا ميمونن (كلا دفاعهاي اين دمو منو ياد سوتي هاي دفاعهاي تيم ملي خودمون ميندازه)
ولي انصافا خيلي از نقاط ضعف 2011 برطرف شده، مخصوصا حركات و خروجهاي دروازه بانها + حذف اون خطاهاي مسخره و الكي كه قبلا گرفته ميشد + سانتر از جناحين كه كاملا طبيعي طراحي و اكثر سانترها تبديل به موقعيت خطرناك ميشن
كسي تا حالا تونسته با ضربه آزاد گل بزنه؟
Last edited by urumchi; 21-09-2011 at 01:02.
من دموی دوم رو بازی نکردم ولی تو دموی اول خیلی راحت گل میزدم.سیدورف عالی میزد.
ضربه ازاد زدن تو 6 خیلی سخت بود تو 11 و 12 هم خیلی راحت شده بنظر من بهترین استاندارد تو pes9 رعایت شده بود اگه بلد بودی و بازیکنت هم خوب میزد میتونستی گل بکنی.
یه چیزی هم در مورد ضربه ازاد بگم که موقع زدن ضربه ازاد استیل بازیکنی که پشت توپ وایساده خیلی مهمه
همونطور که دوستمون در بالا گفت استایل بازیکن مهمترین چیز برای ضربه ایستگاهی هست.به نظر من بهترین ضربه ایستگاهی زن و بهترین استایل ماله کاسانو هست!حالا تو واقعیتم اینقدر خوب ضربه میزنه یا نه خبر ندارم!كسي تا حالا تونسته با ضربه آزاد گل بزنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)