چشمن 3 بعدی نمیشه دوست گلم.. فقط وقتی وسط بازی برین تو replay زوم کنین رو زمین چمن 3بعدیه !!
چشمن 3 بعدی نمیشه دوست گلم.. فقط وقتی وسط بازی برین تو replay زوم کنین رو زمین چمن 3بعدیه !!
ولی توی تریلرهاش چمنش سه بعدیه. فیفا 11 هم سه بعدی بود. اگه سه بعدی نباشه که خیلی بد میشه. وقتی مثلا صحنه آهسته رو می بینم و از نمای نزدیک چمن رو نشون میده خیلی توی ذوق می زنه. حدس می زنم که بشه با یه پچ مشکل رو حل کرد. هر چند هر چی گشتم پیدا نکردم.![]()
سلام
من نمیتونم از شوک سمت راست برای زدن حرکات تکنیکی استفاده کنم
خواهشن کمک کنید ک بدجور تو کفم
دستم شوک داره اما چینیه اسمه خواصی نداره فقط نوشته prodouct
سلام . من چند تا فیس و توپ و کفش دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری وارد بازی کنم . کسی اموزش این رو داره بهم توضیح بده . ممنون میشم .![]()
با Creation Master 12![]()
یکی بیاد طریقه راه اندازی کریشن مسترو بگه.. هرکار میکنیم فایل بازیو باز نمیکنه ارور رجیسترو ازین جور چیزا میده.... مرسی رفقا
راستی دوستانی که با کارت گرافیک 9600GT مشکل داشتند حتما آخرین آپدیت درایور این کارت رو دانلود کنند مشکل حل شده .
ورژن 295.73 رو نصب کنید و دیگه با بازیهای جدید EA Games مشکل نداشته باشید.
مشکل بنده با بازیهای زیر حل شده.
Need for speed RUN
Battlefiel D 3
Fifa 12
آقا کسی میتونه کمک کنه چجوری کریشن مستر رو اجرا کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من فیفا رو تازه نصبیدم .....ولی تو fifaconfig من چیزی به نام قسمت کیبورد مثل فیفا 11 نیست تو رو خدا کمک !!!!
یعنی نمیتونم کیبوردمو ب دلخواه تنظیم کنم !!!
هیچ کس چنین چیزی توی fifiaconfig نداره دوست من!
شما برای تنظیم کیبورد باید طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)