سلام؛ اگه منظورت رم باشه، حدود 300تاش دیده میشه یا حساب میشه که از آن حدود 175 تا اشغال و بقیه آزاده.
سلام؛ اگه منظورت رم باشه، حدود 300تاش دیده میشه یا حساب میشه که از آن حدود 175 تا اشغال و بقیه آزاده.
سلام دوستان
كسي هست كه گوي live رو به اندرويد 4 آپديت كرده باشه؟
اگه ميشه يه توضيح بديد مثل اينكه برنامه ميگه گوشي من آپديت هست
با برنامه update service وقتي طبق گفته هاي برنامه گوشي رو متصل ميكنم همچين پيغامي رو ميده :
گوشي من اندرويد 2.3.4 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم عكس از برنامه :
![]()
comodo چه امکاناتی داره که میگی خیلی امکانات داره؟
درضمن چرا اکثرا AVAST نصب میکنن؟
اپدیت واسه ایران نیومده هنوز معلومم نیست کی بیاد
نه برنامه هام رو به SD انتقال دادم و ربطی به اونا ندره فقط ایکن ها حذف میشه نه برنامه ها
این گوشی های اندرویدی فلش داره فلش برم بزنم تا بلکه ریست بشه درست شه؟؟؟؟
سلام علاوه بر آنتی ویروس بودن و یافتن نرم افزارهای بد که کار اصلیش هست؛ این تواناییها را هم داره: 1-Traffic Monitoring 2-Process Manager 3-Software Manager 4-Call/SMS Blocking 5-Private Space 6-Anti Theft 7-Backup 8-Scheduled Task (ویندوز 8 سوار کرده ام؛ کلید اینتر تو p30world کار نمیکنه) نمیدونم چرا Avast را زیاد نصب میکنند؛ شاید چون سبکه و خوب کار میکنه. ولی تو سایتها پراستفاده ترین آنتی ویروس آندرویدی است.
سر یه قضیه ای ، ما نوکیا 701 (سیمبین بل و دوربین 8) رو با لایو من مقایسه کردیم
باورنکردنیه که 701 که حدود 150 گرونتر از لایو هست ، به جز صفحه نمایش بزرگتر ،مطلقاً برتری ای نسبت به لایو نداره
دوربینش تو عکسها با وجود 8 مگا بودن ، وضوح چندان مناسبی نداره
کیفیت ساخت 701 پایینه و فقط بزرگتره
عمر باتری 701 پایینتر از لایوه
از نظر رابط کاربری به مراتب 701 ضعیفتره
مثلاً تو لایو موقع تایپ اسمس شما برای تغییر زبان یا فعال کردن تایپ پیشگویانه ، فقط یه اشاره نیاز دارید ، ولی توی 701 هرکدوم از این کارها
با باز کردن یه منو و انتخاب گزینه انجام می شه که حداقل 4 تا اشاره می بره
وجود کیبرد کامل در حالت عمودی بودن 701 یه چیز کاملاً زائده
چون دکمه ها انقدر کوچیک هستن که فقط یکی با انگشتهای خیلی نازک می تونه باهاش تایپ کنه.
عملکرد منوهای 701 هم خیلی کنده ، طوری که اگه به لایو عادت کرده باشید ، براتون دیوونه کننده ست
من فکر می کنم اساساً طراحای نوکیا اصلاً هیچ گوشی اندرویدی ندیدن تا حالا که با این رابط کاربری ضعیف به جنگ اندروید اومدن
بعد از این مقایسه کاملاً مشخص شد که چرا نوکیا از جاروبرقی ساز عقب افتاد!
من یک ماه پیش آپدیت کردم گوشی رو برادر. چرا اطلاعات غلط میدی؟
همونطور که گفته یک بار باطری رو کاملاً در آوردی؟
توی اون صفحه که گفته گوشی رو نصب کنید اول باید دکمه پاور رو چند ثانیه نگه داری وقتی چراغ سبز شد بزنی به usb
من تقریبا یک ماه پیش گوشی رو آپدیت کردم. الان آندرویید 4 هست و راضی هم هستم. چیزای جالبی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)