اینا دارن اینترنت رو جمع میکنن شما دارید سر سرعت و ... سروکله هم میزنید؟ واقعا که جو فروم های p30w آدم رو یاد کبک سر در برف میاندازه واقعا نمیبینید این روزا چه خبره؟ چرا تاپیک درست حسابی راجع بهش نیست؟ ...
اینا دارن اینترنت رو جمع میکنن شما دارید سر سرعت و ... سروکله هم میزنید؟ واقعا که جو فروم های p30w آدم رو یاد کبک سر در برف میاندازه واقعا نمیبینید این روزا چه خبره؟ چرا تاپیک درست حسابی راجع بهش نیست؟ ...
کسی سرش رو نکرده زیر برف همه هم میدونن چه خبره اتفاقا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گور بابای اون قانون. مگه توی pt ممنوع نیست؟ مگه توی فروم های دیگه ممنوع نیست؟ پس چرا همه جا دارن بحث میکنن.
کاربر اگه مرده باید حرفشو بزنه مدیر هم اگر دید بحث خیلی به بیراه رفته تاپیکو میبنده. نه مثل اینجا که انگار نه انگار خبریه. اینجا بچه ها دارن راجع به فیلترنت محدود و نامحدود بحث میکنن!! بخدا خنده داره
سرعت بیشتر میخوای چه کار وقتی همه سایت های اشتراک فایل و عکس فیلتره، یوتوب فیلتره نصف بیشتر نت فیلتره. وی پی ان هم وقتی نباشه لابد میخوای با ultra فیلم دانلود کنی ...
مسئله اینه که از نظر اوناوی پی ان=سایت غیر اخلاقی... دیگه کل مطلب رو خودتون میدونید و به گفتن چیزی نیاز نیست
خدا بهمون رحم کنه و نجاتمون بده
این اوضاعی که من میبینم رو فقط اقا امام عصر میتونه درست کنه...
هههههههیییییییییییی...
اوضاع بهتر شد یهویی! خدا کنه دوباره خراب نشه و خوب خوب تر شه
همچنان نوسانش رو داره...
راستی موفق شدم رمز شکنی کنم مودمم رو!
دان استریم: 2048
اپ استریم: 512
تعرفه: 512 نامحدود پارس انلاین
فقط در عجبم نکنه نامحدود بودنش ربطی به مقدار دانلود داشته باشه...؟! اخه روز اول 4 گیگ دانلود کردم بعدش نابود شد الان یهویی بهتر شده نفهمیدم چرا... شاید دوباره خراب شه که البته ایشالا نمیشه
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
اینم یه تست دیگه
دوستان لطفا نظراتشون رو بگن که بدونم با یه جور قانون محدود کننده طرفم یا نه....؟
دوستان هر کسی از منظر دید خودش داره به مطلب نگاه میکنه این فرض و ضرب و تقسیم دوستان که در صفحات قبل دیدیم همه در زمانی صحت داره که همه کاربران به صورت همزمان با هم توی یک Zone بخوان دانلود بکنند.
در همین الان هم خیلی از ISP ها دارند 1 به 8 سرویس میدن اما 1 به 4 میزنند تو سایتشون (یعنی از زمانی که 1 به 10 گفته شد اینها هم 1 به 4 رو زدن در صورتی که قبلا این نکته نبود)
من منکر بالا بودن قیمت اینترنت و پایین بودن سرعت در ایران نیستم
اما دوستان فکر نمیکنید که علاوه بر قیمت بالا وسرعت پایین محدودیت ترافیک هم به در های ما اضافه شده؟
کسی از دوستا اگر زمان و علاقه کافی داره ایم عکس رو به دقت ببینه چند تا کشور تو دنیا وضعیت مابه ما رو دارند؟ کسی هست که بتونه تفاوت سرعت رو هم احساس کنه؟؟
من هدفم این هست که در مقابل آزاد شدن محدودیت ها مقاومت نکینم. دانلود کردن حق همه هست و در تمام دنیا انجام میشه چون یکی از اهداف این شبکه جهانی اشتراک اطلاعات هست حالا کسی فیلم علاقه داره یه نفر دیگر مقاله علمی
هیچ کدوم از ISP ها تا به حال به این نکنه که پهنای باندی جهت خرید وجود نداره اعتراض نکردند چون با همین وضعیت هم در امد خوبی دارند و عرضه و تقاضا با هم هم خوانی داره و نیازی به این کار نمیبینند و سود خوبی هم دارند من نمیگم ISP نباید سود کنه
اما این سود باید از راه ارایه سرویس با کیفیت و هدمات ارزش افزوده باشه
به نظر شما چرا شرکت ایرانسل سیم کارت رو با 500 تومن میتونه ارایه کنه (5000 تومان دو سیم کارت با اعتبار 2000 تومان قیمت دو سیم کارت 1000)ولی همراه اول با 20 هزار تومان
ایرانسل سود خودش رو تو مشتری بیتر و فروش شارژ بالا تر داره
سرویس MMS اول تو ایرانسل راه اندازی شد بعد در همراه اول میدونید بحث رقابت و عرضه و تقاضا است. اگر MMS در ایران وجود نداشته باشه بحث تقاضا ممکنه باشه ولی تقاضای فعال نیست.
در مورد پهنای باند و عدم محدودیت دانلود هم همین مثال صادقه
اگه همیشه اینجوری نوسان داشته باشه که بدرد نمیخوره !!!!1
تست اخر سرعتش 5 برابر اولی هست !!!
سرعت اپلود هم خیلی کمه
شما از کدوم شهر هستید و از پارس آنلاین سرویس نامحدود رو چه قیمتی گرفتید؟!
شرکت ما که از اول اشتراک های نامحدود واگذار میکرد!!!
اینم پهنای باند خالی که داریم(کلا 300mb/s پهنای باند داریم و این پهنای باندی هست که خالیه و از دست یوزر ها در امان مونده............
نگاه کنید حالشو ببرید
اسم شرکت رو نمیگم یه موقع نگید تبلیغ میکنی... سرویس وایرلس هم ارائه میدیم.
![]()
تست speedtest.net قرار میدید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)