تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 103 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1025

نام تاپيک: Xperia™ mini & mini pro | اندرويدي كوچك سوني اريكسون با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه crazymohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منظورم مشکلات داغ کردن و بک کردن و باتری و صدای ضعیف بود
    سری 2012 کلا رفع شده و از این بابت مشکلی نیست.
    در پست های قبلی هم گفتم واسه اینکه خیالتون از بابت جدید بودن گوشی راحت باشه حتما به برچسب ICS Upgratable روی کارتن گوشی توجه کنین...
    طبقات بالای پاساژ علائدین اکثر فروشنده ها روی گوشی هاشون این برچسب هستش...
    آخرین قیمتشم همونجا 210 واسه مینی و 285 واسه مینی پرو

2. 3 کاربر از crazymohamad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

11 لطفا دیگه در رابطه با عیب و ایرادات گوشی بحث نکنید ....

... ... ... فقط ترسم از مشکلاتی هست که میگن ... ... ...
    ... ... ...و از کجا بفهمم که سری جدید هست
    راسته که میگن سر یک هفته تاچش خراب میشه ... ... ...
    تاچش گوشی های بدون برند چینی حداقل 6 ماه کار میکنه، چه برسه به سونی!!! آخه این اخبار از کجا به گوشتون رسیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    گوشی های سری جدید با برچسب "آندروید 4" به فروش میرسند.
    گوشی من سری اوله و هیچ مشکلی نداره. مخصوصا بعد از بروز رسانیها کم مصرفتر هم شده ... .
    ... ... ... ایکسپریا مینی پرو بهتره یا لایو واکمن ؟... ... ... و در ضمن ایا گوشی ایکسپریا مینی پرو موتور براویا رو بصورت برنامه داره یا واقعا رو گوشی هست چون من شنیدم موتور براویا فقط هنگام عکس و فیلم استفاده میشه و در بازی ها و صفحات وب اصلا کار نمیکنه و در استفاده روزمره استفاده نمی شه ایا درسته؟
    و خواستم بپرسم لایو که براویا نداره و با ایکسپریا مینی که داره زیاد فرق میکنه؟
    انتخاب بین گوشی ها سلیغه ای است.
    موتور برویا هم به صورت واقعی بر روی گوشی وجود دارد و این حالت در زمان بخش فیلم و عکس همون طور که در دمو خود شرکت سونی هم مشخص بود مورد استفاده قرار میگیرد.
    اساتید عزیز من بین مینی و الجی اپتیموس وان موندم راهنمایی کنید لطفا
    مینی سری جدید مشکل داره یا رفع شده؟
    معمولا در سری جدید سعی بر رفع مشکل است. البته من از سری اول این گوشی استفاده میکنم و تا به حال با مشکلی بر نخورده ام.
    الجی با سونی فرقشون در خیلی چیزاست و کاملا سلیقه ای است.
    ... ... ... ببخشید جدید ترین سری این گوشی چنده میشه بگید ... ... ...
    سری جدیدش با برچسب "آندروید 4" ارزه شده. و در تایپیک های گذشته هم دقیقا سری ساخت را مشخص کرده بودند.
    ... ... ... مشکلات داغ کردن و بک کردن و باتری و صدای ضعیف بود ... ... ...
    این مشکلات در آپدیتهای قبلی برطرف شد. ولی در هر صورت من از سری اول این گوشی استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم.

--- -- - - - - - - - - - - - ---- -- - - - - - - - - - - - - - ----- - - -- -- -- -- -- --
    تنها مشکل این گوشی صفحه نمایش کوچک گوشی آن میباشد که باید در هنگام خرید مورد توجه قرار گیرد.
    مشکلاتی مثل داغ کردن، دکمه Back و مصرف بالا در بروز رسانی ها از بین رفته اند.
    در بین مدلهای mini و live و mini pro، گوشی mini pro از سخت افزار قوی تری برخوردار است. ضمن اینکه یک کیبرد QWERTY بسیار کاربردی و زیبا را هم دارد و عیب صفحه کوچک را تا حدودی می پوشاند.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||
    دیگه خودتون میدونید!!!!!!!!!!! فقط خدایی دیگه عیب روی گوشی نزارید. تقریبا همه پستهای گذشته مربوط به عیب ایرادهای گوشی بود! یا اینو بگیرد و داستان رو تموم کنید یا برید سراغ یه چیز دیگه!!!!!!!! و بی خودی هی نگید این بهتره یا اون....
    ممنون از شما

4. 2 کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

باتری و صداش که بصورت طبیعی ضعیف هست و نمیشه کاریش کرد شاید با اومدن اندروید 4 بهتر بشه ولی خیلی بهبود پیدا نمیکنه
    سری این گوشی ها به این شکله سال تولید دبلیو هفته تولید مثلا 12w26 یعنی ساخت سال 2012 هفته 26

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------

ممنون atlas_m ایا براویا تو بازی ها استفاده نمیشه؟
    ممنون
    از نظر سخت افزاری چجوری قویتره تا لایو؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

11 موتور برویا

... ... ... ایا براویا تو بازی ها استفاده نمیشه؟ ... ... ... از نظر سخت افزاری چجوری قویتره تا لایو؟
    1. زمانی که احتیاج باشه موتور برویا اجرا میشه. البته اینو تو عکس و فیلم اعلام کرده. منطقی اینکه توی بازی هم باشه.
    2. پردازنده mini pro کمی بالاتر از mini و live است. (البته کم!)

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

1. زمانی که احتیاج باشه موتور برویا اجرا میشه. البته اینو تو عکس و فیلم اعلام کرده. منطقی اینکه توی بازی هم باشه.
    2. پردازنده mini pro کمی بالاتر از mini و live است. (البته کم!)

سخت افزار مینی ، مینی پرو ، نئو ، ارک همشون یکیه یعنی MSM8255 با فرکانس 1GHz و کارت گرافیک یا همون GPU به مدل Andero205 و رم 512 مگ هست و با توجه با اطلاعاتم با ارک اس هم یکی با اینکه ارک اس 1.4 GHZ هست فرکانس ش و مینی (گوشی خودم) تا فرکانس 1.5 GHz بدونه هیچ مشکلی کار میکنه (تا 2 گیگا هرتز هم میره)

اینم بگم از نظر قدرت سخت افزاری با Galaxy S Plus هم مقایسش کردم گوشیم رو که فرکانس Galaxy S Plus پیشفرش 1.4 هست و مینی 1 هست . در فرکانس پیش فرض ، گوشی خودم 3000 تا امتیاز گرفت و Galaxy S Plus حدود 3500 تا گرفت وقتی فرکانس گوشیم رو تا 1.4 بالا بردم تا 3600 الی 3700 امتیاز گرفت منظورم این نیست که مینی/پرو از Galaxy S Plus بهتر منظورم اینکه این دو گوشی مینی/پرو سخت افزاری در حدود گوشی های 500 الی 600 تومنی دارند و به غیر از کوچیک بودم ال سی دی (البته برای من ) ایراد دیگه ای ندارند

میتونید خودتون سرچ کنید مینی / پرو و لایو و... همش یه سخت افزار هست

8. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

6

من که تو بررسی تخصصی خوندم فقط هنگام عکس و فیلم براویا کاربرد داره نه موقع دیگه ای
    و منم با نظر اقا وحید موافقم هر دوشون یه سخت افزار دارن باید ببینیم تو عمل (بنچمارک) کدوم بهتره
    و من تو بررسی های تخصصی خوندم که از لحاظ صدا مینی پرو ضعیفه یعنی تو نموداد بدون ایکسلود تو قسمت below average بود یعنی زیر متوسط واقعا در این حد ضعیفه؟
    اینم لینک بررسی تخصصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------

و اقا وحید به لیست اولی که نوشتی لایو هم باید اضاف میکردی
    و صفحه ی 3 اینچ برای همه کوچیک نه تنها شما اما کیفیت صفحه ی مینی پرو و کیبوردش در برابر لایو ادم رو وسوسه میکنه.
    من خودم الان ایکس 8 دارم.
    Last edited by adel.alizadeh1994; 12-05-2012 at 12:18.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

آقا شرمنده اینجا میگم

experia mini گوشی رو دو سه ساعت پیش برای مادر به عنوان کادو خریدم...فک میردم چون خانومه رنگ سفید خوشش بیاد اما اینطوری نبود میگه just Black خلاصه کار نداره زنگ زدم مغازه دار میگه فقط سفید داریم بلک ندارم چنج کنم...

گوشی نو هست اگه کسی از دوستان مایل بود با بلک تعویض میکنم..یا برای فروش بگه دیگه اینا پ خ کنه
    Last edited by Ami R 940; 11-05-2012 at 18:36.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

و صفحه ی 3 اینچ برای همه کوچیک نه تنها شما اما کیفیت صفحه ی مینی پرو و کیبوردش در برابر لایو ادم رو وسوسه میکنه.
    در این مورد فقط اینو میتونم بگم من الان با این 3 اینچ ال سی دی سرعت تایپ فارسیم از یه گوشی با کیبرد بیشتر هست ( انگلیسی به مراتب بیشتر هست) واگر ال سی دی بزرگتر باشه بازم بیشتر میشه (تو این حالت تعداد غلط هام کمتر میشه ) به دو دلیل

1) برای تایپ حرفهایی مثل پ و گ و یکی دوتا دیگه شما تو تایپ با ال سی دی همه حروف ها رو دارید در حالی که تو کیبرد چند ها حرف نیست و باید دکمه SYM رو بگیری تا مثلا پ تایپ کنید (البته اگه مینی پرو مثل ویواز پرو باشه کیبردش ، که فکر میکنم هست)

2) تو تایپ با ال سی ، چون تاچ خازنی هست کافیه فقط لمس کنید حرف رو در حالی که تو کیبرد با فشار بدین سرعت تایپ بین تاچ خازنی و تاچ مقاومتی خیلی فرق میکنه به خاطر همین لمس کردن در تاچ های خازنی چبرسه که با کیبرد به خواد مقایسه بشه

ولی خوب در بعضی از جاها مثلا کار با برنامه ها کیبرد دار بودن گوشی خیلی کار برد داره اینو تو ویواز پرو تجربه کردم که 100% تو اندروید بهتر هم هست

من لایو رو ترجیح میدم چون ال سی دی بزرگتر و کل گوشی بزرگتر و دوتا اسپیکر داره چون گوشی قبلیم ویواز پرو بود (هیچ گوشی حتی برد های دیگه کیبرد مثل کیبرد ویواز پرو نداشند ویواز پرو دکمه های Copy,Cut,Past, Select ALL و... رو هم داشت و معایت و مضایاش رو خوب میدونم

خرابی گوشی های کیرد دار بیشتر است هر موبایلی بپرسید میگه البته نه اینکه زود خراب میشن باید مراقب باشید چون دو تیکه هست ظریفتر هستند نسبت به گوشی های ثابت وگرنه مشکل خاصی نیست چون خودم ویاز پرو داشتم

کیبرد خیلی کلاس داره و کاربردی هست و ... اگه Xperia Pro بگیرید دستتون میفهمید کیبرد یعنی چی ، چه کلاسی به گوشی میده وقتی بازش میکنید و دکمه های بزرگ ش رو فشار میدید

باز نظر نظر شماست من بود Neo V میگرفتم یک بار برای همیشه ، هر سه گوشی لایو و مینی/پرو گوشی های خوبی هستند و چون از نظر ال سی دی و یک دو مورد کوچیک ایراد دارن وقتی ادم با این سه گوشی کار میکنه از بس خوبند و قابله مقایسه با گوشی های هم قیمت خود نیستد ادم دوست داره گوشی داشته باشه که ایراد این سه گوشی رو هم نداشته باشه نمیدونم منظورم رو فهموندم یا نه
    Neo V الان بدونه گرانتی فکر مکنم 420 هم پیدا بشه اینم بگم از گوشی کاملا راضی هستند
    Last edited by vahidsport; 11-05-2012 at 21:57.

12. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سخت افزار مینی ، مینی پرو ، نئو ، ارک همشون یکیه یعنی MSM8255 با فرکانس 1GHz و کارت گرافیک یا همون GPU به مدل Andero205 و رم 512 مگ هست و با توجه با اطلاعاتم با ارک اس هم یکی با اینکه ارک اس 1.4 GHZ هست فرکانس ش و مینی (گوشی خودم) تا فرکانس 1.5 GHz بدونه هیچ مشکلی کار میکنه (تا 2 گیگا هرتز هم میره)

اینم بگم از نظر قدرت سخت افزاری با Galaxy S Plus هم مقایسش کردم گوشیم رو که فرکانس Galaxy S Plus پیشفرش 1.4 هست و مینی 1 هست . در فرکانس پیش فرض ، گوشی خودم 3000 تا امتیاز گرفت و Galaxy S Plus حدود 3500 تا گرفت وقتی فرکانس گوشیم رو تا 1.4 بالا بردم تا 3600 الی 3700 امتیاز گرفت منظورم این نیست که مینی/پرو از Galaxy S Plus بهتر منظورم اینکه این دو گوشی مینی/پرو سخت افزاری در حدود گوشی های 500 الی 600 تومنی دارند و به غیر از کوچیک بودم ال سی دی (البته برای من ) ایراد دیگه ای ندارند

میتونید خودتون سرچ کنید مینی / پرو و لایو و... همش یه سخت افزار هست
    نه خیر دوست عزیز. پردازنده mini pro با mini یکی نیست... به مدلهای پردازندها دقت کنید. mini pro پردازنده قوی تری داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به قول یکی از بجه ها این گوشی مثل x8 سکSی محسوب نمیشه؟

نه خیر دوست عزیز. پردازنده mini pro با mini یکی نیست... به مدلهای پردازندها دقت کنید. mini pro پردازنده قوی تری داره.
    هر دو یکیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Qualcomm MSM8255 Snapdragon / Qualcomm QSD8255 Snapdragon
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 GHz Scorpion / 1 GHz Scorpion
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by tiyam 01; 11-05-2012 at 23:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •